Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Tivoli

Ikväll 10 dec - 11 dec
Till helgen 14 dec - 16 dec
Nästa helg 21 dec - 23 dec

Populära hotell nära Tivoli

Se alla 256 boenden i Tivoli
First Hotel Mayfair
First Hotel Mayfair
4.0 av 5.00,4 km från Tivoli
Gratis avbokning
3,9/5 (2 162 recensioner)
903 kr per nattför 2 gäster

Fanns egentligen inget att klaga på, läget var perfekt, det var rent och personalen var väldigt trevlig. Men jag hade ändå förväntat mig lite mer utifrån bilderna och antalet stjärnor.

Recension från 12 aug 2018
Ascot Hotel
Ascot Hotel
4.0 av 5.00,2 km från Tivoli
Gratis avbokning
3,7/5 (5 666 recensioner)
1 006 kr per nattför 2 gäster

Inget att anmärka på utom möjligtvis att AC vore skönt.

Recension från 4 aug 2018
The Square
The Square
4.0 av 5.00,2 km från Tivoli
Gratis avbokning
4,0/5 (4 762 recensioner)
1 087 kr per nattför 2 gäster

Centralt, familjevänligt, modernt hotel, runt hörnet från Tivoli

Recension från 31 okt 2018
Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
5.0 av 5.099 m från Tivoli
Gratis avbokning
4,2/5 (241 recensioner)
1 824 kr per nattför 2 gäster

Mycket bra centralt beläget hotell. Gångavstånd till museer, shopping, restauranger. Fantastisk frukost. Hotellet lever lite för mycket på gamla meriter, känns att man skulle vilja se nya idéer ...

Recension från 19 nov 2018
Hotel Danmark
Hotel Danmark
4.0 av 5.00,5 km från Tivoli
Gratis avbokning
4,1/5 (750 recensioner)
979 kr per nattför 2 gäster

Fräscht hotell med bra läge och mysig innergård. Mindre bekvämt hotellrum utan AC vilket gjorde rummet väldigt varmt men det stod en fläkt på rummet när vi checkade in, vilket hjälpte. Handfatet fanns i sovrummet utanför badrummet, vilket inte var ultimat när man bodde två i rummet och den ena personen ...

Recension från 7 aug 2018
Stor Terrass Apt. i den Populära Delen av Köpenhamn
Stor Terrass Apt. i den Populära Delen av Köpenhamn
0,9 km från Tivoli
5,0/5 (1 recensioner)
1 329 kr per nattför 2 gäster

The apartment was spotless and the communication was excellent. Very easy to find and the keys were all there and no hanging around

Recension från 21 nov 2018
CABINN City
CABINN City
2.0 av 5.00,6 km från Tivoli
Gratis avbokning
3,7/5 (4 679 recensioner)
753 kr per nattför 2 gäster

Vi hade behövt en AC för det var väldigt varmt när vi bodde där. Toaletten var liten men fyller sin funktion. Det känns mer som en hytt på en båt än ett hotellrum.

Recension från 6 aug 2018
Imperial Hotel
Imperial Hotel
4.0 av 5.00,3 km från Tivoli
Gratis avbokning
3,9/5 (3 892 recensioner)
1 087 kr per nattför 2 gäster

Jättefint hotell Centralt läge..Frukosten var till belåtenhet..Det enda vi saknade var badrockar på hotell rummet..

Recension från 3 dec 2018
Scandic Palace Hotel
Scandic Palace Hotel
4.0 av 5.00,3 km från Tivoli
Gratis avbokning
4,2/5 (2 398 recensioner)
1 112 kr per nattför 2 gäster

Fint rum. Var lite tunna väggar så man hörde grannens diskussioner.

Recension från 13 nov 2018

Reseguide: Hotell nära Tivoli i Tivoli

Hotell i Tivoli: Att boka hotell vid Tivoli är enkelt oavsett vilken prisklass man är ute efter. Metropolen Köpenhamn tar emot tusentals turister årligen och det finns ett brett utbud av allt från vandrarhem till lyxhotell. Nöjesparken Tivoli ligger centralt belägen och du kan välja mellan lyxiga boenden och lägenhetshotell helt efter egen smak.

Eftersom det finns ett brett utbud av boenden är det lätt att hitta billiga hotell nära Tivoli i Köpenhamn. Det finns vandrarhem och hotell med en eller två stjärnor som passar dig som vill boka en billig övernattning vid Tivoli. Vill du å andra sidan ha en lite lyxigare upplevelse kan du istället boka ett hotell vid Tivoli med tre stjärnor och upp till fem stjärnor.

Du kan också boka lägenhetshotell där du bor mer eller mindre som hemma, med ett centralt läge nära alla sevärdheter som centrala Köpenhamn har att erbjuda. Eftersom det ligger centralt kan ditt boende nära Tivoli vara en bra startpunkt för att upptäcka resten av staden.

Upptäck Köpenhamn med hotellet som utgångspunkt

Tivoli och andra sevärdheter i all ära men Köpenhamn är mycket mer än vad du hittar i den centrala staden. Du kan använda dig av bussar eller promenera till många sevärdheter men om du vill se dig omkring utanför staden kan det vara en bra idé att hyra bil. Med hyrbil i Köpenhamn kan du besöka sevärdheter utanför stadens gränser, som Den Blå Planet eller Legoland. Om ni har egen transport kan ni kombinera metropolen Köpenhamn med mindre orter längs kusten och mycket mer.

Reser du med hela familjen till Köpenhamn kan det vara extra bekvämt att välja hyrbil eftersom ni slipper vara beroende av buss eller tåg och kan istället variera er semester precis hur ni vill. Utbudet av många olika boenden gör det lätt för barnfamiljer att hitta passande hotell i Köpenhamn. Ett lägenhetshotell till exempel gör att ni kan känna er som hemma. En del lägenhetshotell erbjuder samma bekvämligheter som vanliga hotell, till exempel wifi och satellit-TV.

Från flyget till ditt hotell

När du bokar ditt flyg till Köpenhamn kan du välja att boka en så kallad paketresa. En paketresa till Köpenhamn innebär helt enkelt att du bokar både flyg och hotell på samma gång. Fördelen med det är att det kan spara dig pengar men också att det är något smidigare än att söka efter hotell och flyg separat. Annars är det också en bra idé att alltid jämföra olika flyg och hotell vid Tivoli så att du får bästa möjliga pris på resan.

Från flygplatsen Kastrup kan du ta dig till ditt boende i Köpenhamn på ett antal olika sätt. Du kan välja mellan buss, tåg eller tunnelbana för att ta dig in till centrala Köpenhamn. Du kan också ta en taxi utan att det behöver bli särskilt dyrt eftersom bilresan mellan flygplatsen och den centrala staden tar omkring 20 minuter. Om du bokat hyrbil kan du hämta och lämna den på flygplatsen.