Hyrbil i Miami

Sök och jämför från 32 bilföretag i Miami

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Miami

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Miami
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Miami per dag?
I Miami kan du verkligen få valuta för pengarna. Denna vecka kostade hyrbilar endast om dagen.
Kan man hyra bil på Miami, Florida (MIA-Miami Intl.)?
Du finner hyrbilarna på Miami, Florida (MIA-Miami Intl.) på MIA Rental Car Center, 3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142. Här kan du hyra ett fordon från exempelvis Enterprise, Thrifty eller Budget, och även Payless och P & P Family Auto Rental kan ha en del bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Miami?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en full återbetalning på majoriteten av alla hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge du gör avbokningen sex timmar eller mer före upphämtningstiden. Läs igenom hyrbilsreglerna för säkerhets skull, för några undantag förekommer. Du kan hitta mer information i din bokningsbekräftelse, och du kan även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Miami?
De flesta besökare i Miami väljer att boka ekonomibilar. En hel del förare gillar dem eftersom de är billiga och bränslesnåla, och den sparsamma storleken gör det enklare att röra sig i storstäder där parkeringsfickorna är trånga. Men du har naturligtvis fler valmöjligheter. Du kan exempelvis boka en mellanstor eller stor bil. Oavsett om du tänker stanna i Miami eller hoppas på att göra längre utflykter har vi en bil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Miami?
När du har utforskat alla spännande platser i Miami finns det massor av annat att göra i regionen. Då är det bara att ta fram nycklarna till din hyrbil, lägga in packningen i bagageluckan och ge dig iväg. Här är ett par besöksmål som du säkert kommer att gilla:

  • Kör till Jupiter på ett sightseeingäventyr. Staden ligger omkring 130 kilometer utanför Miami, och här väntar omtyckta attraktioner som Jupiter Beach.
  • Varför inte även besöka West Palm Beach? Här kan du exempelvis ta dig till sevärdheter som Rosemary Square. Staden ligger runt 100 kilometer utanför Miami.
  • Sunken Gardens ligger ungefär 330 kilometer utanför Miami och är en av de vackraste naturplatserna i trakten. Här kan du verkligen släppa all stress och andas in den uppfriskande luften.

Varför ska man hyra bil i Miami med Expedia?
Det finns många goda anledningar att boka hyrbil med Expedia, från våra exklusiva medlemsförmåner till våra praktiska semesterpaket. Om du är på väg till Miami finns det 32 hyrbilsleverantörer att välja mellan, med fordon i alla prisplasser. Vill du spara ännu mer kan du slå ihop din bokning av hyrbil med flyg- och hotellbokningarna. När du är redo att slå dig ner bakom ratten är vi redo att stå till tjänst.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Miami?
I Miami måste du som förare vara minst 21 år för att få lov att hyra bil. Förare under en viss ålder bör dessutom räkna med extra avgifter och begränsningar från de flesta hyrbilsbolag. Avgiften täcker den ökade skaderisken, och begränsningarna brukar avse vilka sorters fordon som finns tillgängliga. Mindre erfarna förare kan till exempel vara tvungna att hålla sig till kompakta, små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Miami?
Du behöver minst två saker: ett körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsbolaget kommer att erbjuda en försäkring som är valfri, och vill du inte dra nytta av den kan du även vara tvungen att bevisa att du redan har en annan försäkring. Läs avtalet innan du bokar för att undvika otrevliga överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Miami?
Den billigaste hyrbilen i Miami under de senaste sju dagarna kostade så lite som om dagen. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Miami?
Oavsett om du har tänkt stanna kring Miami eller vill utforska ett större område kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta fantastiska erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Miami om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra en bil i Miami eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det kan vara bra att gå igenom hyrföretagets villkor för att undvika oförutsedda kostnader vid disken.