Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Amsterdam (AMS) från 370 kr

Billiga flyg från Kastrup till Schiphol

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 370 kr för enkelflyg och 935 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Vueling Airlines
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Flyginformation Köpenhamn till Amsterdam
AvreseflygplatsKastrup
Destinationens flygplatsSchiphol
FlygbolagAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, easyJet
Flygpris935 kr
Distans629 km

Boka flyg till Amsterdam från Köpenhamn

Flyg Köpenhamn (CPH) till Amsterdam (AMS) med ett direktflyg som snabbt tar dig från en metropol till en annan utan att du behöver mellanlanda på vägen. Flygplatserna i både Köpenhamn och Amsterdam har gott om förbindelser till själva städerna så det är enkelt att ta sig till och från flyget.

Till och från flygplatsen i Köpenhamn

Ditt flyg till Amsterdam från Köpenhamn börjar på Köpenhamns flygplats. Kastrup ligger något utanför den danska huvudstaden. Du kan ta dig till flygplatsen från stadens centrum med buss, tåg eller tunnelbana. Buss och tunnelbana tar omkring 15-30 minuter beroende på var du startar din resa i centrala Köpenhamn. Från stationen Nørreport tar det omkring 15 minuter till Kastrup. Om dagen avgår tunnelbanan med mindre än tio minuters mellanrum och på natten med 20 minuters mellanrum. Du kan alltså ta dig till och från flygplatsen med tunnelbana oavsett när du flyger. Tågförbindelser till flygplatsen sträcker sig ända till södra Sverige.

En bilresa från centrala Köpenhamn till Kastrup tar mellan 15 och 20 minuter. Det finns långtidsparkering på flygplatsen för dig som tar bil dit och det går gratis buss mellan terminalerna och parkeringsplatserna dygnet runt.

När du anländer i Amsterdam

När du anländer på Schiphol efter ett flyg Köpenhamn-Amsterdam kan du välja mellan ett antal olika sätt att ta dig till ditt hotell. Det går både buss och tåg från flygplatsen in till Amsterdam och andra orter i närheten som Haarlem. Tåget hittar du under själva flygplatsen och du tar dig dit genom Schiphol Plaza. Resan tar mellan 15 och 25 minuter beroende på vilket tåg du tar. Intercity Direct är det snabbaste tåget. Bussar avgår också till olika orter utanför terminalerna. De tar olika lång tid beroende på rutten in till Amsterdam. Det finns även en flygbuss som kan ta dig till ditt hotell från flygplatsen. Bussarna avgår två gånger per timme mellan morgon och kväll.

Med bil tar det omkring 25-30 minuter in till centrala Amsterdam från Schiphol. Det finns ett antal bolag på flygplatsen du kan hyra bil från. Med hyrbil kan du köra direkt från flygplatsen till ditt hotell.

Boka billiga flyg Köpenhamn-Amsterdam

Flyg till Amsterdam från Köpenhamn med ett direktflyg som tar ungefär en och en halv timme. Ett flertal olika flygbolag flyger sträckan Köpenhamn-Amsterdam utan mellanlandning. Boka paketresa för en enkel och smidig resa där du slipper leta hotell och flyg separat. Dessutom kan en paketresa spara dig pengar på resan som du sen kan spendera på annat. Du kan annars hitta billiga flyg från Köpenhamn till Amsterdam genom att jämföra olika biljetter så att du reser till bästa pris oavsett vilken tid på året du vill resa. Under högsäsongen för turism i området (vår och sommar) är biljetterna vanligtvis något dyrare men man kan ändå hitta bra priser genom att söka bland olika flygbiljetter från Köpenhamn till Amsterdam.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Amsterdam, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och AMS

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Amsterdam (AMS)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Amsterdam med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar