Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Miami

Hyra bil i Miami

USA är bilens land och Miami är inget undantag. Ge dig själv friheten att åka vart och när du vill, utan att behöva klura ut tåg- och busstidtabeller eller passa tider. När du hyr bil i Miami med Expedia hittar du lätt precis det fordon du behöver tack vare vårt enorma utbud av biltyper och specialutrustning - så att du enkelt kan ta dig till ditt hotell i Miami.

Letar du efter en barnvänlig van med säkra barnsäten, en smidig och bensinsnål bil för att ta dig runt till kunder eller en snabb cabriolet för att njuta av Miamis sol? På bara några minuter hittar du vad du söker genom vår biluthyrning, och det till mycket konkurrenskraftiga priser. Om du har bokat flyg till Miami - boka hyrbil också och bilen väntar på dig på Miamis flygplats. Det är bara att hämta upp nycklarna och påbörja äventyret.

Hyr bil och upptäck Miami med omnejd

På grund av att Miami är så utbrett väljer de flesta resenärer att hyra bil under sin vistelse. När du väl hämtat upp bilen är du fri att utforska The Magic City och all dess glamour av hjärtans lust. Kör mot South Beach och njut av det turkosa vattnet och den mjuka sanden på den långa stranden Ocean Drive. Här hittar du även trendiga butiker och ett ändligt utbud av restauranger och barer. Om du vill ta en paus från sol och bad kan du fortsätta till det charmiga Art Deco-distriktet som bjuder på byggnader i tidstypiska pastellfärger och en arkitektonisk resa bakåt i historien.

Du kan även lämna Miami bakom dig och styra kosan mot Everglades som ligger en timme söderut. Byt ut hyrbilen mot en airboat och upplev ett helt unikt ekosystem, hisnande panoramautsikter, alligatorer och frodig växtlighet. En timme norrut ligger den vackra staden Fort Lauderdale som även kallas Venice of America tack vare dess många kanaler, vattendrag och konstgjorda sjöar. Staden har även många parker och grönområden och havet bjuder på ett rikt marinliv.

Shoppa loss med egen hyrbil

Hyrbilen kommer även väl till pass om du vill botanisera bland de många outlet-köpcenter som Miami är känt för. De mest populära är The Falls och Aventura Mall och de ligger båda på ca 40 minuters avstånd från Miamis centrum, ett norrut och ett söderut. Här hittar du prisvärda kläder, skor, smycken, hälsoprodukter och mycket annat.

Att tänka på när du hyr bil i Miami

Har du bokat din resa till Miami och funderar på att göra en roadtrip? Det är lätt att köra bil i USA men det kan vara bra att känna till några regler som skiljer sig från de svenska trafikreglerna. Bland annat är det förbjudet att använda mobiltelefon medan du kör och i rondeller har trafiken från vänster alltid företräde. I vissa stater kan du svänga höger vid rödljus, men bara om det finns en vägskylt som anger det. Många vägar är avgiftsbelagda och du betalar i ett bås utmed vägen. Det är bra att alltid ha gott om mynt i bilen då det ofta inte går att betala med betal- eller kreditkort. Och skulle du bli stannad av polisen sitter du lugnt kvar i bilen med händerna på ratten. I övrigt råder vi dig att köra lugnt och njuta av resan!

Upptäck Miami

Utforska Miami med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!