Billiga flyg från Malmö (MMA) till London (LON) 1 719 kr

Billiga flyg från MMA-Alla flygplatser till LON-Alla flygplatser

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 719 kr för enkelflyg och 1 977 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
Flyginformation Malmö till London
AvreseflygplatsSturup
Destinationens flygplatsHeathrow
FlygbolagSAS
Flygpris1 977 kr
Distans1011 km

En snabb resa till storstaden med ett flyg från Malmö till London

En resa till London är perfekt för både en kortare weekendresa och en längre semester. Staden har otroligt många sevärdheter och nöjen att erbjuda. Boka ett par billiga flygbiljetter Malmö-London så att du har lite extra pengar att spendera i staden där shoppingen är på en annan nivå än på de flesta andra platser. Här finns allt från marknader där du kan hitta fynd till skräddare där du kan unna dig själv något utöver det vanliga. Här finns också otrolig kultur, fina restauranger och flera barer där du kan varva ned efter dagens äventyr i en av Europas livligaste städer. Med egen hyrbil kan du dessutom upptäcka områden utanför London, och utforska resten av England.

Hur du tar dig till ditt flyg från Malmö till London

Malmö Airport (tidigare Sturup) är en internationell flygplats med flyg till ett flertal länder, främst i Europa. Det är Sveriges fjärde största flygplats, och här hittar du flera bekvämligheter, som restauranger och shopping. Här finns också trådlöst internet på terminalerna.

Flygplatsen ligger omkring tre mil utanför centrala Malmö, och du kan ta dig till flygplatsen på flera olika sätt. Flygbuss är ett av de billigaste sätten att ta sig till flygplatsen, och från centrum tar resan runt 50 minuter. Med bil tar det omkring en halvtimme. Det finns både korttids- och långtidsparkering på Malmö flygplats, om du vill ta egen transport dit. Ditt flyg till London från Malmö kan ta omkring sex timmar, beroende på flygbolaget och rutten. De flesta av flygen mellanlandar i Stockholm.

När du anländer på flygplatsen efter ditt flyg till London från Malmö

Vilken flygplats du landar på i London beror på vilket bolag du flyger med, och det finns hela fem internationella flygplatser att välja mellan: Heathrow, Gatwick, London Luton, Stansted och London City Airport.

Något samtliga flygplatser har gemensamt är att de har bra förbindelser till centrala London för dig som vill ta dig in till staden snabbt och billigt. Från alla ovanstående flygplatser kan du ta tåg eller buss, men tåg kan vara det bästa valet eftersom du slipper trafiken. Från Heathrow kan du ta tåget Heathrow Express till Paddington Station i centrum. Det är något dyrare än vanliga tåg, men mycket snabbare. Från Gatwick, Stansted och Luton kan du också ta tåg till olika stationer runt centrala London. Därifrån kan du ta taxi till ditt hotell, eller åka med någon av Londons ikoniska bussar. London City Airport har en tågförbindelse som anknyter till Londons tunnelbanesystem.

Flyg till London från Malmö året runt

Du kan boka billiga flyg från Malmö till London året runt, men det kan vara en bra idé att dra nytta av lågsäsongen för turism på hösten och vintern. London är särskilt vackert under jultiden, då staden är full med fönsterpynt och dekorationer. Staden har också många aktiviteter som äger rum inomhus, vilket passar perfekt för dig som inte reser på sommaren. Förutom det berömda teaterdistriktet West End erbjuder London även dussintals museer och gallerier.

London

Malmö

1 977,00 kr

Helsingborg