Billiga flygbiljetter till Miami

Förslag på billiga flygresor till Miami

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 436 kr för enkelflyg och 4 455 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
TAP Portugal
Virgin Atlantic
Virgin Atlantic
Air Canada
Air Canada
Lufthansa
TAP Portugal
TAP Portugal
LOT-Polish Airlines

Om Miami

Flyg till Miami

Den som vill flyga från Sverige till Miami får räkna med en flygresa i flera steg eftersom det inte finns några direkta flygförbindelser. Detta är i och för sig inget större problem när det gäller en så pass lång resa – där en möjlighet att sträcka på benen inte är så dumt – och med lite research kan man hitta en bra lösning med en kombination av billiga flyg.

Flygturen från Stockholm till Miami tar som minst 13 timmar och har du bokat dina flygbiljetter från någon annan plats i Sverige tar det ungefär lika lång tid. Tänk på att tidsomställningen kan ta ut sin rätt när du planerar en resa till Miami och ge dig själv ordentligt med tid när du väl är framme – beroende på hur din kropp reagerar kan det ta flera dagar innan du känner dig på topp.

Flyg till Miami International Airport

Miami International Airport är inte bara Miamis tyngst trafikerade flygplats utan också en av de största och mest välbesökta i hela USA. Flygplatsen är även ett viktigt flygnav för internationella flygningar, speciellt från Latinamerika, och cirka 40 miljoner passagerare passerar igenom flygplatsen varje år.

Med dess läge cirka 13 kilometer från Miamis centrum är det mycket enkelt att ta sig in till staden från Miami International. Har du valt att hyra bil i Miami, vilket ger dig tillgång till alla spännande sevärdheter i regionen, är det bara att ta Route 112 raka vägen in till centrum.

För den som föredrar allmänna transportmedel finns det också billiga och smidiga alternativ. Allt du behöver göra är att ta det gratis MIA Mover-tåget från flygplatsen till en station något utanför flygplatsen där man ta antingen buss eller Metrorail-tåget (orange linje) in till centrala Miami. Vid samma station hittar den som tänkt hyra bil även Miami Rental Car Center. Slutligen kan det även vara värt att kontrollera om ditt Miami-hotell står för gratis transport till och från flygplatsen, eftersom detta är vanligt förekommande i USA.

Sol, sport och shopping

Miamis stora dragplåster är vädret och stränderna. Tack vare det tropiska klimatet på Floridas sydkust kan du njuta av sol och bad året runt på de vita sandstränderna. Missa inte att besöka trendiga South Beach för den urtypiska Miami-upplevelsen eller ta dig till Crandon Park för en mer familjevänlig miljö.

Det kan vara lätt att glömma att Miami också är ett riktigt mecka för sportintresserade. Staden har topplag i USA:s fyra största sporter – amerikansk fotboll, baseboll, basket och ishockey – samt lockar med tennisturneringar, PGA-golf och NASCAR-tävlingar. Skulle du ha lust att idrotta lite själv finns det mängder med högklassiga golfbanor att välja bland.

Som man kan förvänta sig av en jet set-stad som Miami är shoppingmöjligheterna oändliga. Här hittar du allt från gigantiska shoppinggallerior fyllda med designerkläder till exklusiva, och unika, småbutiker. Staden är också full av fantastiska restauranger så när du börjar bli trött i fötterna är det bara att slå dig ner till en härlig middag följd av ett äventyr i Miamis berömda nattliv.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Miami

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 436 kr för enkelflyg och 4 455 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
Virgin Atlantic