Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Amsterdam (AMS) från 773 kr

Billiga flyg från Landvetter till Schiphol

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 773 kr för enkelflyg och 1 622 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Flyginformation Göteborg till Amsterdam
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsSchiphol
FlygbolagAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Eurowings, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines
Flygpris1 622 kr
Distans759 km

Göteborg - Amsterdam med flyg: för nöjen och affärer

Året runt går det massor av flyg från Göteborg till Amsterdam. En del människor beger sig hit för att se de världsberömda konstverken på Rijksmuseum och Van Goghmuseum, och för att promenera längs kanalen med alla sina smala hus. Andra kommer hit för att shoppa, t.ex. inne på lyxiga Magna Plaza eller på någon av stadens alla marknader, medan andra kommer för att dansa på nattklubbar och gå på musikfestivaler. Amsterdam är inte bara en turiststad, utan även ett av Europas viktigaste ekonomiska centrum och därför har många stora företag kontor här. Oavsett om du reser för nöjes skull eller för jobbets räkning, kan du enkelt hitta billiga flygbiljetter som är märkta Göteborg (GOT) – Amsterdam (AMS) .

Flyg Göteborg – Amsterdam över Danmark och Nordsjön på nolltid

Avståndet mellan Göteborg och Amsterdam är ungefär 110 mil. Skulle du ta bilen mellan städerna skulle du behöva köra strax över 12 timmar genom Sverige, Danmark och Tyskland innan du var framme. Tåg skulle ta ett par timmar längre, och åker du tidigt på morgonen är du framme först till kvällen. Tar du istället ett direktflyg från Göteborg till flygplatsen Amsterdam-Schiphol genar planet över Danmark och Nordsjön på 1 timme och 25–35 minuter. Med andra ord kan du göra en tidsbesparing på 11 timmar eller mer! Luta dig tillbaka, se landskapen och vattnet passera under planet, och innan du vet ordet av är du framme. På flygplatsen kan du sedan ta den lokala bussen eller en transferbuss till ditt hotell i Amsterdam från Schiphol Plaza. På Schiphol Plaza går det även att köpa tågbiljetter om du ska åka till andra städer i Nederländerna – tågstationen ligger under flygplatsen.

Ett par tips för att hitta billiga flyg Göteborg – Amsterdam

Har du svårt att billiga flygbiljetter från Göteborg till Amsterdam under de datum du helst vill resa? Ett alternativ kan då vara att se över utbudet av flyg med mellanlandningar. Exempelvis kan en tur med mellanlandning i Stockholm, Köpenhamn eller Helsingfors ta 3–4,5 timme ungefär. Det tar visserligen lite längre tid än med direktflyg, men det kan uppvägas av ett lägre pris. Här får du göra en avvägning mellan vad som är viktigast för dig: en billigare flygresa eller att du kommer fram snabbare.

Det går dagligen runt 5 direktflyg från Göteborg utspridda över dagen från morgon till kväll. Turer med kortare uppehåll i andra städer brukar det finnas ett tiotal av. Ibland är t.ex. morgonturerna lite billigare än de som går under eftermiddagen, så om du hinner ta dig till flygplatsen i Göteborg och har möjlighet att vara lite flexibel när du anländer till Amsterdam, kan du överväga att åka en annan tid på dygnet. Priserna för direktflyg håller en rätt jämn nivå över året, men turerna med mellanlandningar varierar mer i pris beroende på vilken månad och dag du reser. Under sommarmånaderna då många tar semester är flygpriserna för resor med mellanlandningar till Amsterdam något högre, men det går oftast att göra riktiga fynd även då.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Amsterdam, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och AMS

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Amsterdam (AMS)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Amsterdam med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från GOT till AMS?
Lägsta pris för en resa tur och retur är 1 622 kr. Siffran är baserad på erbjudandena under de senaste sju dagarna. Boka nu för att dra nytta av lågpriserna.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Landvetter till Schiphol?
Alla flygbolag har olika villkor. Om du beslutar dig för att avboka din flygresa kan du gå till vår kundtjänst och följa instruktionerna där.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Landvetter (GOT) till Schiphol (AMS)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter till Schiphol kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Landvetter till Schiphol?
I medel tar det inte mer än 1 timme och 33 minuter att resa från Göteborg (GOT-Landvetter) till Amsterdam (AMS-Schiphol) – perfekt för att vila ögonen en stund. Du landar i Schiphol lagom till att du öppnar ögonen igen.
Hur långt är det från Landvetter till Schiphol?
Flygavståndet mellan Harryda och Schiphol är endast 770 kilometer. När du väl är i luften kommer du knappt ha tid att läsa tidningen.
Vilka flygbolag har direktflyg från Landvetter (GOT) till Schiphol (AMS)?
KLM (KL) är ett populärt val bland folk som reser mycket, och de erbjuder 152 flyg per månad mellan GOT och AMS. Välj det flyg som bäst passar dig och boka en biljett idag.
Är flygbiljetter från Landvetter till Schiphol billigare när man köper dem i sista minuten?
Biljetter från Landvetter till Schiphol är tillgängliga på Expedia upp till ett år innan avfärd. Och trots att det ibland är möjligt att hitta fantastiska erbjudanden i sista minuten är det aldrig säkert att du får en biljett i sista stund. När du bokar ditt flyg i god tid har du dessutom fler alternativ att välja bland och du kan slippa att hamna i mittsätet! Vi uppdaterar hela tiden våra priser för att ge dig de bästa erbjudandena, så kasta ett öga på priserna ofta för att inte missa specialpriserna.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Amsterdam (AMS-Schiphol) just nu?
Avsätt lite tid till att granska våra reseråd under covid-19 för att få veta om det finns några aktuella restriktioner eller karantänkrav på Amsterdam (AMS-Schiphol) när du åker med flyg från Göteborg (GOT-Landvetter).