Sevilla

Reseguide
Sevilla

Var kan jag bo i Sevilla?

Default Image

Gamla stan

4/5(10 områdesrecensioner)

Det fantastiska nattlivet, den ståtliga katedralen och de populära butikerna är bara några exempel på saker att utforska i Gamla stan. Bland de främsta sevärdheterna hittar du Katedralen i Sevilla och Alcázar. Hoppa på tunnelbanan på Plaza Nueva Tram Stop eller Archivo de Indias Tram Stop för att se mer av staden.

Gamla stan
Default Image

Santa Cruz

5/5(3 områdesrecensioner)

Det fantastiska nattlivet och den ståtliga katedralen är några exempel på vad resenärer gillar mest med Santa Cruz. Kolla in Katedralen i Sevilla eller Giralda-tornet när du ändå är här, och hoppa på tunnelbanan på Puerta Jerez Tram Stop för att ta dig runt i staden.

Santa Cruz
Triana som visar en å eller flod, en stad och gatuliv

Triana

Det stora restaurangutbudet och den storslagna utsikten mot floden är bara några exempel på saker att utforska i Triana. Bland de främsta sevärdheterna hittar du Mercado de Triana och Triana-bron, och du kan hoppa på tunnelbanan på Plaza de Cuba Station eller Cartuja Station om du vill se mer av staden.

Triana
Default Image

El Arenal

Resenärer brukar välja El Arenal för det stora restaurangutbudet. Hoppa på tunnelbanan på Plaza Nueva Tram Stop eller Archivo de Indias Tram Stop och kolla in berömda sevärdheter som Katedralen i Sevilla.

El Arenal