Början av huvudsektionen

Njut av en semester på tu man hand vid något av dessa romantiska boenden


Kolla priser på hotell i Helsingborg

Ikväll 20 mars - 21 mars
Till helgen 22 mars - 24 mars
Nästa helg 29 mars - 31 mars

Populära romantiska hotell i Helsingborg

Se alla 732 boenden i Helsingborg
The Vault Hotel
The Vault Hotel
4.0 av 5.0 Stortorget 20, Helsingborg
Gratis avbokning
3,9/5 (21 recensioner)
931 kr per natt för 2 gäster

Fint hotell med bra läge. Åt på la volta under kvällen, mysig resturang med fantastiskt mat. Personalen var service-minded. Superbra!

Recension från 9 jan. 2019
Örenäs Slott
Örenäs Slott
4.0 av 5.0 Ålabodsvägen 193, Glumslov
Gratis avbokning
4,3/5 (383 recensioner)
1 490 kr per natt för 2 gäster

Nice Pool

Recension från 4 dec. 2018
Karta

Reseguide: Romantiska hotell i Helsingborg

Romantiskt hotell Helsingborg

Vill du bo på ett romantiskt hotell i Helsingborg på tu man hand så kan Expedia hjälpa dig att hitta rätt. Vare sig du söker ett romantiskt boende med närhet till naturen eller ett drömlikt hotell i centrum av staden så finns det alltid någonting för dig.

Vill du komma bort från vardagens alla krav och tillbringa tid tillsammans i en vacker miljö? Romantiska hotell i Helsingborg är anpassade för att göra din vistelse så bra och kärleksfull som möjligt. Njut med din käresta över en romantisk middag och ett riktigt gott vin eller varför inte beställa ett romantiskt paket med mousserande vin, choklad och rosor upp till rummet?

Flera romantiska hotell i Helsingborg har även spa-anläggning för dig och den du håller kär samt en omgivande miljö som passar perfekt för en romantisk promenad hand i hand. Här kan ni prata ostört med ögonen bara för varandra och låta kärleken växa.

Sök efter Romantiska hotell i Helsingborg som passar dig; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt Romantiska hotell i Helsingborg med någon av våra sökfunktioner:

  • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i Helsingborg som du föredrar.
  • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
  • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga Romantiska hotell i Helsingborg när du planerar att resa.