Billiga flygbiljetter till Miami

Förslag på billiga flygresor till Miami

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 112 kr för enkelflyg och 1 368 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
Delta
Delta
Delta
American Airlines
Delta
TAP Portugal
Lufthansa
Lufthansa
TAP Portugal

Om Miami

Flyg till Miami

Den som vill flyga från Sverige till Miami får räkna med en flygresa i flera steg eftersom det inte finns några direkta flygförbindelser. Detta är i och för sig inget större problem när det gäller en så pass lång resa – där en möjlighet att sträcka på benen inte är så dumt – och med lite research kan man hitta en bra lösning med en kombination av billiga flyg.

Flygturen från Stockholm till Miami tar som minst 13 timmar och har du bokat dina flygbiljetter från någon annan plats i Sverige tar det ungefär lika lång tid. Tänk på att tidsomställningen kan ta ut sin rätt när du planerar en resa till Miami och ge dig själv ordentligt med tid när du väl är framme – beroende på hur din kropp reagerar kan det ta flera dagar innan du känner dig på topp.

Flyg till Miami International Airport

Miami International Airport är inte bara Miamis tyngst trafikerade flygplats utan också en av de största och mest välbesökta i hela USA. Flygplatsen är även ett viktigt flygnav för internationella flygningar, speciellt från Latinamerika, och cirka 40 miljoner passagerare passerar igenom flygplatsen varje år.

Med dess läge cirka 13 kilometer från Miamis centrum är det mycket enkelt att ta sig in till staden från Miami International. Har du valt att hyra bil i Miami, vilket ger dig tillgång till alla spännande sevärdheter i regionen, är det bara att ta Route 112 raka vägen in till centrum.

För den som föredrar allmänna transportmedel finns det också billiga och smidiga alternativ. Allt du behöver göra är att ta det gratis MIA Mover-tåget från flygplatsen till en station något utanför flygplatsen där man ta antingen buss eller Metrorail-tåget (orange linje) in till centrala Miami. Vid samma station hittar den som tänkt hyra bil även Miami Rental Car Center. Slutligen kan det även vara värt att kontrollera om ditt Miami-hotell står för gratis transport till och från flygplatsen, eftersom detta är vanligt förekommande i USA.

Sol, sport och shopping

Miamis stora dragplåster är vädret och stränderna. Tack vare det tropiska klimatet på Floridas sydkust kan du njuta av sol och bad året runt på de vita sandstränderna. Missa inte att besöka trendiga South Beach för den urtypiska Miami-upplevelsen eller ta dig till Crandon Park för en mer familjevänlig miljö.

Det kan vara lätt att glömma att Miami också är ett riktigt mecka för sportintresserade. Staden har topplag i USA:s fyra största sporter – amerikansk fotboll, baseboll, basket och ishockey – samt lockar med tennisturneringar, PGA-golf och NASCAR-tävlingar. Skulle du ha lust att idrotta lite själv finns det mängder med högklassiga golfbanor att välja bland.

