Bristol

Reseguide
Bristol som inkluderar en solnedgång, en bro och en å eller flod
Den ungdomliga konst- och underhållningsscenen, de internationella festivalerna och de familjevänliga attraktionerna gör Bristol till en av de mest vibrerande städerna i Storbritannien.

När du besöker Bristol kan du ta del av varierad underhållning, fantastiska lokalproducerade varor, lokalt bryggt öl och massor av museer och historiska utställningar. Floden Avon är Bristols livsblod och stadens hamn är en utmärkt plats att börja ditt besök. Hamnen var en gång i tiden ett centrum för sjöfartsindustrin, men har nu utvecklats till ett för kultur och underhållning. Här anordnas varje år Bristol Harbour Festival, en av Storbritanniens största festivaler. I hamnen hittar du dessutom ångfartyget SS Great Britain. Köp en biljett och klättra ombord för att lära dig mer om fartygets händelserika liv till sjöss och ta reda på varför den ansågs vara ett underverk när den byggdes. I centrum kan du besöka St. Nicholas Market och tillbringa en morgon eller eftermiddag med att se dig omkring bland stånden, där man säljer allt från gamla skivor och hantverk till såser och sybehör. På onsdagar kan du ta dig hit för att köpa färska varor på bondens marknad och sedan äta nåt gott som tillverkats på lokala råvaror. Släck törsten med en cider från Somerset eller öl från de lokala bryggerierna Butcombe och Zerodegrees. Om kvällen erbjuder Bristol ett brett utbud av underhållningsalternativ, från klassisk musik på Colston Hall till teater på Bristol Old Vic och Bristol Hippodrome. Staden erbjuder dessutom gott om aktiviteter för hela familjen. Attraktioner som At-Bristol, Bristol Aquarium, Bristol Zoo Gardens och M Shed ser till att barnen blir av med springet i benen samtidigt som de lär sig något nytt. Ett annat landmärke i Bristol är Clifton Suspension Bridge, som endast ligger en kort biltur från centrum. Familjer kan ta del av stadens festivaler, som Bristol Festival of Nature, Bristol International Balloon Fiesta, Europas största evenemang med varmluftsballonger, och Bristol Festival of Puppetry.Bristol är en av de varmaste och soligaste städerna i Storbritannien. Detta beror på det utmärkta läget i söder och närheten till Atlanten. Du kan hitta gott om erbjudanden på boende utanför de varma månaderna, som är mellan maj och september.Det är lätt att ta sig runt i Bristol och staden uppmuntrar besökare att använda sig av lokaltransportmedel. Se till att du använder dig av den utmärkta busservicen, eller hyr en cykel och upptäck denna cykelvänliga stad med egen kraft.

Var kan jag bo i Bristol?

Cabot Circus Shopping Centre presenterar gatuliv och shopping såväl som en liten grupp av människor

Bristol City Centre

Det fantastiska nattlivet och de populära butikerna är bara ett par av höjdpunkterna i Bristol City Centre. Passa på att besöka St Nicholas marknad eller Old Vic-teatern när du ändå utforskar området.

Bristol City Centre
Clifton som visar gatuliv såväl som ett par

Clifton

Resenärer åker till Clifton för det stora restaurangutbudet, och du kan besöka berömda sevärdheter som Clifton Downs and Observatory och The Downs när du ändå är här.

Clifton
St. Mary Redcliffe Church som inkluderar en hamn eller havsbukt

Bristol Floating Harbour

4/5(1 områdesrecension)

Det fantastiska nattlivet och de populära butikerna är bara ett par av höjdpunkterna i Bristol Floating Harbour. Passa på att besöka We The Curious eller Millennium Square när du ändå utforskar området.

Bristol Floating Harbour
Default Image

Portishead

Du kommer uppskatta parkerna och konstgallerierna i Portishead. Avsätt lite tid för att besöka Portishead Lake Grounds eller Parish Wharf Swimming Pool.

Portishead