Chiclana de la Frontera

Reseguide
Chiclana de la Frontera

Du som bokar en resa till Chiclana de la Frontera kan se fram emot spännande upplevelser. Det är ett välkänt turistmål med mycket att erbjuda. Här utspelade sig viktiga slag under det spanska självständighetskriget och det finns flera spektakulära sevärdheter.

Du kommer att trivas, vare sig du älskar strandhäng, golf, häftiga monument eller museer. Här döljer sig även vackra kyrkor och andra intressanta byggnader.

Ett populärt besöksmål är utsiktsplatsen Santa Ana, en kulle där du ser hela staden och viken nedanför. På toppen står Ermita de Santa Ana, en fantastisk kyrka som byggdes mellan 1772 och 1774. Hobbyfotografer kan ta häftiga bilder på den kritvita byggnaden med den klarblå himlen i bakgrunden.

Du som bokat paketresor till Chiclana de la Frontera får inte missa en av stadens finaste attraktioner, Iglesia de San Juan Bautista. 1700-talsbyggnaden är ett exempel på neoklassicism med inspiration från Cádiz. Kliv över tröskeln så får du se ovärderliga föremål och ikoner som avbildar stadens skyddshelgon, Johannes Döparen.

Det kommunala museet är värt ett besök och ligger vid Casa de los Briones. Här kan du lära dig om stadens historia, däribland slaget om Barrosa under spanska självständighetskriget, men även om lokala industrier och traditioner. Ta reda på hur det går till att tillverka vin på Centro de interpretación del vino y la sal, där du även kan se hur det går till att utvinna andalusiskt salt.

Stadens kustlinje är en del av Costa de la Luz och här ligger några av områdets finaste stränder. En av dem heter La Barrosa och är åtta kilometer lång. Stranden Sancti Petri är också populär eftersom den ligger i en vacker park med underbar utsikt över slottet med samma namn.

Chiclana är perfekt för dig som vill koppla av i en naturskön omgivning, mindre än en halvtimme från Cádiz med bil- Här är lokaltrafiken pålitlig och det finns bussar som bland annat kör till Puerto Real, Seville och Jerez.

Boka någon av våra paketresor till Chiclana de la Frontera och utforska en underbar stad.

Hipotels Barrosa Park
Hipotels Barrosa Park
4 out of 5
Urb. Novo Sancti Petri, s/n, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Priset är 767 kr per natt mellan 26 jan. och 27 jan.
Detta hotell vid stranden ligger bredvid en golfbana i Chiclana de la Frontera, tio minuters promenad från La Barrosa Beach och Centro Comercial Novocenter. ...
4.6/5 Exceptional! (90 recensioner)
Stunning hotel right at the beach
"Amazing location right next to the fantastic Barrosa Beach.The hotel was so beautifully decorated and in a quiet area."

Recension från 22 feb. 2020

Hipotels Barrosa Park
Iberostar Royal Andalus
Iberostar Royal Andalus
4 out of 5
Urbanización Novo Sancti Petri, Playa Barrosa, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Priset är 868 kr per natt mellan 24 jan. och 25 jan.
Detta hotell vid stranden ligger bredvid en golfbana i Chiclana de la Frontera, en kvarts promenad från La Barrosa Beach, Golf Novo Sancti Petri och Centro Comercial ...
4.2/5 Excellent! (274 recensioner)
Ett dygns vistelse
"Trevligt bemötande i receptionen och vi blev bjudna på ett varsitt glas med förfriskningar. Rummet var litet men rent, nackdelen var att det var lyhört. Matsalen var stor med ett otroligt sorl. Mycket mat av alla de slag på buffén, en del goda och en del mindre goda. Havet ligger bara ett stenkast ..."

Recension från 10 maj 2019

Iberostar Royal Andalus
Valentin Sancti Petri Spa & Convention Centre
Valentin Sancti Petri Spa & Convention Centre
4 out of 5
Urbanización Novo Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Detta hotell vid stranden ståtar med ett läge bredvid en golfbana i Chiclana de la Frontera, en kvarts promenad från La Barrosa Beach och Centro Comercial Novocenter. ...
4.4/5 Excellent! (99 recensioner)
"El personal del hotel es increíble. Buenos colchones, comidas buffet de nivel. Punto muy positivo poder comer en terraza con facilidad, muy agradable. Destacar limpieza en general en todas las instalaciones. La ubicación del hotel es muy buena, pero si valoras la masificación de personas en la playa, ..."

Recension från 21 aug. 2021

Valentin Sancti Petri Spa & Convention Centre
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
Aparthotel Novo Resort
Aparthotel Novo Resort
5 out of 5
Urbanizacion Loma De Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Detta lägenhetshotell i lyxstil i Chiclana de la Frontera ligger mindre än 2 km från La Barrosa Beach och Golfo de Cádiz. Cala Encendida och Cala de Roche ligger ...
4.8/5 Exceptional! (89 recensioner)
Underbart hotellkomplex
"Oerhört fint hotellområde så gott som på stranden. Lägenheterna var kanske inte "lyxiga" men de var rena och stora och fyllde sin funktion. Helt klart värt att ta lägenhet med jaccuzzi."

Recension från 2 nov. 2015

Aparthotel Novo Resort
Aparthotel ILUNION Sancti Petri
Aparthotel ILUNION Sancti Petri
4 out of 5
Carretera Loma De Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Detta familjevänliga lägenhetshotell i nöjesdistriktet i Chiclana de la Frontera ligger tio minuters promenad från Islote de Sancti Petri, Playa de Sancti Petri ...
4.2/5 Very Good! (92 recensioner)
Uselt!
"Hotellet var stängt, men Hotels.com hade tagit betalt och dragit pengar och vi hade inte fått någon information om att hotellet var stängt. Efter en stunds prat med någon form av vaktmästare som råkade befinna sig på platsen och lite telefonsamtal visade det sig att de bokat in oss på ett annat hotell ..."

Recension från 13 mars 2018

Aparthotel ILUNION Sancti Petri
Aparthotel Las Dunas
Aparthotel Las Dunas
4 out of 5
Urbanizacion Novo Sancti-Petri, s/n, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Detta lägenhetshotell vid stranden i Chiclana de la Frontera ligger mindre än 2 km från La Barrosa Beach, Golf Novo Sancti Petri och Centro Comercial Novocenter. ...
4/5 Very Good! (20 recensioner)
Bien situado
"Buena situación acceso a la playa muy bueno personal muy agradable."

Recension från 17 okt. 2021

Aparthotel Las Dunas
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Chiclana de la Frontera

Toppaktiviteter i Chiclana de la Frontera

Städer nära Chiclana de la Frontera