Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i HSB Turning Torso

Ikväll 22 aug. - 23 aug.
Till helgen 23 aug. - 25 aug.
Nästa helg 30 aug. - 1 sep.

Populära hotell nära HSB Turning Torso

Se alla 103 boenden i HSB Turning Torso

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Unikt Boende vid Havet i Unikt Område i Malmö, Greater Copenhagen, Sweden
Unikt Boende vid Havet i Unikt Område i Malmö, Greater Copenhagen, Sweden
0.3 km från HSB Turning Torso
Hämta priser per natt för 2 gäster
Park Inn by Radisson Malmö Hotel
Park Inn by Radisson Malmö Hotel
4.0 av 5.00.5 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,2/5 (2586 recensioner)
895 kr per natt för 2 gäster

Läget perfekt om man vill bo i lugna omgivningar men ändå nära centrum. Riktigt bra frukost. Saknade bara kylskåp på rummet.

Recension från 15 aug. 2019
Ohboy Hotell
Ohboy Hotell
2.5 av 5.00.5 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,3/5 (99 recensioner)
1 190 kr per natt för 2 gäster

Bra läge,trevligt område och funktionellt boende, saknar en TV. Parkeringen var en bit ifrån.

Recension från 5 juli 2019
Clarion Hotel Malmö Live
Clarion Hotel Malmö Live
4.0 av 5.01.3 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,6/5 (1832 recensioner)
1 216 kr per natt för 2 gäster

På plussidan var den fantastiska utsikten från 14 vån! I övrigt mötte man storhotellets för- och nackdelar. Ibland blev det köbildningar och garaget rakt under hotellet var ständigt fullt. Förvisso fanns ett p-garage hundra meter bort men fördelen att åka hissen ner till bilen försvann då. Frukosten ...

Recension från 21 juli 2019
Story Hotel Studio Malmö
Story Hotel Studio Malmö
4.0 av 5.01.3 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,4/5 (1336 recensioner)
1 071 kr per natt för 2 gäster

Jag gillade allt och de som joppar där jätte snäll och fint rum ,rent .jätte bra frukost allt ok

Recension från 17 aug. 2019
Best Western Hotel Royal
Best Western Hotel Royal
4.0 av 5.01.5 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,1/5 (1040 recensioner)
676 kr per natt för 2 gäster

Personligt och proffsigt bemötande från Anneli, som vi återsåg efter 30 år! Hotellet var perfekt placerat.

Recension från 29 juli 2019
Comfort Hotel Malmö
Comfort Hotel Malmö
3.5 av 5.01.7 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,2/5 (1052 recensioner)
836 kr per natt för 2 gäster

Väldig trevlig personal. Mycket bra bemötande som svarade på frågor, hjälpte mej och min vän när vi hade frågor om staden och bussar. Self check in och self check out. Stor och bra frukostbuffé.

Recension från 1 aug. 2019
Elite Hotel Savoy
Elite Hotel Savoy
4.0 av 5.01.7 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,1/5 (2675 recensioner)
1 138 kr per natt för 2 gäster

Mycket trevlig personal! Och nära till centrum och tågstationen.

Recension från 18 juli 2019
Elite Hotel Esplanade
Elite Hotel Esplanade
4.0 av 5.01.7 km från HSB Turning Torso
Gratis avbokning
4,5/5 (1118 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Läget är fantastiskt bra - nära till allt. Personalen i receptionen väligt vänliga. Väldigt trevligt att mötas av ett äkta leende när man checkar in. Fick helt otippade en uppgrade till ett superior rum. Härligt med extra stort rum för ett yoga pass. Frukosten erbjöd det mesta man kan önska sig och ...

Recension från 21 aug. 2019
Karta

Hotell nära Turning Torso: Få landmärken är idag så karaktäristiska för Malmö som Turning Torso. Det är inte enbart för att denna skyskrapa, som är Nordens högsta, dominerar stadslandskapet och är synlig på flera mils avstånd, det beror också på dess futuristiska arkitektur. Med ett hotell nära Turning Torso missar du varken en selfie med Malmös mest fotograferade byggnad eller badet, shoppingen och sevärdheterna.

Du bokar lätt en övernattning nära Turning Torso på ett centralt tre- eller fyrstjärnigt hotell med fokus på affärsresande. Det stora hotellutbudet inkluderar även lägenheter. Du prioriterar mellan närhet till stranden och närhet till stadsvimlet, men oavsett vad du väljer har du nära till båda.

Din resa till Turning Torso går mycket smidigt med kollektivtrafiken. Du tar dig enkelt till Malmö centralstation med tåg från hela Sverige, eller på endast 20 minuter över Öresundsbron, om du exempelvis flyger till Copenhagen Airport. Från stationen tar färden till Turning Torso under tio minuter med stadsbuss. Om du inte har för mycket packning kan du även promenera.

Var ska man boka hotell nära Turning Torso?

Närmast Turning Torso bor du när du bokar ett boende i Västra Hamnen. Då har du kort promenadavstånd till skyskrapan, strandpromenaden och havsbadet. Här väljer du mellan strandnära lägenheter och fyrstjärniga lyxhotell med restaurang, gym och konferensmöjligheter.

För ett större utbud och lika kort avstånd till Malmös spännande uteliv och shoppinggator som till Turning Torso väljer du ett hotell vid Malmö centralstation. Bussen till Turning Torso tar under tio minuter, och en vacker dag kan du lätt promenera dit genom Västra Hamnen. Du har också promenadavstånd till populära sevärdheter, som Malmöhus slott, och nära till bussanslutningarna till allt vad Malmö har att erbjuda.

Störst hotellutbud i Malmö har dock Gamla staden. Här i Malmös medeltida stadskärna ligger fyra torg, två köpcentra och mängder av butiker, restauranger och krogar. Hotellen är tre- eller fyrstjärniga, med modern bekvämlighet eller gammaldags lyx. Turning Torso ligger på alldeles lagom promenadavstånd, och en solig dag tar du enkelt en rundtur till fots längs kanalen och utforskar både slottet Malmöhus och Turning Torso.

Med jobbet på hotell nära Turning Torso

Du som reser med jobbet hittar mängder av hotell nära Turning Torso som passar dig. I Västra Hamnen finner du fyrstjärniga konferenshotell med utsikt över den imponerande skyskrapan. Om du vill kombinera närhet till Turning Torso med närhet till sevärdheter och uteliv väljer du ett tre- eller fyrstjärnigt boende vid Malmö centralstation eller i Gamla staden. Här är rummen något mindre, och konferenssalar är inte lika vanliga, men hotellen erbjuder ofta business-service och mötesrum.

Med familjen på hotell nära Turning Torso

Barnfamiljen behöver ofta lite fler bäddar och större utrymmen. Tillgång till ett kök är inte heller fel, vare sig det gäller att värma välling eller möjligheten att förbereda ett oväntat mellanmål. Då är ett lägenhetshotell ett bra val. För ett sådant boende nära Turning Torso tittar du närmare på Västra Hamnen. Här har ditt lägenhetshotell kort promenadavstånd till både Turning Torso och badstranden. Barn upp till två år bor ofta gratis, och din fyrbenta familjemedlem är också varmt välkommen.