Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Vi ger dig prisgaranti för din resa.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.

Sök bland 321 000 hotell runtom i världen.


Populära spahotell i Tallinn

Se alla 111 hotell i Tallinn
Tallink Spa and Conference Hotel

Tallink Spa and Conference Hotel

Sadama 11a, Tallinn
4.0 av 5.0
3,9 av 5 (81 recensioner)
Promenadavstånd till staden.Normal standard på hotellet, trevligt med badmöjligheter på hotell. Inte så mycket kring hotellet men när till staden.
  6 dec 2016

676 kr

676 kr
Braavo Spa Hotel

Braavo Spa Hotel

Aia 20, Tallinn
2.5 av 5.0
3,7 av 5 (59 recensioner)
Ett bra hotell som fyller sitt syfteVäldigt bra läge med kort promenad till gamla stans torg, köpcentrum, bio och mataffär. Valde hotellet för att de hade ett eget stort gym (lite slitet dock) och det var behändigt att kunna byta om på rummet och sedan springa över. Frukosten var lite mager men hade ändå allt jag behövde (yoghurt och ...
 Jenny 1 jan 2012

608 kr

608 kr
Hotel Telegraaf, Autograph Collection

Hotel Telegraaf, Autograph Collection

Vene 9, Tallinn
5.0 av 5.0
4,7 av 5 (311 recensioner)
Nice hotel close to main square in old townNice and friendly stuff, good breakfast, good location in the middle of heart in old town. Nice spadepartment was included in room price. Room was big, very cozy and comfortable.
  13 aug 2016

1,143 kr

1,143 kr
Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn

Tornimae 3, Tallinn
5.0 av 5.0
4,7 av 5 (200 recensioner)
Lyxigt och fint hotell! Bra mat och underbart sköna kuddar!
  27 jan 2016

1,266 kr

1,266 kr
Hotel Palace by TallinnHotels

Hotel Palace by TallinnHotels

Vabaduse Valjak 3, Tallinn
4.5 av 5.0
4,8 av 5 (198 recensioner)
Underbart hotell!Besökte släktingar. Lyssnade på flera uppträdanden, bl.a. en konsert i en kyrka, shantysångare nere vid hamnen.
  25 jul 2017

796 kr

796 kr
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
4.0 av 5.0
3,8 av 5 (106 recensioner)
Rent och fräscht. Lugnt område med gångavstånd till gamla stan.
  24 jan 2016

658 kr

658 kr
The von Stackelberg Hotel Tallinn

The von Stackelberg Hotel Tallinn

Toompuiestee 23, Tallinn
4.0 av 5.0
4,2 av 5 (168 recensioner)
Lyxkänsla, äldre stilMycket fint hotell men många i personalen pratade mkt dålig engelska tyvärr. Lite väl buttra också men det gällde på nästan alla ställen.
  4 apr 2017

636 kr

636 kr
Nordic Hotel Forum

Nordic Hotel Forum

Viru Väljak 3, Tallinn
4.5 av 5.0
4,4 av 5 (146 recensioner)
Mitt i smeten. Fantastisk frukostFantastisk Hotel med fantastiks frukos. Rekommenderas!!
  2 sep 2016

847 kr

847 kr
Laulasmaa Resort

Laulasmaa Resort

Puhkekodu 4, Laulasmaa
4.0 av 5.0
3,0 av 5 (4 recensioner)
Fint hotel nära strandenVi kom sent på kvällen från färjan, reseptionen var öppen och det var lätt att checka in. Sköna sängar och tv, bra frukost
  6 okt 2015

658 kr

658 kr
Kalev Spa Hotel & Waterpark

Kalev Spa Hotel & Waterpark

Aia 18, Tallinn
4.0 av 5.0
3,8 av 5 (32 recensioner)
Trevlig personal,hjälpsamma.Helt ok ,nära till bad,härlig magase.Åker gärna till samma ställe!
  30 nov 2015

489 kr

489 kr
Karta

Senast bokade hotellen i Tallinn

Go Hotel Shnelli
3.0 av 5.0
Bokades senast: För 18 timmar sedan
Three Crowns Residents
3.0 av 5.0
Bokades senast: För 22 timmar sedan
Hotel Telegraaf
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 23 timmar sedan
Nordic Hotel Forum
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 46 timmar sedan

Reseguide: Spahotell i Tallinn

Hotell Tallinn: Tallinn är till ytan en liten stad, men full av sevärdheter och upplevelser. Du kan utforska det mesta till fots samtidigt som det hela tiden finns nya saker att upptäcka. Passa på att bo på ett av Tallinns spa-hotell så får du en skön och avkopplande semester för både kropp och själ.

