Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Kraków

Se alla hyrbilar i Kraków

Biluthyrning i Kraków

I Krakow är det kulturen som står i centrum! Staden kallas rent av Polens kulturella centrum, och med en fjärdedel av landets museum på plats här är det kanske inte så konstigt! Den bjuder förutom moderna gallerier och museum också på en riktigt rik historia, med medeltida slott och vackra kyrkor och kapell.

Om du vill ta dig runt på ett enkelt sätt kan du boka hyrbil samtidigt som du bokar en paketresa. Då ingår både flyg till Krakow samt ett bra hotell. Om du flyger hit kan du hyra din bil redan på den närmaste flygplatsen och sedan köra till ditt hotell inne i Krakow.

Ta dig runt med hyrbil i Krakow

Staden är Polens mest besökta, vilket inte är så svårt att förstå, med tanke på det stora utbudet av häftiga aktiviteter, kulturevenemang och museer. Här finns också Europas största medeltida plats, Stora Torget, och det finns gott om saker att uppleva för såväl en weekend som en längre resa. Om du vill se mer av stadens omgivningar kan det vara smart att ha tillgång till egen bil.

Missa till exempel inte att besöka några av de fantastiska slott som finns på ett nära köravstånd från staden. Du kan besöka riktiga sagoslott som Boboliceslottet, det enligt sägnen hemsökta Ogrodzieniec eller 1300-talsslottet Ojców. En tur förbi de här tre slotten är verkligen en resa i tiden tillbaka till de medeltida riddarnas Polen. Om du vill kan du även ta guidade turer och lära dig mer om hur livet var på den här tiden.

Hyr bil i Krakow-området

Flyger du hit från Sverige hamnar du på Krakows internationella flygplats. Du kan om du vill hyra en bil redan här på flygplatsen och därefter köra in till ditt hotell. Det finns ett bra utbud av hyrbilsföretag på plats här, och du hittar biluthyrningsföretagen på den stora parkeringen på flygplatsområdet. Du lämnar vanligtvis tillbaka bilen på samma plats som du hämtade upp den, men hör efter vad som gäller för just den firma du är intresserad av för att se om det finns andra alternativ som passar dig bättre.

Hyr du hellre bil i Krakow har du ett antal bra alternativ att välja mellan. Det är en riktig storstad, och du kan utan problem hitta en biluthyrningsfirma som passar dig och dina behov. Det är naturligtvis allra enklast att boka en hyrbil när du köper en paketresa till Krakow. Du kan boka en sådan hos oss här på Expedia – då ingår både hyrbil, flyg och hotell i ett enda paket!

Bra att tänka på när du vill hyra bil i Krakow

Om du kör ut på landsvägarna en bit utanför staden kan det vara bra att veta att vissa av vägarna är i ganska dåligt skick. Vet du med dig att du kommer att upptäcka mer av Polen och ta dig längre sträckor på landsbygden kan det vara smart att hyra en bil som passar de villkoren.

Upptäck Kraków

Utforska Kraków med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!