Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i HSB Turning Torso

Ikväll 24 apr. - 25 apr.
Till helgen 26 apr. - 28 apr.
Nästa helg 3 maj - 5 maj

Populära hotell nära HSB Turning Torso

Se alla 524 boenden i HSB Turning Torso

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Park Inn by Radisson Malmö Hotel
Park Inn by Radisson Malmö Hotel
4.0 av 5.00,5 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,3/5 (2 362 recensioner)
799 kr per natt för 2 gäster

Trevlig personal, härlig atmosfär. Väldigt varmt på rummen tyvärr

Recension från 13 apr. 2019
Elite Hotel Esplanade
Elite Hotel Esplanade
4.0 av 5.01,7 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,5/5 (2 363 recensioner)
981 kr per natt för 2 gäster

Vänlig personal både i receptionen och restauarangen. Rena och rymliga rum, bästa läget centralt. Helt ok frukost kan bli bättre!

Recension från 4 jan. 2019
Radisson Blu Hotel, Malmö
Radisson Blu Hotel, Malmö
4.5 av 5.02,2 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,3/5 (3 218 recensioner)
828 kr per natt för 2 gäster

Utmärkt service, trevlig personal. Vi fick lite problem under resan och personalen ställde upp och hjälpte oss med detta. Glömde även saker på hotellet som de hjälpte oss hitta och skickade till oss.

Recension från 18 mars 2019
Mayfair Hotel Tunneln
Mayfair Hotel Tunneln
4.0 av 5.01,8 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,4/5 (3 371 recensioner)
825 kr per natt för 2 gäster

Centralt och trevlig personal överallt. Gillar frukostmatsalen väldigt mycket

Recension från 15 feb. 2019
Clarion Hotel Malmo Live
Clarion Hotel Malmo Live
4.0 av 5.01,3 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,6/5 (1 569 recensioner)
1 080 kr per natt för 2 gäster

Relatively new building fresh interior. Good bar on the 25th floor. Similar so the restaurant is okay there. Probably the hotel I prefer in Malmo

Recension från 8 apr. 2019
Comfort Hotel Malmö
Comfort Hotel Malmö
3.5 av 5.01,7 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,2/5 (1 270 recensioner)
780 kr per natt för 2 gäster

Centralt läge, stort rum med sköna sängar och rymligt badrum. Vi bodde högst upp med vindskupor och takbjälkar. Trevlig lobby och god frukost. Det enda som saknades var färskpressad juice. Mycket prisvärt hotell!

Recension från 31 dec. 2018
Moment Hotels
Moment Hotels
3.0 av 5.01,8 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,0/5 (2 120 recensioner)
617 kr per natt för 2 gäster

Fräscht hotell och rum med det nödvändigaste som man behöver. Trevlig personal. Inte största frukost buffén men helt ok för mig.

Recension från 4 mars 2019
Story Hotel Studio Malmö
Story Hotel Studio Malmö
4.0 av 5.01,3 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,4/5 (1 174 recensioner)
981 kr per natt för 2 gäster

Fantastisk service från receptionen. Fina rum och fint hotell. Frukosten var väldigt sparsam, passar inte ens in på ett hotell med mindre stjärnor, det fanns inget varmt och mycket som saknades för att vara en hotellfrukost.

Recension från 21 jan. 2019
Hotell Astoria
Hotell Astoria
3.0 av 5.01,6 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
3,5/5 (624 recensioner)
603 kr per natt för 2 gäster

Att det fanns lite silverfisk i rummet. Annars är det väldigt bra. Kanon frukost

Recension från 22 mars 2019

Hotell nära Turning Torso: Få landmärken är idag så karaktäristiska för Malmö som Turning Torso. Det är inte enbart för att denna skyskrapa, som är Nordens högsta, dominerar stadslandskapet och är synlig på flera mils avstånd, det beror också på dess futuristiska arkitektur. Med ett hotell nära Turning Torso missar du varken en selfie med Malmös mest fotograferade byggnad eller badet, shoppingen och sevärdheterna.

Du bokar lätt en övernattning nära Turning Torso på ett centralt tre- eller fyrstjärnigt hotell med fokus på affärsresande. Det stora hotellutbudet inkluderar även lägenheter. Du prioriterar mellan närhet till stranden och närhet till stadsvimlet, men oavsett vad du väljer har du nära till båda.

Din resa till Turning Torso går mycket smidigt med kollektivtrafiken. Du tar dig enkelt till Malmö centralstation med tåg från hela Sverige, eller på endast 20 minuter över Öresundsbron, om du exempelvis flyger till Copenhagen Airport. Från stationen tar färden till Turning Torso under tio minuter med stadsbuss. Om du inte har för mycket packning kan du även promenera.

Var ska man boka hotell nära Turning Torso?

Närmast Turning Torso bor du när du bokar ett boende i Västra Hamnen. Då har du kort promenadavstånd till skyskrapan, strandpromenaden och havsbadet. Här väljer du mellan strandnära lägenheter och fyrstjärniga lyxhotell med restaurang, gym och konferensmöjligheter.

För ett större utbud och lika kort avstånd till Malmös spännande uteliv och shoppinggator som till Turning Torso väljer du ett hotell vid Malmö centralstation. Bussen till Turning Torso tar under tio minuter, och en vacker dag kan du lätt promenera dit genom Västra Hamnen. Du har också promenadavstånd till populära sevärdheter, som Malmöhus slott, och nära till bussanslutningarna till allt vad Malmö har att erbjuda.

Störst hotellutbud i Malmö har dock Gamla staden. Här i Malmös medeltida stadskärna ligger fyra torg, två köpcentra och mängder av butiker, restauranger och krogar. Hotellen är tre- eller fyrstjärniga, med modern bekvämlighet eller gammaldags lyx. Turning Torso ligger på alldeles lagom promenadavstånd, och en solig dag tar du enkelt en rundtur till fots längs kanalen och utforskar både slottet Malmöhus och Turning Torso.

Med jobbet på hotell nära Turning Torso

Du som reser med jobbet hittar mängder av hotell nära Turning Torso som passar dig. I Västra Hamnen finner du fyrstjärniga konferenshotell med utsikt över den imponerande skyskrapan. Om du vill kombinera närhet till Turning Torso med närhet till sevärdheter och uteliv väljer du ett tre- eller fyrstjärnigt boende vid Malmö centralstation eller i Gamla staden. Här är rummen något mindre, och konferenssalar är inte lika vanliga, men hotellen erbjuder ofta business-service och mötesrum.

Med familjen på hotell nära Turning Torso

Barnfamiljen behöver ofta lite fler bäddar och större utrymmen. Tillgång till ett kök är inte heller fel, vare sig det gäller att värma välling eller möjligheten att förbereda ett oväntat mellanmål. Då är ett lägenhetshotell ett bra val. För ett sådant boende nära Turning Torso tittar du närmare på Västra Hamnen. Här har ditt lägenhetshotell kort promenadavstånd till både Turning Torso och badstranden. Barn upp till två år bor ofta gratis, och din fyrbenta familjemedlem är också varmt välkommen.