Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Campinas efter kategori

Toppaktiviteter i Campinas

Se alla 1 saker att göra i São Paulo

Att göra i Campinas

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Campinas och Sydöstra regionen har att erbjuda! Planerar du att resa till Campinas kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Campinas.

Campinas ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Campinas och gör det busenkelt för dig att utforska Campinas och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Campinas som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Campinas får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Campinas.

Campinass aktiviteter

Campinas har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Campinas som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Campinass sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Campinas men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Campinas eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Campinass attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Campinas?

Conceicao

Om du ska tillbringa lite tid i Conceicao är Museu da Imagem e do Som och Catedral Metropolitana de Campinas några av de främsta sevärdheterna.

Cidade Universitária

Om sevärdheterna i Cidade Universitária inte faller i din smak kan du utforska platser som Unicamp Observatorium och Parque Dom Pedro shoppingcenter.