Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Miami

Hyra bil i Miami

USA är bilens land och Miami är inget undantag. Ge dig själv friheten att åka vart och när du vill, utan att behöva klura ut tåg- och busstidtabeller eller passa tider. När du hyr bil i Miami med Expedia hittar du lätt precis det fordon du behöver tack vare vårt enorma utbud av biltyper och specialutrustning - så att du enkelt kan ta dig till ditt hotell i Miami.

Letar du efter en barnvänlig van med säkra barnsäten, en smidig och bensinsnål bil för att ta dig runt till kunder eller en snabb cabriolet för att njuta av Miamis sol? På bara några minuter hittar du vad du söker genom vår biluthyrning, och det till mycket konkurrenskraftiga priser. Om du har bokat flyg till Miami - boka hyrbil också och bilen väntar på dig på Miamis flygplats. Det är bara att hämta upp nycklarna och påbörja äventyret.

Hyr bil och upptäck Miami med omnejd

På grund av att Miami är så utbrett väljer de flesta resenärer att hyra bil under sin vistelse. När du väl hämtat upp bilen är du fri att utforska The Magic City och all dess glamour av hjärtans lust. Kör mot South Beach och njut av det turkosa vattnet och den mjuka sanden på den långa stranden Ocean Drive. Här hittar du även trendiga butiker och ett ändligt utbud av restauranger och barer. Om du vill ta en paus från sol och bad kan du fortsätta till det charmiga Art Deco-distriktet som bjuder på byggnader i tidstypiska pastellfärger och en arkitektonisk resa bakåt i historien.

Du kan även lämna Miami bakom dig och styra kosan mot Everglades som ligger en timme söderut. Byt ut hyrbilen mot en airboat och upplev ett helt unikt ekosystem, hisnande panoramautsikter, alligatorer och frodig växtlighet. En timme norrut ligger den vackra staden Fort Lauderdale som även kallas Venice of America tack vare dess många kanaler, vattendrag och konstgjorda sjöar. Staden har även många parker och grönområden och havet bjuder på ett rikt marinliv.

Shoppa loss med egen hyrbil

Hyrbilen kommer även väl till pass om du vill botanisera bland de många outlet-köpcenter som Miami är känt för. De mest populära är The Falls och Aventura Mall och de ligger båda på ca 40 minuters avstånd från Miamis centrum, ett norrut och ett söderut. Här hittar du prisvärda kläder, skor, smycken, hälsoprodukter och mycket annat.

Att tänka på när du hyr bil i Miami

Har du bokat din resa till Miami och funderar på att göra en roadtrip? Det är lätt att köra bil i USA men det kan vara bra att känna till några regler som skiljer sig från de svenska trafikreglerna. Bland annat är det förbjudet att använda mobiltelefon medan du kör och i rondeller har trafiken från vänster alltid företräde. I vissa stater kan du svänga höger vid rödljus, men bara om det finns en vägskylt som anger det. Många vägar är avgiftsbelagda och du betalar i ett bås utmed vägen. Det är bra att alltid ha gott om mynt i bilen då det ofta inte går att betala med betal- eller kreditkort. Och skulle du bli stannad av polisen sitter du lugnt kvar i bilen med händerna på ratten. I övrigt råder vi dig att köra lugnt och njuta av resan!

Vanliga frågor om biluthyrning i Miami

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Miami?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Miami .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Miami?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Miami .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Miami?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Miami?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Miami

Utforska Miami med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!