Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Toppaktiviteter i San Diego County

Se alla 21 saker att göra i San Diego County

San Diego – att göra under semestern

Aktiviteter San Diego lockar besökare med

Hamnstaden San Diego är en drömdestination för många resenärer som frestas av den avspända stämningen de världsberömda attraktionerna och det härliga strandlivet. Det här är en pärla på USA:s sydvästkust och omgivningen domineras av badturism samt frukt- och grönsaksodling. De flesta saker som finns att göra i San Diego är barnvänliga men när skymningen faller drar nattlivet igång och du kan gå på krogrunda i det omtyckta Gaslamp District.

Barnsligt roliga saker att göra i San Diego

För dig som vill bocka av hela listan med sevärdheter finns ett utmärkt alternativ att dra nytta av i San Diego - aktiviteter av alla de slag finns inkluderade på Go San Diego-kortet. Du får gratis inträde till San Diego Zoo Birch Aquarium och fler än 40 andra sevärdheter

turer och museer. Det är perfekt om du vill uppleva så mycket som möjligt. Om du inte är här tillräckligt länge för att besöka alla dessa attraktioner kan du välja Southern California CityPASS och få tillgång till fyra häftiga nöjesparker. Självklart kan du åka raka vägen till dina egna smultronställen. San Diego Zoo Safari Park är en favorit bland yngre besökare. Minst lika populärt är LEGOLAND® California. Här i staden kan det kännas svårt att välja bort aktiviteter du inte hinner med. Tricket är att hitta balansen mellan strandliv och aktiviteter. I San Diego finns något för alla smaker och plånböcker så det gäller att prioritera ordentligt.

San Diego – saker att göra för vuxna

Det är inte bara nöjes- och djurparker som lockar besökare hit. Historieintresserade turister kommer att uppskatta USS Midway Museum. Stig in det gamla hangarfartyget om du vill lära dig om vardagslivet ombord se vilka som suttit i fartygsarresten och uppleva hur det är att flyga ett stridsflygplan. Ditt besök är inte komplett förrän du utforskat stadens mexikanska smaker. San Diego gränsar till både Mexiko och Los Angeles och det finns restauranger i världsklass. Du som känner för en riktigt avkopplande resa men ändå vill hålla dig i form kan göra yoga på stranden eller ta en avkopplande vandring i Torrey Pines. Om du beger dig till Casa Beach kan du få se sälar. Livsstilen är aktiv och hälsosam här i staden så det finns många sportrelaterade saker att göra.

Se San Diego ur ett annat perspektiv

Du som vill åka på sightseeing kan med framgång välja en båtresa. Boka en seglingstur om du vill unna dig en exklusiv upplevelse ombord på en vacker båt. Tillsammans med en liten grupp kan njuta av utsikten dricka ett glas vin eller själv prova att själv styra skutan. Om du vill åka på en mer fartfylld rundtur är det bara att hoppa på amfibiefordonet SEAL som åker på både land och hav. Om du är på en romantisk semester är det mysigt med en fridfull tur på Coronado Cays vattenvägar. Under gondolfärden kan du verkligen slappna av. När skymningen faller erbjuds en oslagbar kulinarisk rundvandring i Gaslamp Quarter. Provsmaka olika delikatesser hör berättelser om stadens ökända kvarter som var fulla med bordeller under den viktorianska eran. Avsluta upptäcktsfärden i någon cocktailbar eller något berömt mikrobryggerieri.

Karta

Var kan jag bo i San Diego County?

San Diego

En resa till San Diego tar dig till en av de största städerna i USA, men också till en av de vackraste städerna. Staden ligger precis vid gränsen mot Mexiko och är berömd för sitt härliga klimat året runt, sin djupvattenhamn och sina fantastiska naturområden. Kalifornien när det är som allra bäst.

DjurparkHavHamn

Centrala San Diego

Port of San Diego och B Street Cruise Ship Terminal är några av de främsta sevärdheterna i Centrala San Diego. Ta dig runt i staden genom att hoppa på tunnelbanan på America Plaza Trolley Station eller County Center - Little Italy Station, och kolla in det fantastiska nattlivet, de fascinerande museerna och det fina läget vid vattnet.

HamnDjurparkVandring

Pacific Beach

De vackra stränderna och det fantastiska nattlivet är bara ett par av höjdpunkterna i Pacific Beach. Passa på att besöka Mission Bay eller Mission Beach när du ändå utforskar området.

Beach ViewHavSurfing

Gaslamp Quarter

San Diegos historiska centrum har skakat av sig sitt nedkörda förflutna och återuppstått som ett av stadens främsta områden för mat, shopping och underhållning.

VandringShoppingPoolside Bars

Mission Beach

När du besöker Mission Beach måste du passa på att besöka sevärdheter som Mission Beach och Belmont Park.

Ocean Beach

Ocean Beach är känt för de vackra stränderna, och i området kan du besöka sevärdheter som Ocean Beach Pier och Ocean Beach Park.

Beach ViewHavSurfing