Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i HSB Turning Torso

Ikväll 25 juni - 26 juni
Till helgen 28 juni - 30 juni
Nästa helg 5 juli - 7 juli

Populära hotell nära HSB Turning Torso

Se alla 102 boenden i HSB Turning Torso

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Unikt Boende vid Havet i Unikt Område i Malmö, Greater Copenhagen, Sweden
Unikt Boende vid Havet i Unikt Område i Malmö, Greater Copenhagen, Sweden
0.3 km från HSB Turning Torso
Hämta priser per natt för 2 gäster
Park Inn by Radisson Malmö Hotel
Park Inn by Radisson Malmö Hotel
4.0 av 5.00.5 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,3/5 (2450 recensioner)
745 kr per natt för 2 gäster

Det var väldigt varmt i rummet trots att termostaten var på lägsta nivå. Som tur var så var det 16 grader ute så vi kunde ha fönstret öppet hela tiden. Frukosten var bra, som jag förväntar mig av ett 4-stjärnigt hotell. Trevlig personal!

Recension från 21 maj 2019
Ohboy Hotell
Ohboy Hotell
2.5 av 5.00.5 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,3/5 (89 recensioner)
1 012 kr per natt för 2 gäster

Bra enkelt nära stationen

Recension från 1 feb. 2019
Clarion Hotel Malmo Live
Clarion Hotel Malmo Live
4.0 av 5.01.3 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,6/5 (1689 recensioner)
1 026 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt ställe, vacker, bekvämt, fantastisk frukost och centralt. Mycket serviceminded personal! Mitt förstaval i Malmö.

Recension från 21 juni 2019
Story Hotel Studio Malmö
Story Hotel Studio Malmö
4.0 av 5.01.3 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,4/5 (1261 recensioner)
891 kr per natt för 2 gäster

Ett hotell utöver det vanliga. Lite rough inredning , och hela hotellet var av samma karaktär. TOPPEN! Frukosten dock under all kritik. Trångt och alldeles för sparsam. 2 sorters bröd och överlag dåligt med utbud. Visst redan innan vistelsen att det inte fanns typ äggröra, bacon, korv mm. Tror att ...

Recension från 7 apr. 2019
First Hotel Jörgen Kock
First Hotel Jörgen Kock
3.0 av 5.01.6 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
3,8/5 (1094 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Jättesköna sängar i ett rymligt rum. Tyvärr inget kylskåp på rummet.Bra med billigare gatuparkeringar.

Recension från 4 juni 2019
Comfort Hotel Malmö
Comfort Hotel Malmö
3.5 av 5.01.7 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,2/5 (1328 recensioner)
741 kr per natt för 2 gäster

Jag kände mig lite besviken på rummet. Bilder på rummet överensstämde inte med den trånga verkligheten

Recension från 26 maj 2019
Elite Hotel Esplanade
Elite Hotel Esplanade
4.0 av 5.01.7 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,5/5 (1128 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Allt var toppen. Bra frukost. Härliga sängar samt täcken.

Recension från 27 maj 2019
Best Western Plus Hotel Noble House
Best Western Plus Hotel Noble House
4.0 av 5.01.9 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,2/5 (2415 recensioner)
805 kr per natt för 2 gäster

Centralt läge. Parkering även om det är trångt. Bra frukost. Trevligt personal

Recension från 20 juni 2019
Karta

Hotell nära Turning Torso: Få landmärken är idag så karaktäristiska för Malmö som Turning Torso. Det är inte enbart för att denna skyskrapa, som är Nordens högsta, dominerar stadslandskapet och är synlig på flera mils avstånd, det beror också på dess futuristiska arkitektur. Med ett hotell nära Turning Torso missar du varken en selfie med Malmös mest fotograferade byggnad eller badet, shoppingen och sevärdheterna.

Du bokar lätt en övernattning nära Turning Torso på ett centralt tre- eller fyrstjärnigt hotell med fokus på affärsresande. Det stora hotellutbudet inkluderar även lägenheter. Du prioriterar mellan närhet till stranden och närhet till stadsvimlet, men oavsett vad du väljer har du nära till båda.

Din resa till Turning Torso går mycket smidigt med kollektivtrafiken. Du tar dig enkelt till Malmö centralstation med tåg från hela Sverige, eller på endast 20 minuter över Öresundsbron, om du exempelvis flyger till Copenhagen Airport. Från stationen tar färden till Turning Torso under tio minuter med stadsbuss. Om du inte har för mycket packning kan du även promenera.

Var ska man boka hotell nära Turning Torso?

Närmast Turning Torso bor du när du bokar ett boende i Västra Hamnen. Då har du kort promenadavstånd till skyskrapan, strandpromenaden och havsbadet. Här väljer du mellan strandnära lägenheter och fyrstjärniga lyxhotell med restaurang, gym och konferensmöjligheter.

För ett större utbud och lika kort avstånd till Malmös spännande uteliv och shoppinggator som till Turning Torso väljer du ett hotell vid Malmö centralstation. Bussen till Turning Torso tar under tio minuter, och en vacker dag kan du lätt promenera dit genom Västra Hamnen. Du har också promenadavstånd till populära sevärdheter, som Malmöhus slott, och nära till bussanslutningarna till allt vad Malmö har att erbjuda.

Störst hotellutbud i Malmö har dock Gamla staden. Här i Malmös medeltida stadskärna ligger fyra torg, två köpcentra och mängder av butiker, restauranger och krogar. Hotellen är tre- eller fyrstjärniga, med modern bekvämlighet eller gammaldags lyx. Turning Torso ligger på alldeles lagom promenadavstånd, och en solig dag tar du enkelt en rundtur till fots längs kanalen och utforskar både slottet Malmöhus och Turning Torso.

Med jobbet på hotell nära Turning Torso

Du som reser med jobbet hittar mängder av hotell nära Turning Torso som passar dig. I Västra Hamnen finner du fyrstjärniga konferenshotell med utsikt över den imponerande skyskrapan. Om du vill kombinera närhet till Turning Torso med närhet till sevärdheter och uteliv väljer du ett tre- eller fyrstjärnigt boende vid Malmö centralstation eller i Gamla staden. Här är rummen något mindre, och konferenssalar är inte lika vanliga, men hotellen erbjuder ofta business-service och mötesrum.

Med familjen på hotell nära Turning Torso

Barnfamiljen behöver ofta lite fler bäddar och större utrymmen. Tillgång till ett kök är inte heller fel, vare sig det gäller att värma välling eller möjligheten att förbereda ett oväntat mellanmål. Då är ett lägenhetshotell ett bra val. För ett sådant boende nära Turning Torso tittar du närmare på Västra Hamnen. Här har ditt lägenhetshotell kort promenadavstånd till både Turning Torso och badstranden. Barn upp till två år bor ofta gratis, och din fyrbenta familjemedlem är också varmt välkommen.