Hyrbil i Kraków

Sök och jämför från 13 bilföretag i Kraków

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Kraków

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Kraków
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Kraków per dag?
Hitta din egen väg i Kraków. Priserna för hyrbilar började på endast den här veckan, och när det är så plånboksvänligt kan du nog hitta ett passande alternativ.
Kan man hyra bil på Krakow (KRK-John Paul II - Balice)?
Du kan välja och vraka bland ett brett utbud av hyrbilsföretag inte långt från flygplatsen. Sixt, Budget och Ace brukar vara populära bland resenärer, men även Thrifty Car Rental och Alamo är säkra kort.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Kraków?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på de allra flesta hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge avbokningen görs sex timmar eller mer innan en överenskomna upphämtningstiden. Läs igenom hyrbilsavtalet för säkerhets skull, för det förekommer några undantag. Du kan hitta mer information i din bokningsbekräftelse, och du kan alltid besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Kraków?
Om du sätter dig tillrätta i förarsätet av en kompakt bil i Kraków är du i gott sällskap. Kompakta bilar är den populäraste typen av hyrbil här, och de brukar vara prisvärda, bränsleeffektiva och lätta att hantera. Med en sådan kommer du enkelt att kunna ta dig fram längs gatorna i staden, med du hade kanske föredragit ett större alternativ? Då kan du gå igenom vårt utbud av standardmodeller eller medelstora till stora bilar. Hur du än vill ta dig fram kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta fordonet.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Kraków?
Med en egen bil blir det enkelt att åka på upptäcktsfärder i området. Kraków är en utmärkt startpunkt, men du hittar så mycket mer att uppleva häromkring. Fyll din bagagelucka med allt som behövs och ge dig iväg för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Du kommer nog att lägga märke till den särskilda stämningen så fort du anländer till Czestochowa. Staden ligger cirka 100 kilometer från Kraków och har ett flertal inbjudande attraktioner att besöka, som Jasna Góra-klostret.
  • Katowice, cirka 70 kilometer bort, kan också locka med många härliga nöjen. Vet du inte riktigt var du ska börja? Schlesiens museum är en av våra favoriter.
  • Om du känner att du behöver lämna staden en stund kan du besöka Poznan Palm House, ungefär 340 kilometer utanför Kraków. Här har du verkligen en chans att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Kraków med Expedia?
Många års erfarenhet av att hjälpa resenärer över hela världen att hitta de bästa erbjudandena har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till för att hyra bil. Vi har 13 hyrbilsleverantörer att välja mellan i Kraków, och de kan erbjuda allt från mindre fordon till något stort med plats för hela kompisgänget. Varför inte kombinera din bokning av hyrbil med boende, flyg och aktiviteter, så att du sparar ännu mer? Med allt från semesterpaket till exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan Expedia hjälpa dig att slå dig ner i förarsätet till ett lägre pris.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Kraków med Expedia?
Det är enkelt att hitta bra erbjudanden med Expedia. Du behöver bara välja bil, passande datum samt plats för upphämtning och avlämning – sen kan du jämföra priser från de ledande varumärkena. Du sparar ännu mer om du slår samman bokningen av hyrbil i Kraków med din bokning av flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Kraków?
Du ska vara minst 21 år gammal för att få lov att hyra en bil i Kraków. Notera att förare under en viss ålder eventuellt bara kan hyra vissa fordonstyper, såsom små till medelstora bilar. En annan åldersgräns gäller normalt för särskilda fordon, till exempel lyxbilar eller stadsjeepar. Somliga hyrbilsfirmor debiterar även en extra avgift för unga förare. Gå igenom alla regler i förväg så att du kan lägga in alla kostnader i resebudgeten.
Vad behöver man för att hyra bil i Kraków?
Oftast ska du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn när du hämtar ut hyrbilen. Om du inte vill använda hyrbilsfirmans normala försäkring kan du även behöva bevisa att du har en annan försäkring. Kraven skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är alltid en god idé att ta reda på vad som gäller innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Kraków?
Den billigaste hyrbilen i Kraków under veckan som gick kostade endast per dag. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Kraków?
Oavsett om du har tänkt stanna i Kraków eller vill utforska en större del av området kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta prisvärda erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Kraków om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill ha en hyrbil i Kraków bör du gå igenom de olika hyrfirmornas villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och du kan dessutom få betala extraavgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika oönskade avgifter i hyrdisken bör du se till att du är påläst.