Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 750 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer


Semester i Palma de Mallorca

Natursköna stränder, historiska slott, museer och ett akvarium möter den som besöker denna vackra stad på medelhavsön Mallorca.

Boka en resa till Palma de Mallorca för att uppleva Balearernas pittoreska huvudstad. Många resenärer lockas till områdets sandstränder och den historiska stadskärnan som är full av anrika kyrkor, slott och museer. Besök nationalparken, akvariet och andra viktiga landmärken under resor till Palma de Mallorca.

Sola på Cala Mondragos strand och ta ett uppfriskande dopp i havet. Njut av de vackra vyerna och den lugna kustmiljön under en weekend på ön. Strax öster om stranden finns många semesteranläggningar i Playa de Palma-distriktet.

Besök 1300-talskyrkan Convento de San Francisco i stadens centrum och beundra dess barockfasad och eleganta fönster. Utforska arkaderna, gravarna och kolumnerna inuti bygganden. Från Mallorcas katedral, en gigantisk gotisk byggnad, kan du njuta av utsikten över havet och Parc de la Mar (Havsparken). I samlingarna och utställningarna på Es Baluard-museet för modern konst hittar man över 500 konstverk. Ta med barnen för att se färgglada fiskar på Akvariet i Palma, där du kan dyka med hajar och lär dig mer om livet under vattenytan.

Upptäck det gotiska 1300-taletslottet Castillo de Bellver väster om staden. Det är anmärkningsvärt på grund av dess runda form, som är sällsynt bland europeiska slott.

Besök klostret Santuari de Lluc på öns nordvästra del. Gå på en guidad rundvandring för att beundra den imponerande arkitekturen och lyssna på klostrets berömda gosskör. Medan du ändå är i den här delen av ön kan du passa på att ta vägen om den charmiga Port de Soller-fyren.

Åk på en utflykt till nationalparken Cabrera, en grupp öar söder om Mallorca. Följ med på en guidad båttur runt det skyddade området för att se exotiska djur som sargantana-ödlan.

Det är enkelt att resa till Palma de Mallorca med flyg från de flesta större europeiska städer. Från flygplatsen kan du ta buss, taxi eller hyrbil in till centrum – en resa på ca åtta kilometer. Du kan också resa till staden med färja från spanska städer som Barcelona.

Palma de Mallorca är ett idealiskt resmål för såväl weekendresor som lägre semestrar, oavsett om du vill slappna av på stranden, upptäcka sällsynta och exotiska djur eller lära dig mer om konst och historia.

Boende i Palma de Mallorca

Funderar du på att resa bort? Det är inga som helst problem att hitta rätt boendealternativ i Palma de Mallorca. Expedia tillhandahåller mängder av alternativ i den här populära staden.

Om du gillar bekvämlighet och lyx och vill njuta så mycket som möjligt av din tid på ön kommer du verkligen tycka om Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel och Hotel Hospes Maricel & Spa. I andra delen av spektrat finns de omtalade hotellen Hotel Born och Hotel Amic Horizonte.


Reseguide för Palma de Mallorca


Populära hotellerbjudanden i Palma de Mallorca

Se alla 314 boenden i Palma de Mallorca
Hotel Isla Mallorca & Spa 1,020 kr
Hotel Isla Mallorca & Spa

Hotel Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca
   
  4,3
  av 5, från 1 531 recensioner
  4.0 av 5.0

  Detta hotell med spa i centrala Palma de Mallorca ligger mindre än 2 km från Paseo Marítime och Castillo de Bellver. Catedral de Santa María de Palma ligger 2,1 km härifrån.

  Catalonia Majorica Hotel 1,161 kr
  Catalonia Majorica Hotel

  Catalonia Majorica Hotel

  Garita 3, Palma de Mallorca
    
   3,9
   av 5, från 460 recensioner
   4.0 av 5.0

   Detta hotell nära strandpromenaden ligger mindre än 2 km från Paseo Marítime och Castillo de Bellver. Catedral de Santa María de Palma ligger 3,5 km härifrån.

   BQ Belvedere Hotel 1,054 kr
   BQ Belvedere Hotel

   BQ Belvedere Hotel

   Mitja Lluna, 4, Palma de Mallorca
     
    3,8
    av 5, från 193 recensioner
    3.0 av 5.0

    Detta familjevänliga hotell nära stranden i Palma de Mallorca ligger en kvarts promenad från Cala Mayors strand och Cuevas de Génova. Castillo de Bellver ligger 4,6 km härifrån.

    Hotel Almudaina 1,463 kr
    Hotel Almudaina

    Hotel Almudaina

    Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca
      
     4,4
     av 5, från 488 recensioner
     4.0 av 5.0

     Detta hotell i centrala Palma de Mallorca ligger tio minuters promenad från Font del Sepulcre och Catedral de Santa María de Palma. Castillo de Bellver ligger 2,8 km härifrån. Intermodal station ligger på 15 minuters gångavstånd och till Jacint Verdaguer station promenerar du på 24 minuter.

     Hotel Palladium 1,213 kr
     Hotel Palladium

     Hotel Palladium

     Paseo Mallorca, 40, Palma de Mallorca
       
      4,1
      av 5, från 227 recensioner
      4.0 av 5.0

      Detta hotell i Palma de Mallorca ligger en kvarts promenad från La Rambla och Catedral de Santa María de Palma. Castillo de Bellver ligger 2,9 km härifrån. Intermodal station ligger på 12 minuters gångavstånd och till Jacint Verdaguer station promenerar du på 22 minuter.

      Meliá Palma Marina 1,197 kr
      Meliá Palma Marina

      Meliá Palma Marina

      Avinguda Gabriel Roca, 29, Palma de Mallorca
        
       4,2
       av 5, från 1 160 recensioner
       4.0 av 5.0

       Detta hotell med spa vid strandpromenaden ligger mindre än 2 km från Paseo Marítime och Castillo de Bellver. Catedral de Santa María de Palma ligger 2,2 km härifrån.

       Hotel Saratoga 1,340 kr
       Hotel Saratoga

       Hotel Saratoga

       Paseo de Mallorca, 6, Palma de Mallorca
         
        4,2
        av 5, från 610 recensioner
        4.0 av 5.0

        Detta hotell med spa i centrala Palma de Mallorca ligger en kvarts promenad från Device to Root out Evil och Catedral de Santa María de Palma. Castillo de Bellver ligger 2,6 km härifrån. Intermodal station ligger på 18 minuters gångavstånd och till Jacint Verdaguer station promenerar du på 28 minuter.

        Hotel Born 1,273 kr
        Hotel Born

        Hotel Born

        Calle Sant Jaume 3, Palma de Mallorca
          
         4,1
         av 5, från 422 recensioner
         2.0 av 5.0

         Detta hotell med historisk profil i centrala Palma de Mallorca ligger tio minuters promenad från Plaza del Rey Juan Carlos I och Catedral de Santa María de Palma. Castillo de Bellver ligger 3,1 km härifrån. Intermodal station ligger på 13 minuters gångavstånd och till Jacint Verdaguer station promenerar du på 22 minuter.

         Erbjudanden på paketresor till Palma de Mallorca

         Populära flygerbjudanden

         Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.