Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Palma de Mallorca

Välkommen till Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, eller bara Palma kort och gott, ligger på ön Mallorcas sydvästra kust. Sedan 1955 har svenskar flugit hit för att njuta av sol och bad, men idag är det enklare än någonsin att åka hit och upptäcka andra sidor av ön. Med hyrbil i Palma kan du enkelt bege dig ut på upptäcktsfärder i och runt staden.

Stadens flygplats heter Aeropuerto de Palma de Mallorca (PMI), och är belägen 8 kilometer från stadens centrum. Palma de Mallorca är Spaniens tredje största flygplats med sina drygt 23 miljoner resenärer per år, och här finns uppemot 10 biluthyrningsfirmor, så om du vill hyra bil i Palma kan du göra det redan på flygplatsen.

Biluthyrning på Palmas flygplats

På Palma de Mallorcas flygplats finns alla biluthyrningsfirmor på markplan vid ankomsthallen. Under högsäsongen, som varar mellan april och oktober, har många av firmorna öppet dygnet runt, och under vinterhalvåret har de öppet från tidig morgon till sen kväll. Biluthyrningsfirmorna som finns på plats har ett stort utbud, och du kan välja mellan en rad olika bilmodeller och bilmärken. Du kan med andra ord hyra en bil i Palma som passar både din plånbok och dina ambitioner för din resa till Palma. För att ta dig från flygplatsen till ditt hotell i Palma tar du enklast motorvägen Ma-19, och då når du centrala Palma på drygt tio minuter. Under högsäsongen, då det är många som flyger till och från Palma, gäller det dock att räkna med en något längre restid.

När du hämtar ut din hyrbil bör du komma ihåg att fråga var du ska lämna tillbaka den efter hyrperioden. Ibland är det nämligen inte på samma plats som utlämningen. I allmänhet ska bilen lämnas tillbaka under öppettiderna, men om du skulle ha svårigheter att göra det kan du undersöka om firman har nyckelinlämning på flygplatsen.

Utforska Palma och ön med bil

Med en hyrbil i Palma de Mallorca kan du utforska både staden och dess omgivningar på egen hand. Om du vill pausa från strandlivet finns det mängder av saker att göra både inne i Palma och på andra platser runt om på ön. På ön finns det bland annat ett stort antal vingårdar, och flera av dem anordnar visningar och vinprovningar. Om du har en bil i Palma kan du enkelt ta dig dit och uppleva den vackra landsbygden och smaka på några av Spaniens bästa viner. Bara tio minuters bilfärd från Palma ligger djurparken Marineland, som är ett utmärkt utflyktsmål för den som besöker Palma med hela familjen. Oavsett om du kör utmed kusten eller inåt land möts du av fantastisk natur, härliga små spanska byar eller vackra naturreservat som lämpar sig perfekt för vandring. Tack vare det milda klimatet är ön även ett paradis för den golfsugne. Så boka ett flyg till Palma, hyr en bil du kan slänga in golfbagen i och sedan är det bara att börja öva på svingen!

Vanliga frågor om biluthyrning i Palma de Mallorca

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Palma de Mallorca?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Palma de Mallorca .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Palma de Mallorca?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Palma de Mallorca .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Palma de Mallorca?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Palma de Mallorca?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Palma de Mallorca

Utforska Palma de Mallorca med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!