Hyrbil i Miami

Sök och jämför från 32 bilföretag i Miami

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Miami

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Miami
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Miami per dag?
I Miami kan du verkligen få valuta för pengarna. Den här veckan kostade några hyrbilar bara per dag.
Kan man hyra bil på Miami, Florida (MIA-Miami Intl.)?
Du finner hyrbilarna på Miami, Florida (MIA-Miami Intl.) på MIA Rental Car Center, 3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142. Här kan du hyra bil från till exempel Avis, National eller Alamo, och även Payless och Enterprise har ofta ett par fina erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Miami?
Ta det lugnt. Du borde ha rätt till en fullständig återbetalning om du avbokar minst sex timmar innan upphämtningen. Du kan hitta mer information om detta i din resplan och i vår kundtjänstportal. Rätten till återbetalning gäller dock inte i samtliga fall, så det är en bra idé att läsa igenom hyrbilsavtalet.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Miami?
Livfulla gator och trånga parkeringsplatser är ingen match för hyrbilar i ekonomiklass, som är den populäraste biltypen i Miami. Med ett av dessa prisvärda och pålitliga fordon kan du lätt ta dig runt i städerna, och de är dessutom väldigt bränsleeffektiva. Man du kan förstås utforska Miami i flera andra typer av bilar, exempelvis stora modeller eller premiumbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Miami?
Miami har massor att erbjuda, men varför inte bredda blicken? Om du bokar en hyrbil kan du enkelt ge dig ut på vägarna och upptäcka området runtomkring. Här är några idéer:

  • Du kan upptäcka Jupiter Beach och många andra lockande attraktioner i Jupiter, bara 130 kilometer från Miami.
  • Nästa stopp kan bli Boca Raton, som ligger runt 65 kilometer från Miami. Florida Atlantic University är bara en av ett flertal platser du säkert vill besöka när du är här.
  • Sunken Gardens ligger cirka 330 kilometer från Miami och är ett häpnadsväckande naturområde i trakten. Här kan du verkligen släppa all stress och bara njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Miami med Expedia?
Det finns 32 olika hyrbilsföretag att välja bland i Miami, så att ta fram det perfekta fordonet blir enkelt med Expedia. Om du skapar ett semesterpaket genom att slå samman din hyrbilsbokning med flyg- och hotellbokningarna så sparar du ännu mer på resan till Miami. Vare sig du är ute efter en liten och ekonomisk bil eller ett rymligare alternativ kan Expedia ge dig nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Miami med Expedia?
Med Expedia är det inga problem att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt läsa recensioner. Slå ihop din bokning av hyrbil i Miami med din hotell- och flygbokning så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Miami?
Du som är 21 år eller äldre kan hyra bil i Miami. Notera att somliga hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om du som förare är under en viss ålder för att täcka den ökade olycksrisken. Unga förare brukar dessutom inte få lov att hyra särskilda fordonsklasser, som lyxbilar och stadsjeepar. Granska hyrespolicyn innan du bokar för att undvika tråkiga överraskningar senare.
Vad behöver man för att hyra bil i Miami?
Du kommer att behöva minst två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Hyrbilsfirman erbjuder dig en standardförsäkring som är valfri, och om du inte tänker köpa till den kan du dessutom behöva bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Läs igenom policyn innan du reser för att undvika tråkiga överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Miami?
Vi har kikat på priserna från de senaste sju dagarna och kommit fram till att den billigaste hyrbilen i Miami kostar så lite som om dagen. Det näst lägsta hyrbilspriset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Miami?
Ja, och du kan hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina reseuppgifter så ger vi dig prisvärda alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Miami om jag är under 25?
Några företag i Miami hyr ut till förare under 25 och andra gör det inte. Reglerna skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Några hyrbilsfirmor debiterar ytterligare avgifter för förare mellan 21 och 24. Gå noga igenom villkoren, så att du vet vad som väntar dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Miami?
När du har valt ditt fordon ska du komma ihåg att granska hyrbilsbolagets villkor och regler ordentligt för att hitta ytterligare information.