Utforska Paris: museer, monument, katedralen och mycket mer!

Fascinerande museer, intressant konst, och populära sevärdheter som Les Halles och Forum des Halles... Upptäck Paris, ett storstadsområde som också är känt för sin katedral.

Känt för

Museer - Kaféer - Kultur

Utforska karta

Var ska man bo i Paris?

Centrala Paris
Bild av Centrala Paris

Centrala Paris

Museer, Monument, Arkitektur

De fascinerande museerna, den ståtliga katedralen och de charmiga kaféerna är bara några exempel på saker att utforska i Centrala Paris. Bland de främsta sevärdheterna hittar du Palais Royal och Louvren. Hoppa på tunnelbanan på Palais Royal-Musée du Louvre metrostation eller Louvre - Rivoli Metro för att se mer av staden.

Marais
Bild av Marais

Marais

Museer, Kaféer, Arkitektur

Upplev de populära butikerna i Marais. Picasso-museet är väl värt ett besök, och du kan hoppa på tunnelbanan på Saint-Paul Metro eller Saint-Sebastien - Froissart Metro om du vill se mer av Paris.

7:e arrondissement
Bild av 7:e arrondissement

7:e arrondissement

Turer, Kaféer, Museer

Resenärer gillar 7:e arrondissement för de charmiga kaféerna, och du kan se mer av Faubourg Saint-Germain om du hoppar på tunnelbanan på Varenne Metro eller La Tour-Maubourg Metro. Tillbringa lite tid med att kolla in sevärdheter som till exempel Les Invalides och Rodin-museet.

1:a arrondissement
Bild av 1:a arrondissement

1:a arrondissement

Museer, Arkitektur, Monument

De fascinerande museerna, de charmiga kaféerna och de populära butikerna är bara några exempel på saker att utforska i 1:a arrondissement. Bland de främsta sevärdheterna hittar du Palais Royal och Louvren. Hoppa på tunnelbanan på Palais Royal-Musée du Louvre metrostation eller Louvre - Rivoli Metro för att se mer av staden.

8:e arrondissement
Bild av 8:e arrondissement

8:e arrondissement

Kaféer, Museer, Solnedgångar

8:e arrondissement är kanske framför allt känt för de populära butikerna, och du kan besöka viktiga sevärdheter som till exempel Champs-Elysees och Grand Palais. Hoppa på tunnelbanan på Saint-Philippe du Roule Metro eller Miromesnil Metro om du vill se mer av Paris.

Saint-Germain-des-Prés
Bild av Saint-Germain-des-Prés

Saint-Germain-des-Prés

Kaféer, Museer, Arkitektur

De charmiga kaféerna och de populära butikerna är bara några exempel på saker att utforska i Saint-Germain-des-Prés. Besök berömda sevärdheter som Ile de la Cité och Saint-Germain-des-Pres kloster, och hoppa på tunnelbanan på Mabillon Metro eller Saint-Germain-des-Pres Metro om du vill se mer av staden.

Topphotell i Paris

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna
Bild av citizenM Paris Charles de Gaulle
citizenM Paris Charles de Gaulle
4 out of 5
7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
840 kr
per natt
12 okt. - 13 okt.
4.6/5Underbart! (4,380 recensioner)

Detta hotell boutique ligger nära flygplatsen, endast 7,5 km från Paris Nord Villepinte och mindre än två mil från Parc Asterix och Parc de la Villette. Mindre ...

4.6/5Underbart! (4,380 recensioner)
Modern hotel , walking distance from cdg

"Everything can be controlled from a tablet. Mine did not work and i could not turn off the tv"…"

Recension från 7 juni 2019

citizenM Paris Charles de Gaulle
Bild av Vienna House Dream Castle Marne La Vallée
Vienna House Dream Castle Marne La Vallée
4 out of 5
938 kr
per natt
6 okt. - 7 okt.
4/5Mycket bra! (8,265 recensioner)

Detta familjevänliga hotell vid sjön i Magny le Hongre ligger mindre än 3 km från Val d'Europe, Disneyland® Paris och Disney Village. Val d'Europe Shopping Center ...

4/5Mycket bra! (8,265 recensioner)

"Need more milk free food , and some more fruit , But all was good"…"

Recension från 20 juli 2019

Vienna House Dream Castle Marne La Vallée
Bild av ibis Paris CDG Airport
ibis Paris CDG Airport
3 out of 5
3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
808 kr
per natt
11 okt. - 12 okt.
3.8/5Bra! (4,746 recensioner)

Detta hotell ligger nära flygplatsen, endast 4,9 km från Aeroville shoppingcenter och mindre än en mil från Usines Centre Outlet Shopping Mall (galleria) och ...

