Saker att göra i Bristol

Aktiviteter, attraktioner och turer
Wills Memorial Building presenterar nattliv, historiska element och en stad

Att göra i Bristol

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Bristol och England har att erbjuda! Planerar du att resa till Bristol kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester, en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Bristol.

Bristol ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Bristol och gör det busenkelt för dig att utforska Bristol och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Bristol som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Bristol får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra, lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Bristol.

Bristols aktiviteter

Bristol har någonting för alla, så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern, unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen, så hittar du massor av aktiviteter i Bristol som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg, hotell och hyrbil i förväg, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa, så du kan se alla Bristols sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Bristol, men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur, provsmaka de bästa rätterna från Bristol eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Bristols attraktioner guida dig till en lyckad resa, oavsätt årstid. Trevlig resa!


Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Populära platser att besöka

1. Bristol Hippodrome Theatre

Besök Bristol Hippodrome för att ta del av ett brett utbud av föreställningar och se det välvda taket som kan öppnas för natthimlen.
Läs mer
Bristol Hippodrome Theatre som visar interiörer, performance art och teaterscener

2. University of Bristol

På University of Bristol får du chansen att uppleva studentlivet i och omkring ett berömt institut för högre utbildning. Universitetet präglas av historiska byggnader och museer, och området intill har ett rikt uteliv. University of Bristol grundades 1595 och fick en kunglig stadga 1909. Tidigare Nobelpristagare, såsom sir Winston Churchill, finns bland universitetets före detta kanslerer, professorer och studenter.
Läs mer
Promenera mellan campusbyggnader och arkitektoniska sevärdheter, besök museer, gå på teater och se konstutställningar utomhus på detta centrala universitet.

3. Hängbron i Clifton

Clifton Suspension Bridge sträcker sig över floden Avon och kopplar samman Clifton, ett shoppingområde i Bristol, till Leigh Woods i Somerset. Bron öppnade 1864 och skapades av den välrenommerade mekanik- och civilingenjören Isambard Kingdom Brunel. Den har blivit ett viktigt landmärke i området och är värt ett besök även om du inte behöver ta dig över bron.
Läs mer
Hängbron i Clifton presenterar en bro, en å eller flod och landskap

4. SS Great Britain

SS Great Britain ligger permanent förtöjd i Bristols hamn och är en av stadens mest välbesökta attraktioner. Mellan 150 000 och 170 000 besökare kommer för att se detta fantastiska fartyg varje år. Se till att du har ett par timmar tillgodo för ditt besök, då det finns massor att se.
Läs mer
SS Great Britain som visar skyltar

5. Thornbury slottet

Thornbury Castle ligger på ett gods med grönskande parker och vackra trädgårdar i tudorstil. Tillbringa en dag med kunglig elegans och prakt i detta före detta residens för brittiska monarker. Skäm bort dig själv med en natt i ett av slottets vackert utsmyckade rum. Du kan äta middag tillagad av råvaror från slottets trädgårdar och njuta av massagebehandlingar.
Läs mer
Promenera på marker som en gång korsades av kungligheter, ät middag i en fängelsehåla och tillbringa natten i ett rum i kunglig stil.

Populära sevärdheter att besöka

Områden i Bristol

Städer nära Bristol