Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Kraków

Se alla hyrbilar i Kraków

Biluthyrning i Kraków

I Krakow är det kulturen som står i centrum! Staden kallas rent av Polens kulturella centrum, och med en fjärdedel av landets museum på plats här är det kanske inte så konstigt! Den bjuder förutom moderna gallerier och museum också på en riktigt rik historia, med medeltida slott och vackra kyrkor och kapell.

Om du vill ta dig runt på ett enkelt sätt kan du boka hyrbil samtidigt som du bokar en paketresa. Då ingår både flyg till Krakow samt ett bra hotell. Om du flyger hit kan du hyra din bil redan på den närmaste flygplatsen och sedan köra till ditt hotell inne i Krakow.

Ta dig runt med hyrbil i Krakow

Staden är Polens mest besökta, vilket inte är så svårt att förstå, med tanke på det stora utbudet av häftiga aktiviteter, kulturevenemang och museer. Här finns också Europas största medeltida plats, Stora Torget, och det finns gott om saker att uppleva för såväl en weekend som en längre resa. Om du vill se mer av stadens omgivningar kan det vara smart att ha tillgång till egen bil.

Missa till exempel inte att besöka några av de fantastiska slott som finns på ett nära köravstånd från staden. Du kan besöka riktiga sagoslott som Boboliceslottet, det enligt sägnen hemsökta Ogrodzieniec eller 1300-talsslottet Ojców. En tur förbi de här tre slotten är verkligen en resa i tiden tillbaka till de medeltida riddarnas Polen. Om du vill kan du även ta guidade turer och lära dig mer om hur livet var på den här tiden.

Hyr bil i Krakow-området

Flyger du hit från Sverige hamnar du på Krakows internationella flygplats. Du kan om du vill hyra en bil redan här på flygplatsen och därefter köra in till ditt hotell. Det finns ett bra utbud av hyrbilsföretag på plats här, och du hittar biluthyrningsföretagen på den stora parkeringen på flygplatsområdet. Du lämnar vanligtvis tillbaka bilen på samma plats som du hämtade upp den, men hör efter vad som gäller för just den firma du är intresserad av för att se om det finns andra alternativ som passar dig bättre.

Hyr du hellre bil i Krakow har du ett antal bra alternativ att välja mellan. Det är en riktig storstad, och du kan utan problem hitta en biluthyrningsfirma som passar dig och dina behov. Det är naturligtvis allra enklast att boka en hyrbil när du köper en paketresa till Krakow. Du kan boka en sådan hos oss här på Expedia – då ingår både hyrbil, flyg och hotell i ett enda paket!

Bra att tänka på när du vill hyra bil i Krakow

Om du kör ut på landsvägarna en bit utanför staden kan det vara bra att veta att vissa av vägarna är i ganska dåligt skick. Vet du med dig att du kommer att upptäcka mer av Polen och ta dig längre sträckor på landsbygden kan det vara smart att hyra en bil som passar de villkoren.

Vanliga frågor om biluthyrning i Kraków

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Kraków?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Kraków 193 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Kraków?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Kraków 201 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Kraków?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Kraków?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Kraków

Utforska Kraków med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!