Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 895 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Tivoli

Denna aktivitetsfyllda nöjespark i Köpenhamns hjärta är en utmärkt destination för familjer. Det är en av världens äldsta temaparker.

I Danmark hittar du två av världens äldsta nöjesparker och en av dessa ligger mitt i huvudstaden. Sedan man slog upp dörrarna 1843 har Tivoli uppskattats av såväl lokalbefolkning som besökare i Köpenhamn. Tivoli är mer än bara en temapark, med livemusik varje dag på ett antal olika scener och bjuder dessutom på några av stadens bästa restauranger.

Tivoli tar emot fler än 4 miljoner besökare om året. Det är en enastående familjedestination med attraktioner som passar alla åldrar. För många besökare som kommer till Köpenhamn med tåg är Tivoli den första attraktionen som de ser när berg-och-dal-banan går över Hovedbanegården.

Hoppa ombord på en av Tivolis berg-och-dalbanor för att uppleva äkta spänning. Åkturerna på Tivoli sträcker sig från traidtionella berg-och-dalbanor och karuseller till moderna tolkningar av klassiker. Dæmonen når en topphastighet av 70 kilometer i timmen. Du kan njuta av unik utsikt över staden från högst upp i Himmelskibet, en av världens högsta karuseller.

Promenera runt de 8,5 hektaren av anlagda trädgårdar som knyter ihop parken. På kvällen lyser fler än 100 000 specialdesignade lampor upp gångvägar och träd. Ta en tur på en drakbåt på sjön mitt i området eller slå dig ned på någon av barerna och restaurangerna vid vattnet. Den mest välkända exklusiva restaurangen i närheten är Noma, som har hyllats runtom i världen och är känt för sina innovativa rätter som baserats på traditionella danska rätter.

Tivoli ligger i centrala Köpenhamn och nås enklast till fots eller med cykel från många centralt belägna hotell. Hovedbanegården ligger bredvid och det finns gatuparkering i området. Tivoli är öppet varje dag från april tills september, men endast under begränsade tider under resten av året. Man tar inträdesavgift.


Andra sevärdheter i Centrala Köpenhamn


Karta

Hotell nära Tivoli

Se alla 256 boenden nära Tivoli
Urban House Copenhagen by MEININGER 496 kr
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
   
  4,1
  av 5, från 2 905 recensioner
  2.0 av 5.0

  Detta vandrarhem i Centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Själland, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån. Köpenhamns centralstation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Vesterport Station promenerar du på 5 minuter.

  The Square 1 067 kr
  The Square

  The Square

  Rådhuspladsen 14, Copenhagen
    
   4,0
   av 5, från 4 763 recensioner
   4.0 av 5.0

   Detta hotell med miljövänlig profil ligger i Centrala Köpenhamn, nära Själland, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Nationalmuseet ligger också tio minuter härifrån. Vesterport Station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Köpenhamns centralstation promenerar du på 7 minuter.

   Imperial Hotel 1 097 kr
   Imperial Hotel

   Imperial Hotel

   Vester Farimagsgade 9, Copenhagen
     
    3,9
    av 5, från 3 898 recensioner
    4.0 av 5.0

    Några av Köpenhamns mest populära attraktioner, däribland Tivoli, Ströget och Rådhuspladsen, kan nås till fots på mindre än 10 minuter från Imperial Hotel. Resten av huvudstaden är lätt att nå med tåg – centralstationen ligger bara 2 kvarter bort.

    Tivoli Hotel 1 086 kr
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
      
     4,1
     av 5, från 5 706 recensioner
     4.0 av 5.0

     Detta familjevänliga hotell nära strandpromenaden i Köpenhamn ligger en kvarts promenad från Själland och Ny Carlsberg Glyptotek. Tivoli och Strøget ligger också 2 km härifrån. Dybbolsbro Station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Vesterport Station promenerar du på 19 minuter.

     Comfort Hotel Vesterbro 881 kr
     Comfort Hotel Vesterbro

     Comfort Hotel Vesterbro

     Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
       
      4,1
      av 5, från 1 141 recensioner
      3.0 av 5.0

      Detta hotell i Centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Själland, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån. Vesterport Station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Köpenhamns centralstation promenerar du på 5 minuter.

      Hotel Astoria 587 kr
      Hotel Astoria

      Hotel Astoria

      Banegaardspladsen 4, Copenhagen
        
       3,3
       av 5, från 3 387 recensioner
       3.0 av 5.0

       Detta hotell i Centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Nationalmuseet ligger dessutom en kvarts promenad härifrån. Köpenhamns centralstation ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Vesterport Station promenerar du på 4 minuter.

       CABINN City 761 kr
       CABINN City

       CABINN City

       Mitchellsgade 14, Copenhagen
         
        3,7
        av 5, från 4 696 recensioner
        2.0 av 5.0

        Detta hotell i Centrala Köpenhamn ligger nära Själland och Ny Carlsberg Glyptotek. Tivoli och Nationalmuseet ligger också tio minuter härifrån. Köpenhamns centralstation ligger på 8 minuters gångavstånd och till Vesterport Station promenerar du på 12 minuter.

        Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen 1 683 kr
        Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

        Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

        Hammerichsgade 1, Copenhagen
          
         4,2
         av 5, från 245 recensioner
         5.0 av 5.0

         Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen ligger tvärs över gatan från centralstationen vilket gör att gästerna enkelt kan ta sig runt i hela staden. Flygplatsen ligger 15 minuter bort med tåg och Tivoli Gardens ligger på bara 5 minuters gångavstånd.