Billiga flyg från Malmö (MMX) till Milano (MXP) från 2 171 kr

Billiga flyg från Malmö till Milano

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 171 kr för enkelflyg och 3 488 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Flyginformation Malmö till Milano
Avreseflygplats
Sturup
Ankomstflygplats
Malpensa Intl.
Verkande flygbolag
Scandinavian Airlines, Turkish Airlines
Pris tur-och-retur
3 488 kr
Distans
1142 km

Svedala - Milano med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Svedala (MMX) till Milano (MXP) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Svedala till Milano. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Svedala till Milano, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med perfekta datum, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan MMX och MXP

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Milano (MXP)från Svedala (MMX).

Kombinera din flygresa från Svedala till Milano med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Sturup till Malpensa Intl.?
Baserat på biljettpriserna under den senaste veckan är det billigaste priset för ett flyg mellan MMX och MXP 3 488 kr. Boka en biljett omedelbart för att spara pengar och få bästa möjliga pris på resan.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Malmö (MMX-Sturup) till Milano (MXP-Malpensa Intl.)?
Detta kan variera från flygbolag till flygbolag, eftersom de ofta har sina egna villkor. Gå till vår kundtjänst, så hittar du enkla instruktioner för att avboka online.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Sturup till Malpensa Intl.?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från MMX till MXP kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Sturup (MMX) till Malpensa Intl. (MXP)?
Det tar i medel 4 timmar och 6 minuter att ta sig från Malmö (MMX-Sturup) till Milano (MXP-Malpensa Intl.), men med en bra spellista och ett par intressanta tidningar märker du knappt hur tiden går.
Hur långt är det från Sturup till Malpensa Intl.?
Avståndet mellan Sturup och Malpensa Intl. är bara 1 150 kilometer. Hur fort som helst är du framme och stiger av planet för att hämta ut ditt bagage på bandet.
Vilka flygbolag har direktflyg från Sturup till Malpensa Intl.?
Dessvärre finns det inga flygbolag med direktflyg mellan Malmö (MMX-Sturup) och Milano (MXP-Malpensa Intl.). Du blir tvungen att boka med en eller flera mellanlandningar.
Är flygbiljetter från Sturup (MMX) till Malpensa Intl. (MXP) billigare när man köper dem i sista minuten?
Det är möjligt att hitta toppenerbjudanden på flyg från Sturup (MMX) till Malpensa Intl. (MXP) i sista minuten, men det är inte säkert. Många flygbolag publicerar sina biljettpriser upp till ett år i förväg, så det är en god idé att hålla ett öga på priserna och vara redo att boka när priserna är låga. Expedia jämför flygbolagens priser och uppdaterar erbjudandena kontinuerligt, så du kan vara säker på att du alltid ser det senaste erbjudandet.
Går det att flyga från Malmö (MMX-Sturup) till Milano (MXP-Malpensa Intl.) just nu?
Det är alltid bra att vara medveten om gällande reseriktlinjer och krav på karantän på din destination. Kom ihåg att läsa igenom våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att åka med flyg till Milano (MXP-Malpensa Intl.).
Flygplatser i Milano

Milano

3 129,00 kr