Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Vi ger dig prisgaranti för din resa.

Sök bland 321.000 hotell och 400 flygbolag i hela världen.

Vi ger dig prisgaranti för din resa.


Semester i Palma de Mallorca

Natursköna stränder, historiska slott, museer och ett akvarium möter den som besöker denna vackra stad på medelhavsön Mallorca.

Boka en resa till Palma de Mallorca för att uppleva Balearernas pittoreska huvudstad. Många resenärer lockas till områdets sandstränder och den historiska stadskärnan som är full av anrika kyrkor, slott och museer. Besök nationalparken, akvariet och andra viktiga landmärken under resor till Palma de Mallorca.

Sola på Cala Mondragos strand och ta ett uppfriskande dopp i havet. Njut av de vackra vyerna och den lugna kustmiljön under en weekend på ön. Strax öster om stranden finns många semesteranläggningar i Playa de Palma-distriktet.

Besök 1300-talskyrkan Convento de San Francisco i stadens centrum och beundra dess barockfasad och eleganta fönster. Utforska arkaderna, gravarna och kolumnerna inuti bygganden. Från Mallorcas katedral, en gigantisk gotisk byggnad, kan du njuta av utsikten över havet och Parc de la Mar (Havsparken). I samlingarna och utställningarna på Es Baluard-museet för modern konst hittar man över 500 konstverk. Ta med barnen för att se färgglada fiskar på Akvariet i Palma, där du kan dyka med hajar och lär dig mer om livet under vattenytan.

Upptäck det gotiska 1300-taletslottet Castillo de Bellver väster om staden. Det är anmärkningsvärt på grund av dess runda form, som är sällsynt bland europeiska slott.

Besök klostret Santuari de Lluc på öns nordvästra del. Gå på en guidad rundvandring för att beundra den imponerande arkitekturen och lyssna på klostrets berömda gosskör. Medan du ändå är i den här delen av ön kan du passa på att ta vägen om den charmiga Port de Soller-fyren.

Åk på en utflykt till nationalparken Cabrera, en grupp öar söder om Mallorca. Följ med på en guidad båttur runt det skyddade området för att se exotiska djur som sargantana-ödlan.

Det är enkelt att resa till Palma de Mallorca med flyg från de flesta större europeiska städer. Från flygplatsen kan du ta buss, taxi eller hyrbil in till centrum – en resa på ca åtta kilometer. Du kan också resa till staden med färja från spanska städer som Barcelona.

Palma de Mallorca är ett idealiskt resmål för såväl weekendresor som lägre semestrar, oavsett om du vill slappna av på stranden, upptäcka sällsynta och exotiska djur eller lära dig mer om konst och historia.


Reseguide för Palma de Mallorca


Populära hotellerbjudanden i Palma de Mallorca

Se alla 169 hotell i Palma de Mallorca
956 kr
Hotel Costa Azul

Hotel Costa Azul

Avenida Gabriel Roca, 7, Palma de Mallorca
4,4
av 5, från 480 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Palma de Mallorca ligger mindre än 2 km från Auditorium de Palma de Mallorca, Castillo de Bellver och Catedral de Santa María de Palma. Parque de la Feixina och Pueblo Espanol ligger också en kvarts promenad härifrån.

Apartment Home Sweet Home

Apartment Home Sweet Home

Plaza del Mercat 1-2, Palma de Mallorca
4,0
av 5, från 1 recensioner
3.5 av 5.0

Denna lägenhet i Old Town ligger tio minuters promenad från Sant Nicolau-kyrkan och Catedral de Santa María de Palma. Castillo de Bellver ligger 3,2 km härifrån.

779 kr
Catalonia Majorica Hotel

Catalonia Majorica Hotel

Garita 3, Palma de Mallorca
3,8
av 5, från 150 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell nära strandpromenaden ligger mindre än 2 km från Mallorca Casino och Castillo de Bellver. Catedral de Santa María de Palma ligger 3,6 km härifrån.

973 kr
Hotel Almudaina

Hotel Almudaina

Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca
4,4
av 5, från 103 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell i Old Town ligger tio minuters promenad från Plaza del Rey Juan Carlos I och Catedral de Santa María de Palma. Castillo de Bellver ligger 2,8 km härifrån.

Yacht hotels

Yacht hotels

Av. Gabriel Roca 39, Palma de Mallorca
4.0 av 5.0

Denna husbåt i Palma de Mallorca ligger mindre än 2 km från Plaza Gomila och Castillo de Bellver. Catedral de Santa María de Palma ligger 2,8 km härifrån.

729 kr
UR Palacio Avenida - Adults Only

UR Palacio Avenida - Adults Only

Avenida de Alexandre Rosselló, 42, Palma de Mallorca
3,9
av 5, från 294 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell ligger mitt i Palma de Mallorca, nära Ferrocarril de Soller tågstation, Palma de Mallorca, Mercat de L'Olivar och Santa Caterina de Siena-kyrkan. Claustre de Sant Antoniet och Sant Miquel-kyrkan ligger dessutom tio minuter härifrån.

1,048 kr
Hotel Saratoga

Hotel Saratoga

Paseo de Mallorca, 6, Palma de Mallorca
4,2
av 5, från 138 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med spa i centrala Palma de Mallorca ligger en kvarts promenad från Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma och Catedral de Santa María de Palma. Castillo de Bellver ligger 2,6 km härifrån.

684 kr
Hotel Isla Mallorca & Spa

Hotel Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca
4,3
av 5, från 683 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med spa i centrala Palma de Mallorca ligger mindre än 2 km från Pueblo Espanol och Castillo de Bellver. Catedral de Santa María de Palma ligger 2,1 km härifrån.

Erbjudanden på paketresor till Palma de Mallorca

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.