3.8/5Bra! (4,746 recensioner)

"Close to airport shuttle."…"

Recension från 23 dec. 2018

ibis Paris CDG Airport

Populära sevärdheter i Paris

Eiffeltornet
Bild av Eiffeltornet

Eiffeltornet

Eiffeltornet är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Faubourg Saint-Germain. Besök katedralen och monumenten i detta livliga område.

Triumfbågen
Bild av Triumfbågen

Triumfbågen

Triumfbågen är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Paris. Njut av konsten och museerna i detta livliga område.

Louvren
Bild av Louvren

Louvren

Kolla in utställningarna på Louvren - ett populärt museum i Paris. Njut av teatrarna och museerna i detta livliga område.

Moulin Rouge
Bild av Moulin Rouge

Moulin Rouge

Besök Moulin Rouge, som är en berömd sevärdhet i Paris. Njut av konsten i detta livliga område, eller aktivera dig med lite guidade turer.

Notre-Dame
Bild av Notre-Dame

Notre-Dame

Notre-Dame är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Paris. Njut av museerna i detta livliga område, eller aktivera dig med lite guidade turer.

Opéra Garnier
Bild av Opéra Garnier

Opéra Garnier

Skaffa biljetter till Opéra Garnier, en populär teater i Paris. Se till att besöka monumenten och prova på lite guidade turer i detta livliga område.

Toppaktiviteter i Paris

Biljetter till Disneyland® Paris
Bild av Biljetter till Disneyland® Paris

Biljetter till Disneyland® Paris

544 kr

Upplev magin på Disneyland® Paris. Du kan välja mellan två otroliga Disney-parker, den ursprungliga Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park. Eller också kan du välja en biljett som gäller för två parker och besöka båda för det ultimata Disney-äventyret.

Middagskryssning på floden Seine
Bild av Middagskryssning på floden Seine

Middagskryssning på floden Seine

1 056 kr

Lätta ankar för en oförglömlig kväll på vattnet medan du njuter av de majestätiska upplysta sevärdheterna som kantar floden Siene. Kliv ombord på en inglasad båt vid foten av Eiffeltornet och slå dig ner på din plats.

Batobus-pass − Båt på floden Seine med hop on/hop off
Bild av Batobus-pass − Båt på floden Seine med hop on/hop off

Batobus-pass − Båt på floden Seine med hop on/hop off

181 kr

Batobus-hållplatser inkluderar: Eiffeltornet, Port de la Bourdonnais Musée d'Orsay, Quai de Solferino Saint-Germain-des-Prés, Quai Malaquais Katedralen Notre-Dame, Quai de Montebello Jardin des Plantes, nära Pont d'Austerlitz Hotel de Ville, nära Pont d'Arcole Champs-Elysées, nära Pont Alexandre Louvren, mellan Pont Royal Upptäck Paris sevärdheter längs med flodbanken medan du kryssar på floden Seine på Batobus, den bekväma transporttjänsten med flodbåt.

Skippa kön-inträde till Louvren med audioguide
Bild av Skippa kön-inträde till Louvren med audioguide

Skippa kön-inträde till Louvren med audioguide

448 kr

Ge dig ut på en resa tillbaka i tiden på Louvren, som en gång var ett ståtligt palats och nu är världens berömdaste museum. Förutom den information du får med hjälp av din karta och audioguide kommer vårt kontor att ge dig ytterligare information om din dag på Louvren.

Sightseeingkryssning på Seine
Bild av Sightseeingkryssning på Seine

Sightseeingkryssning på Seine

160 kr

Glid fram längs Seines stränder, under vackra broar och förbi legendariska sevärdheter som Notre-Dame, Louvrens palatsliknande arkitektur och Eiffeltornets järnkonstruktion. Lyssna på engagerande guidning om Ljusets stad medan du flyter fram mellan sevärdheterna.

Busstur med hop-on/hop-off i Paris
Bild av Busstur med hop-on/hop-off i Paris

Busstur med hop-on/hop-off i Paris

375 kr

Planera ditt Parisäventyr med Big Bus: biljetter med hop-on/hop-off och rundturer som utformats för att hjälpa dig att uppleva det bästa av Ljusets stad. Vi har två rutter som visar upp det bästa Paris har att erbjuda och båda ingår i biljettpriset.

Städer som liknar Paris

Genève
Bild av Genève
Genève
Lyon
Bild av Lyon
Lyon
Milano
Bild av Milano
Milano
Wien
Bild av Wien
Wien