Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Palma de Mallorca efter kategori

Toppaktiviteter i Palma de Mallorca

Se alla 6 saker att göra i Palma de Mallorca

Att göra i Palma de Mallorca

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Palma de Mallorca och Balearerna har att erbjuda! Planerar du att resa till Palma de Mallorca kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Palma de Mallorca.

Palma de Mallorca ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Palma de Mallorca och gör det busenkelt för dig att utforska Palma de Mallorca och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Palma de Mallorca som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Palma de Mallorca får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Palma de Mallorca.

Palma de Mallorcas aktiviteter

Palma de Mallorca har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Palma de Mallorca som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Palma de Mallorcas sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Palma de Mallorca men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Palma de Mallorca eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Palma de Mallorcas attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Palma de Mallorca?

Can Pastilla

Kliv av planet och på bara några minuter befinner du dig på stranden vid denna lilla stad på Mallorca, inte långt från livliga Palma.

Beach ViewRestaurangerShopping

Old Town

Kyrkorna, konstgallerierna och arkitekturen är bara några exempel på vad resenärer uppskattar mest med Old Town. Kolla in Catedral de Santa María de Palma eller Plaza Mayor de Palma när du ändå utforskar området.

KatedralMonumentKyrka

Santa Catalina

Shoppingen och krogarna är några av de saker som gör Santa Catalina så speciellt. Passa på att besöka Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma eller Santa Catalinas stadsmarknad när du ändå utforskar området.

ShoppingRestaurangerSmåbåtshamn

El Molinar

Om du ska tillbringa lite tid i El Molinar är Passeig Born d'es Molinar och Cala Portixol några av de främsta sevärdheterna.

Puerto Maritimo

Resenärer brukar tycka om stränderna i Puerto Maritimo, och Passeig Born d'es Molinar är en viktig sevärdhet väl värd ett besök.

HavBeach View

Son Armadams

Om du ska tillbringa lite tid i Son Armadams är Paseo Marítime och Auditorium de Palma de Mallorca några av de främsta sevärdheterna.