Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Hvar efter kategori

Toppaktiviteter i Hvar

Se alla 8 saker att göra i Split

Att göra i Hvar

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Hvar och Dalmatien har att erbjuda! Planerar du att resa till Hvar kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Hvar.

Hvar ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Hvar och gör det busenkelt för dig att utforska Hvar och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Hvar som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Hvar får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Hvar.

Hvars aktiviteter

Hvar har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Hvar som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Hvars sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Hvar men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Hvar eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Hvars attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Hvar

Hvars gamla stadsdel

Hvars gamla stadsdel är känt för det vackra läget vid vattnet, och du kan passa på att besöka Hvars stadsarsenal och Hvars hamn när du ändå är i området.

Historiska byggnaderHamnarMonument

Križna luka

Križna luka kanske inte är känt för sin sightseeing, men Hvars fästning och Hvars hamn är två sevärdheter som du kan besöka i närheten.