Som man kan förvänta sig av en jet set-stad som Miami är shoppingmöjligheterna oändliga. Här hittar du allt från gigantiska shoppinggallerior fyllda med designerkläder till exklusiva, och unika, småbutiker. Staden är också full av fantastiska restauranger så när du börjar bli trött i fötterna är det bara att slå dig ner till en härlig middag följd av ett äventyr i Miamis berömda nattliv.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Miami?
Om du anländer med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats du ska välja att landa på. Miami har bara en enda, Miami, Florida (MIA-Miami Intl.).
Hur långt från centrala Miami ligger MIA?
MIA har ett behändigt läge nära stadskärnan, endast 9 kilometer från centrum i Miami.
Kan jag flyga till Miami?
Besök våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om flyg till Miami. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän är ett krav när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Miami?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Miami kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Miami med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Miami kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Miami?
Om du stiger av flyget på MIA är du bara 9 kilometer från stadskärnan. Fort Lauderdale, FL (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood Intl.) tar också emot flyg till Miami och är placerad 35 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Miami?
Det finns 47 flygbolag som flyger till Miami, från 185 olika flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Miami?
Resenärer väljer oftast American Airlines, JetBlue Airways eller Delta Air Lines när de ska resa med flyg till Miami. Större delen av flygen avgår från New York, och American Airlines är det populäraste alternativet på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Miami?
Att arrangera en fantastisk semester i Miami är hur lätt som helst när det finns 5 536 direktflyg att välja bland varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Miami från?
Flygen till Miami från Monroe, Fairfield eller Milford brukar vara mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Miami?
Var du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Monroe till Miami tar resan i genomsnitt cirka 2 timmar och 31 minuter. En flygresa från Fairfield brukar nå fram på uppemot 3 timmar och 18 minuter. Med Milford som startpunkt får du istället räkna med att vara i luften i 3 timmar och 1 minut.
Hur hittar man det billigaste flyget till Miami?
Alla känner vi några lyckostar som på något sätt får tag i omöjligt billiga biljetter vart de än reser. Kan du gissa hur de lyckas? De väntar inte till sista minuten med att boka. Du kan även utvidga sökningen och jämföra de olika alternativen. Om resmålet har flera flygplatser kan du kanske hitta lägre priser genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att vara beredd på att boka direkt. Om du hittar ett fint erbjudande ska du inte tveka, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Miami?
Vi har samlat all information som behövs för att din flygresa ska bli så enkel som möjligt. Följ de här tipsen så tar du dig snabbt igenom säkerhetskontrollerna och kan börja upptäcka resten av Miami.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa är god planering. Börja med det som är viktigast: pass, resedokument, dina bankkort och alla viktiga mediciner. Härnäst ska du koma ihåg att ta med dig sådant som håller dig sysselsatt, som en mobil eller en spännande bok. Det kan även vara smart att packa med dig din laddare, öronproppar och ett nackstöd. Sist men inte minst bör du inte glömma att lämna plats i väskan för toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med förbjudna föremål varierar mellan de olika flygbolagen, men en allmän regel är att ingenting som är brandfarligt, explosivt eller vasst är tillåtet. Här ingår till exempel saxar, borrar, sprejburkar och bränsle. Idrottsutrustning som hockeyklubbor eller andra objekt som skulle kunna skada resten av passagerarna, till exempel skjutvapen och svärd, får du inte heller ta med dig ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa kan vara så enkel som rätt klädval. När du klär dig i lager är du väl förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du håller dig varm om det blir kallt i kabinen. Skor med klackar och tunga kängor bör du lämna i det incheckade bagaget, även om de normalt är ditt favoritval. Välj istället rymliga skor med platt sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Längre perioder utan rörelse skulle kunna orsaka djup ventrombos, eller DVT, vilket är ett tillstånd som då och då drabbar en del passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket, regelbundet resa dig upp för att gå ett par steg i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Miami?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen blir resan till Miami mycket enklare. Här kommer ett par behändiga tips på hur du passerar säkerhetskontrollerna snabbt och lätt.

  • Ha ditt pass och dina resedokument inom räckhåll. De är det första personalen kommer att be om under kontrollen.
  • Efter detta måste du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna trigga larmet. Föremål som hörlurar, bälten och jackor måste gå igenom maskinen.
  • Under ett kort ögonblick måste du klara dig utan digital teknologi. Din mobil, din surfplatta och all annan elektronik ska också skannas.
  • Plocka ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa ska normalt skickas genom maskinen separat. Varje produkt måste förvaras i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Stövlar och andra tunga skor inspekteras ofta separat.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet ombord på flyget. Om du ska ta vassa eller spetsiga föremål med dig på semestern måste du packa ner dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Miami
Destinationens flygplats
Miami Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
MIA
Destination
Miami
Flygpris
1 368 kr

Populära flyg till Miami

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 112 kr för enkelflyg och 1 368 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
Lufthansa