Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Topperbjudanden på hyrbilar i Landvetter

Se alla hyrbilar i Landvetter

Boka hyrbil med Expedia i Landvetter

Hyra bil i Landvetter

Har du bokat flyg till Landvetter? Boka hyrbil i förväg på Expedia och hämta snabbt och enkelt upp bilen så snart du landar på Landvetter, flygplats eller anländer på annat sätt, för att ta dig till ditt hotell i Göteborg. Vi har ett stort utbud hyrbilar att välja mellan och du hittar lätt den typ som passar dig – vare sig du reser i affärer eller har med dig hela familjen. Lägg smidigt till den specialutrustning du behöver när du bokar.

De flesta som hyr bil i Landvetter åker snabbt vidare till storstaden Göteborg, men det finns gott om anledningar att stanna kvar i Landvetter och upptäcka vad Härryda kommun har att erbjuda. Här finns det många smultronställen som är lättåtkomliga med hyrbil. Ta del av områdets friluftsliv och aktiviteter och lär känna kommunen i egen takt.

Friluftsliv med hyrbil

I Härryda kommun finns hela 20 naturområden att urforska och i Landvetter har du alltid nära till skogar och sjöar med gott om badplatser, vandringsleder, kanotleder och mycket mera. I kommunen finns hela 160 sjöar och på nio ställen finns det badplatser som förvaltas av kommunen. Besök Frökens Udde eller Sjöholmen vid den närliggande Landvettersjön eller åk lite längre bort till Hornasjön eller Gingsjön. Samtliga badplatser har nära till parkering. Med så många sjöar finns det naturligvis även goda möjligeter till fiske. Packa snabbt och enkelt in fiskeutrustningen i hyrbilen och ge dig av mot bland annat Hornsjön eller Stockasjön. Här nappar abborre, gädda, sik och mört och det finns även put-and-take-fiske efter regnbåge och öring. Med glöm inte att köpa fiskekort! De säljs hos fiskevårdsområdesföreningarna och i vissa butiker.

Om du vill vandra eller motionera kan du köra 16 km österut från Landvetter till Hindås naturområde. Här börjar två långa vandringsleder – Vildmarksleden på 38,5 km och Knalleleden på 50 km. I Hindås kan du även åka längdskidor på vintern och de har elljusspår på upp till 7 km. Om du fortsätter två kilometer söderut kommer du till Klippans naturreservat där du kan ströva runt i en John Bauersk trollskog under ståtliga 150-åriga granar. Och detta är bara början.

Utflyktsmålen är nära med hyrbil

Landvetter med omnejd bjuder även på många andra aktiviteter och utflyktsmål. Ta bilen ut till Ridå Ridklubb i Mölnlycke och ge dig ut på en ridtur med en erfaren instruktör. Ridklubben välkomnar alla åldrar och kunskapsnivåer. Kör därefter vidare mot den fantastiska botaniska trädgården i Eskilsby, Peter Korns trädgård. Trädgården på två hektar har hela 4 000 intressanta växtarter från hela världen. Det är en hänförande doft- och synupplevelse som du sent glömmer. Om du vill utforska områdets historia gör du klokt i att fortsätta österut och besöka Rävlanda hembygdsförening. Här finns Gammelgården från 1750, en ladugård från tidigt 1800-tal, två vagnsmuseer, smidesverkstadsmuseum, snickeri- och slöjdmuseum samt skolmuseum. Kultur finns det gott om på Kulturhuset som även det ligger i Mölnlycke, ca 9 km från Landvetter. Med sitt läge vid ån har det blivit en mötesplats för unga och gamla, och här finns kafé, bibliotek och intressanta konstutställningar som avlöser varandra. Har du bokat din resa till Landvetter - passa på att boka din hyrbil redan nu och semestern är fixad.

Vanliga frågor om biluthyrning i Landvetter

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Landvetter?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Landvetter 854 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Landvetter?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Landvetter 878 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Landvetter?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Landvetter?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Landvetter

Utforska Landvetter med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!