En härlig blandning av gammalt och nytt

I Tallinn, som är huvudstad i Estland, kombineras på ett spännande sätt anor från medeltiden med ett modernt stadsliv. Här samsas gamla stenhus med tinnar och torn och små hantverksbodar med skyskrapor, nattliv och shopping i världsklass. Det finns hela tiden massor att se och göra för hela familjen!

Bra utsikt över staden

En av de första saker man lägger märke till i Tallinn är den grå stadsmuren och dess höga torn med runda röda tak. Muren går runt Tallinns gamla stadskärna och med 1,9 km kvar av muren är det en av Europas bäst bevarade medeltida befästningar. I det 38 meter höga tornet Kiek in de Kök finns ett museum och ett kafé med fantastisk utsikt över staden. Namnet betyder ”Kika in i köket” och kommer från att vakterna på medeltiden skojade om att tornet var så högt att de kunde titta ner i folks skorstenar och se in i köken.

Vill man få ännu bättre utsikt kan man bege sig till Tallinns TV-torn. Det byggdes inför OS i Moskva 1980 då Tallinn ansvarade för tävlingarna i segling och sträcker sig 314 meter upp i luften. På 170 meters höjd finns en utkiksplattform, en interaktiv utställning om TV och TV-sändningar och en restaurang. När mörkret sänker sig kan man vid bra väder se ljusen från Helsingfors.

Katedralen som aldrig revs

Bland alla fascinerande byggnader i Tallinn är det en som sticker ut lite extra – Alexander Nevskij-katedralen. Den ryskortodoxa kyrkan med lökkupoler och imponerande ornamentik byggdes i slutet av 1800-talet när landet var en del av Ryssland. Den sågs av många ester som en rysk maktdemonstration och en symbol för förtrycket och ogillades därför starkt. När landet i mellankrigstiden blev självständigt fattades beslut att katedralen skulle rivas, men i brist på pengar för rivningen och då kyrkan var så stabilt byggd blev det aldrig av. Under Sovjettiden lämnades kyrkan att förfalla men har efter att Estland blev fritt 1991 restaurerats omsorgsfullt och ses nu som en viktig del av stadsbilden. Flera av Tallinns spa-hotell ligger i närheten.

Ett besök i det gamla, lantliga Estland

En liten bit utanför Tallinns centrum, alldeles vid stranden till Östersjön, ligger Estlands friluftsmuseum. Här kan hela familjen uppleva det gamla, lantliga Estland med halmtakshus, väderkvarnar, träkapell och byskola. Här finns även olika bondgårdsdjur och en trevlig restaurang.

Bo på spa-hotell i Tallinn

Ända sedan 1800-talet har hälsosanatorier lockat människor till Estland och Tallinn. På senare år har Tallinn utvecklats till en spa-ort med ett stort antal anläggningar för hälso- och skönhetsbehandlingar. Exempelvis erbjuds massage med varma stenar, chokladmassage och ansiktsinpackningar. I och runt staden finns flera trevliga spa-hotell i olika prisklasser med många sköna behandlingar.

Hotellbokning: Tallinn

Sök efter hotell som passar dig i Tallinn; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt hotell i Tallinn med någon av våra sökfunktioner:

  • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i Tallinn som du föredrar.
  • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
  • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga hotell i Tallinn när du planerar att resa.

På Expedia kan du även boka flyg till Tallinn. Du kan få ännu mer rabatt om du bokar någon av våra paketresor till Tallinn, så se till att spara genom att boka hotell och flyg samtidigt. Du kan också boka hyrbil i Tallinn på Expedia.