Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Split efter kategori

Toppaktiviteter i Split

Se alla 20 saker att göra i Split

Att göra i Split

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Split och Dalmatien har att erbjuda! Planerar du att resa till Split kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Split.

Split ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Split och gör det busenkelt för dig att utforska Split och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Split som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Split får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Split.

Splits aktiviteter

Split har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Split som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Splits sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Split men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Split eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Splits attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Split

Historisk stadskärna

De historiska sevärdheterna och kaféerna är några av de saker som gör Historisk stadskärna så speciellt. Passa på att besöka Split Riva eller Diocletianus' palats när du ändå utforskar området.

Historiska byggnaderKaféerSlott

Bačvice

Bačvice är bland annat känt för stränderna, de historiska sevärdheterna och krogarna. Passa på att besöka Bacvices strand när du ändå utforskar området.

Trevliga människorLyxStränder

Žnjan

Žnjan brukar uppskattas för de vackra stränderna och det stora restaurangutbudet. Passa på att besöka viktiga sevärdheter som till exempel Znjanstranden när du ändå utforskar området.

StränderHavSpan

Mejaši

Om sevärdheterna i Mejaši inte faller i din smak kan du utforska platser som Znjanstranden och Salona.