Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Salentohalvön efter kategori

Privata transfers (2)

Toppaktiviteter i Salentohalvön

Se alla 2 saker att göra i Salentohalvön

Att göra i Salentohalvön

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Salentohalvön och Italien har att erbjuda! Planerar du att resa till Salentohalvön kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Salentohalvön.

Salentohalvön ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Salentohalvön och gör det busenkelt för dig att utforska Salentohalvön och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Salentohalvön som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Salentohalvön får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Salentohalvön.

Salentohalvöns aktiviteter

Salentohalvön har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Salentohalvön som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Salentohalvöns sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Salentohalvön men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Salentohalvön eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Salentohalvöns attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Salentohalvön

Lecces historiska stadsdel

Lecces historiska stadsdel är känt för de historiska sevärdheterna, och du kan besöka berömda sevärdheter som Lecces romerska amfiteater och Piazza del Duomo.

MonumentHistoriska byggnaderKatedraler

Ostunis historiska stadsdel

Ostunis historiska stadsdel är känt för de historiska sevärdheterna, och du kan besöka berömda sevärdheter som Ostuni-katedralen och Piazza della Libertà.

Historiska byggnaderMonumentMuseer

Gallipolis historiska stadsdel

De historiska sevärdheterna och stränderna är några av de saker som gör Gallipolis historiska stadsdel så speciellt. Passa på att besöka Castello di Gallipoli eller Sankt Francisus av Assisis kyrka när du ändå utforskar området.

MonumentHistoriska byggnaderMuseer

Brindisis historiska stadsdel

De historiska sevärdheterna och läget vid vattnet är några av de saker som gör Brindisis historiska stadsdel så speciellt. Passa på att besöka Museo Archeologico Provinciale Francesco Ribezzo eller Brindisis katedral när du ändå utforskar området.

MonumentHistoriska byggnaderKultur

Otrantos historiska centrum

Du kommer uppskatta krogarna och monumenten i Otrantos historiska centrum. Avsätt lite tid för att besöka Otrantos slott eller Otrantos katedral.

Historiska byggnaderMonumentKultur

Galatinas historiska stadsdel

Du kommer uppskatta museerna och monumenten i Galatinas historiska stadsdel. Avsätt lite tid för att besöka Casa Museo del Tarantismo eller Lampada Senza Luce.

MonumentHistoriska byggnaderMuseer