Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Billiga flyg från Göteborg till Edinburgh

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyginformation Göteborg till Edinburgh

Avreseflygplats Landvetter
Destinationens flygplats Edinburgh
Flygbolag Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Eurowings, Finnair, KLM, Lufthansa, SAS, Swiss International Air Lines
Flygpris 429 kr
Distans 964 km

Glasgow

1 897,00 kr

Utforska Skottland med billiga flygbiljetter Göteborg-Edinburgh

Edinburgh är en sådan plats där staden i sig är en sevärdhet. De mysiga attraktionerna och det avslappnade utelivet har en atmosfär som hör hemma i en nämnvärt mindre stad, samtidigt som du har tillgång till en storstads fulla potential. När du bokar flyg från Göteborg till Edinburgh avsmakar du ett brett utbud whisky på en klassisk pub eller smuttar trendiga drinkar på klubbarna vid George Street. Du slappnar av på den kända komediklubben The Stand eller vandrar The Royal Mile och ser alla sevärdheterna, från skotska parlamentet till Edinburgh Castle. Oavsett om du föredrar det gamla eller det nya Edinburgh får du dock inte missa att bestiga Arthur’s Seat, en 250 meter hög kulle med en magnifik panoramavy över staden.

Hitta billiga flyg från Göteborg (GOT) till Edinburgh (EDI)

Edinburgh är otroligt vackert när de färgsprakande höstlöven lyser upp staden, och lyckligtvis är det också just då, i november, som flygen till Edinburgh är som billigast. Oavsett när du reser får du vanligtvis bäst pris när du bokar din resa två månader i förväg. Om du har möjlighet att fritt planera din resa kan det också vara billigare att resa i början av veckan, framförallt en tisdag, snarare än senare i veckan.

Ditt flyg till Edinburgh från Göteborg avgår

Din 95 mil långa flygresa Göteborg-Edinburgh börjar på Göteborg Landvetter Airport, Sveriges näst största flygplats. Om du reser från centrala Göteborg tar färden till flygplatsen, två mil österut, runt en halvtimme. Det går regelbundna flygbussar från ett flertal centrala hållplatser, som Svenska Mässan och Kungsportsplatsen. Med flygbussen får du gott om utrymme och wi-fi under färden. Väl framme och incheckad på flygplatsen kan du avnjuta en måltid i väntan på ditt flyg på en av runt tio restauranger, eller shoppa loss i de lika många butikerna. Från Göteborg kan du boka direktflyg på under två timmar, men det är vanligast med en mellanlandning i Storbritannien eller kontinentala Europa.

Ditt flyg till Edinburgh från Göteborg anländer

Ditt flyg anländer på Edinburgh Airport, Skottlands största flygplats tillika Storbritanniens sjätte största. Detta är en flygplats i god storlek, med ett avsevärt serviceutbud. Här finner du exempelvis ett dussintal restauranger och ett tjugotal butiker som säljer allt från reselektyr till äkta skotska kiltar. Med Shop & Collect-tjänsten kan du välja ut varorna du vill köpa när du anländer och hämta ut dem när du flyger hem. Säg bara till i butiken så förvarar de varorna åt dig. Om du vill börja din semester eller affärsresa med en ny look stannar du till på AeroSpa, där du kan få en snabb skönhetsbehandling.

Flygplatsen ligger en och en halv mil väster om centrala Edinburgh. Om du hyr bil på flygplatsen tar denna färd runt 30 minuter. Det går också bussar till Edinburgh var tionde minut med en restid på 30 minuter. Du kan även ta tåget, tack vare spårvagnen som går till närmsta tågstation. Spårvagnen avgår var sjunde minut och resan tar sju minuter.