Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i HSB Turning Torso

Ikväll 17 feb. - 18 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära HSB Turning Torso

Se alla 480 boenden i HSB Turning Torso
Park Inn by Radisson Malmö Hotel
Park Inn by Radisson Malmö Hotel
4.0 av 5.00,5 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,3/5 (2 287 recensioner)
710 kr per natt för 2 gäster

Bra hotell till rimligt pris. Belägenheten i Västra Hamnen ett extra plus.

Recension från 23 jan 2019
Story Hotel Studio Malmö
Story Hotel Studio Malmö
4.0 av 5.01,3 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,4/5 (1 058 recensioner)
876 kr per natt för 2 gäster

Bra hotell, härlig utsikt, ok läge. Nära till stationen.

Recension från 9 dec 2018
MJ's
MJ's
4.5 av 5.01,7 km från HSB Turning Torso
4,5/5 (1 321 recensioner)
919 kr per natt för 2 gäster

Jättetrevligt hotell. Men när vi kom var tyvärr personalen lite mer intresserade av att prata om något. Kanske var något viktigt men de kunde sagt välkomna och vänta en minut. Kändes inte så välkomnande. Men sedan var alla väldigt trevliga. Väldigt god mat på kvällen och frukosten var helt underbar. ...

Recension från 18 nov 2018
Mayfair Hotel Tunneln
Mayfair Hotel Tunneln
4.0 av 5.01,8 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,4/5 (3 268 recensioner)
737 kr per natt för 2 gäster

Charmigt hotell med perfekt läge väldigt mysigt i jultider

Recension från 24 dec 2018
Hotel Garden
Hotel Garden
4.0 av 5.02,1 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
3,9/5 (4 924 recensioner)
621 kr per natt för 2 gäster

Trevligt och centralt hotell med exemplariskt bemötande vid ankomst. Aningen nedgånget, tyvärr, men i övrigt var faciliteten godkänd. Rummet blev lite för varmt på natten, troligtvis på grund av halvdan ventilation, men utöver det inga som helst problem. Frukosten var fantastisk!

Recension från 28 jan 2019
4 Person Holiday Home in Svedala
4 Person Holiday Home in Svedala
18 km från HSB Turning Torso
Hämta priser per natt för 2 gäster
Moment Hotels
Moment Hotels
3.0 av 5.01,8 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,0/5 (2 053 recensioner)
616 kr per natt för 2 gäster

”Lagom” hotell, funktionellt och praktiskt. Fantastiskt värde för pengarna

Recension från 22 jan 2019
Elite Hotel Adlon Malmo
Elite Hotel Adlon Malmo
4.0 av 5.01,7 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,5/5 (2 310 recensioner)
908 kr per natt för 2 gäster

Väldigt trevligt hotell med bekväma rum. Mycket bra frukostbuffé. Dock ett minus att det spelades ganska hög musik från hotellets bar sent på kvällen (efter 23.30 på fredag och 01.00 på lördag). Även ett minus att det inte gick att tända lampan i badrummet utan att tända i hela rummet - varken vi ...

Recension från 19 nov 2018
First Hotel Jörgen Kock
First Hotel Jörgen Kock
3.0 av 5.01,6 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
3,8/5 (1 167 recensioner)
559 kr per natt för 2 gäster

Alltid lika trevligt att bo på detta hotell, men jag blir alltid lika förvånad över hur svårt det är att hantera topparna i frukostmatsalen! Jag bott på hotellet på alla olika dagar ca 20 ggr eller fler.

Recension från 29 dec 2018

Hotell nära Turning Torso: Få landmärken är idag så karaktäristiska för Malmö som Turning Torso. Det är inte enbart för att denna skyskrapa, som är Nordens högsta, dominerar stadslandskapet och är synlig på flera mils avstånd, det beror också på dess futuristiska arkitektur. Med ett hotell nära Turning Torso missar du varken en selfie med Malmös mest fotograferade byggnad eller badet, shoppingen och sevärdheterna.

Du bokar lätt en övernattning nära Turning Torso på ett centralt tre- eller fyrstjärnigt hotell med fokus på affärsresande. Det stora hotellutbudet inkluderar även lägenheter. Du prioriterar mellan närhet till stranden och närhet till stadsvimlet, men oavsett vad du väljer har du nära till båda.

Din resa till Turning Torso går mycket smidigt med kollektivtrafiken. Du tar dig enkelt till Malmö centralstation med tåg från hela Sverige, eller på endast 20 minuter över Öresundsbron, om du exempelvis flyger till Copenhagen Airport. Från stationen tar färden till Turning Torso under tio minuter med stadsbuss. Om du inte har för mycket packning kan du även promenera.

Var ska man boka hotell nära Turning Torso?

Närmast Turning Torso bor du när du bokar ett boende i Västra Hamnen. Då har du kort promenadavstånd till skyskrapan, strandpromenaden och havsbadet. Här väljer du mellan strandnära lägenheter och fyrstjärniga lyxhotell med restaurang, gym och konferensmöjligheter.

För ett större utbud och lika kort avstånd till Malmös spännande uteliv och shoppinggator som till Turning Torso väljer du ett hotell vid Malmö centralstation. Bussen till Turning Torso tar under tio minuter, och en vacker dag kan du lätt promenera dit genom Västra Hamnen. Du har också promenadavstånd till populära sevärdheter, som Malmöhus slott, och nära till bussanslutningarna till allt vad Malmö har att erbjuda.

Störst hotellutbud i Malmö har dock Gamla staden. Här i Malmös medeltida stadskärna ligger fyra torg, två köpcentra och mängder av butiker, restauranger och krogar. Hotellen är tre- eller fyrstjärniga, med modern bekvämlighet eller gammaldags lyx. Turning Torso ligger på alldeles lagom promenadavstånd, och en solig dag tar du enkelt en rundtur till fots längs kanalen och utforskar både slottet Malmöhus och Turning Torso.

Med jobbet på hotell nära Turning Torso

Du som reser med jobbet hittar mängder av hotell nära Turning Torso som passar dig. I Västra Hamnen finner du fyrstjärniga konferenshotell med utsikt över den imponerande skyskrapan. Om du vill kombinera närhet till Turning Torso med närhet till sevärdheter och uteliv väljer du ett tre- eller fyrstjärnigt boende vid Malmö centralstation eller i Gamla staden. Här är rummen något mindre, och konferenssalar är inte lika vanliga, men hotellen erbjuder ofta business-service och mötesrum.

Med familjen på hotell nära Turning Torso

Barnfamiljen behöver ofta lite fler bäddar och större utrymmen. Tillgång till ett kök är inte heller fel, vare sig det gäller att värma välling eller möjligheten att förbereda ett oväntat mellanmål. Då är ett lägenhetshotell ett bra val. För ett sådant boende nära Turning Torso tittar du närmare på Västra Hamnen. Här har ditt lägenhetshotell kort promenadavstånd till både Turning Torso och badstranden. Barn upp till två år bor ofta gratis, och din fyrbenta familjemedlem är också varmt välkommen.