Hyrbil i Rom

Sök och jämför från bilföretag i Rom

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Rom

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Rom
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Rom per dag?
Det billigaste priset för en hyrbil i Rom den här veckan var . Att ha tillgång till en egen bil på semestern ger dig friheten att ta dig dit du vill.
Kan man hyra bil på Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.)?
Ja, och du har gott om valmöjligheter. När du väl har kommit fram till Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) finner du hyrbilarna i kontorstorn 2. Du kan boka från stora företag som Locauto, Firefly eller Sicily by Car, och om du vill ha ännu fler alternativ kan du även kika på erbjudandena från RENT4U och Hertz.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Rom?
Du borde få en fullständig återbetalning för din förskottsbetalade bokning om du hör av dig till oss och avbokar minst sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen. Gå igenom hyrbilsavtalet för att hitta all information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Rom?
Du avgör själv vad du är ute efter. En stor eller medelstor modell kanske passar bra om du reser med familjen, medan du verkligen kan ta dig fram i stil med en premiumbil. Du kan också välja någonting i ekonomiklass, vilket är den populäraste typen i Rom. De är prisvärda och bränslesnåla, och de brukar fungera utmärkt för par, soloresenärer och andra som inte kräver så mycket utrymme. De är särskilt lämpliga om du ska köra i stadstrafik, eftersom du enkelt får plats i trånga parkeringsutrymmen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Rom?
Rom har massor att erbjuda, men varför begränsa dig till bara en plats? Om du bokar en hyrbil kan du utan problem ge dig ut och uppleva området runtomkring. Här är ett par förslag:

  • Du kan utforska Herculaneum och flera andra populära sevärdheter i Neapel, runt 190 kilometer utanför Rom.
  • Låt nästa stopp bli Perugia, som ligger ungefär 130 kilometer från Rom. Piazza IV Novembre är bara en av många platser du inte vill missa i trakten.
  • Bege dig ut i naturen och andas in den uppfriskande luften vid Parco Nazionale dell’Arcipelago di La Maddalena, ungefär 270 kilometer från Rom.

Varför ska man hyra bil i Rom med Expedia?
Smarta turister kan spara en hel del pengar genom att boka med Expedia. Oavsett om du letar efter ett fordon för hela familjen eller någonting mindre bara för två kan du jämföra alternativ från olika hyrbilsleverantörer i Rom, och våra exklusiva erbjudanden gör det lättare för dig att hitta bästa möjliga pris. När du kombinerar bokningen av hyrbil med dina flyg- och hotellbokningar kan du spara ännu mer. Är du inte säker på vad du ska göra när du är i Rom? Då kan du även lägga till några rundturer och andra roliga aktiviteter i paketet.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Rom med Expedia?
Med Expedia är det inga problem att jämföra priser från olika leverantörer samt att läsa recensioner. Kombinera bokningen av hyrbil i Rom med din bokning av flyg och hotell så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Rom?
Åldersgränsen för att hyra en bil i Rom är 21 år. En tilläggsavgift tas ofta ut för unga förare, så undersök detta innan du åker och räkna med den eventuella kostnaden. Det kan även finnas begränsningar för vilka fordonsklasser som unga förare kan hyra. Många hyrbilsföretag hyr till exempel endast ut små och medelstora bilar till mindre erfarna förare. Villkoren brukar skilja sig bland leverantörerna, så gå igenom avtalet ordentligt innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Rom?
Att hyra bil i Rom är en enkel match. Vanligtvis behöver du bara ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. När du har valt ut det perfekta fordonet bör du dock gå igenom avtalet noggrant för att försäkra dig om att leverantören inte har några andra krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Rom?
Baserat på priser från de senaste sju dagarna kostar den billigaste hyrbilen i Rom om dagen. Det näst bästa priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Rom?
Ja, och du kan hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina resdatum så visar vi dig fantastiska erbjudanden från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Rom om jag är under 25?
Du måste gå igenom villkoren hos hyrbilsfirmorna i Rom som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag ytterligare avgifter, och det är bäst att veta om detta innan du kommer till uthyrningskontoret så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att vara påläst.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Rom?
Vill du hitta ytterligare information om hyrbilsförsäkringar kan du läsa hyrbilsfirmans villkor och regler innan du slutför bokningen.