Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Malaga (AGP) från 599 kr

Billiga flyg från Landvetter till Malaga

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 599 kr för enkelflyg och 1 502 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Air France
Air Baltic
KLM
Air Serbia
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Brussels Airlines
KLM
Scandinavian Airlines
Flyginformation Göteborg till Málaga
Avreseflygplats
Landvetter
Destinationens flygplats
Málagas järnvägsstation
Flygbolag
Air Baltic, Air France, Air Serbia, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Eurowings, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, Vueling Airlines
Flygpris
3 760 kr
Distans
2619 km

Göteborg - Málaga med flyg

När sommaren gör sitt inträde reser många rutten Göteborg (GOT) – Malaga (AGP) för att kunna njuta av en tillvaro där det varma havet väntar på badsugna, parasollen på stranden står uppradade för gäster, och den stilla semesterlunken infinner sig. Ta del av den andalusiska semesteridyllen du med, och boka plats på ett flyg från Göteborg till Malaga.

Din resa kommer ta dig till Malaga International Airport, vars andalusiska officiella namn är Málaga–Costa del Sol Airport (på spanska: Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol). På vägen passerar du över de omväxlande landskapen i Sverige och Europa. När planet landar befinner du dig ungefär en halvtimmes färd med bil, buss eller tåg ifrån flygplatsen in till centrala Malaga. Skulle du landa vid lunchtid och inte har ätit än, kan du göra det i ankomsthallen i Terminal 3. Det är också i den terminalen du på tillbakaresan kan köpa souvenirer att ta hem .

Flyg Göteborg – Malaga – en kortare tur och du är framme vid ditt boende

Avståndet från Göteborg till Malaga är över 330 mil, och med bil skulle du behöva köra ungefär 33 timmar utan stopp innan du var framme. Såtillvida du inte planerar en riktigt lång bilresa genom Danmark, Tyskland, Frankrike och hela Spanien (eftersom Malaga ligger längs söderut) är det klokare, och framför allt snabbare, att ta flyget. Det tar bara 3 timmar och 45 minuter att flyga med direktflyg, en enorm skillnad där du sparar in 29 timmar i jämförelse mot en bilresa. Innan du vet ordet av har du lämnat Göteborg och är framme i Spanien, redo för att bo in dig på ditt hotell i Malaga. Tiden är densamma som i Sverige så det är ingen tidsomställning du behöver tänka på. Det är bara att låta semestern börja!

Tips för att hitta billiga flyg Göteborg – Malaga

Precis som för många andra populära destinationer som bjuder på sol och bad, gäller det att vara ute i god tid för att få tag i billiga flygbiljetter från Göteborg till Malaga. Ett annat tips om du kan tänka dig att flyga några timmar mer är att kolla om det finns flyg med mellanlandning – ibland är skillnaden från direktflygen inte alltför stor. Ofta går ett femtontal turer med ett planbyte per dag under sommaren, så dessa kan vara ett alternativ om du har svårt att hitta direktflyg de datum du vill åka. Ibland är flygen som avgår på morgonen och anländer vid lunchtid dyrare än de som ankommer till kvällen. Ett sätt att spara pengar kan alltså vara att ta en senare tur på dagen. I juni och juli då många tar semester är flygpriserna generellt högre, för att sedan sjunka från och med augusti. Det händer ändå att det finns enstaka dagar även under högsäsongen med lägre priser. Har du möjlighet att ta ledigt under hösten lär du även då kunna njuta av värmen, eftersom klimatet medför att temperaturerna är 20 grader och över ända till oktober.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Málaga, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och AGP

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Málaga (AGP)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Málaga med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från GOT till AGP?
Under den senaste veckan har lägsta tillgängliga pris för ett flyg mellan Landvetter (GOT) och Malaga (AGP) varit 1 502 kr. Toppenerbjudanden tar snabbt slut, så boka så snart som möjligt.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från GOT till AGP?
Många flyg kan avbokas online, men huruvida det kostar något beror på vilket flygbolag det gäller. Om du behöver avboka din resa kan du följa instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från GOT till AGP?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter till Malaga kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Göteborg (GOT-Landvetter) till Malaga (AGP)?
Den genomsnittliga flygtiden mellan Landvetter och Malaga är 5 timmar och 16 minuter. Om du blir småhungrig under längre resor kan det vara en god idé att packa lite frukt eller andra snacks i ditt handbagage.
Hur långt är det från GOT till AGP?
Avståndet mellan Landvetter (GOT) och Malaga (AGP) är 2 600 kilometer. Kläm in en energigivande kraftlur eller dyk ner i en bra bok, så kommer flyget att vara över på nolltid.
Vilka flygbolag har direktflyg från Göteborg (GOT-Landvetter) till Malaga (AGP)?
Det finns ett antal flygbolag som flyger direkt från Landvetter till Malaga. Norwegian Air Shuttle (DY) är ett populärt val, med 17 flyg per månad. Med sina 17 flyg per månad på denna rutt är SAS (SK) ett annat bra val.
Är flygbiljetter från Göteborg (GOT-Landvetter) till Malaga (AGP) billigare när man köper dem i sista minuten?
Det går ofta att hitta riktigt billiga flyg från Landvetter till Malaga i sista minuten, men man kan aldrig vara säker. Många flygbolag publicerar sina biljettpriser upp till 12 månader innan avfärd, så det är en god idé att hålla koll på priserna och vara redo att boka när ett bra erbjudande dyker upp. Expedia jämför flygbolagens priser och uppdaterar erbjudandena kontinuerligt, så du kan vara säker på att du alltid ser det senaste erbjudandet.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Malaga (AGP) just nu?
Lägg undan lite tid till att läsa igenom våra reseråd under covid-19 för att lära dig om det finns några gällande reserestriktioner eller krav på karantän på Malaga (AGP) när du åker med flyg från Göteborg (GOT-Landvetter).