Hyrbil i Schiphol

Sök och jämför från bilföretag i Schiphol

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Schiphol

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Schiphol
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Schiphol per dag?
Ta dig fram på egen hand i Schiphol. Priserna för hyrbilar började på endast 1,545 kr denna vecka, och när det är så billigt kan du definitivt hitta ett passande alternativ.
Kan man hyra bil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Ja, och du har gott om valmöjligheter. När du väl är framme på Amsterdam (AMS-Schiphol) finner du hyrbilarna i Schiphol Plazas huvudfoajé. Du kan boka från välkända leverantörer som Europcar, Sixt eller Avis / Budget, och om du vill ha ännu fler alternativ kan du även gå igenom erbjudandena från Enterprise och Hertz.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Schiphol?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. I de flesta fall har du möjlighet att få en fullständig återbetalning om du gör avbokningen sex timmar eller mer innan det är dags att hämta ut bilen. Det är dock alltid en god idé att kontrollera hyrbilsreglerna för att se om det finns några undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Schiphol?
Vill du hålla det enkelt med en minihyrbil, glida runt i en lyxbil eller välja någonting mittemellan, som en bil i medelstor klass? Det populäraste valet i Schiphol är en kompakt modell. De är ofta bränslesnåla samt lätta att manövrera och parkera, vilket passar utmärkt om du tänker röra dig längs gatorna inne i staden. De erbjuder även lite större utrymme än ekonomimodeller, men de är fortfarande ett av de billigare alternativen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Schiphol?
Se mer av området omkring Schiphol och njut av flexibiliteten du får av din egen hyrbil. Välj ut en bil som har allt du behöver och ge dig iväg för att besöka utflyktsmål som dessa:

  • Sätt dig tillrätta i förarsätet och åk raka vägen till Groningen. Denna färgsprakande destination ligger cirka 160 kilometer bort och ståtar med populära attraktioner som Grote Markt.
  • Du kanske har hört talas om St. Servaas kyrka? Sightseeingmålet ligger i Maastricht, som är en annan populär stad bland turister i området. Från Schiphol kan du räkna med en bilresa på 170 kilometer.

Varför ska man hyra bil i Schiphol med Expedia?
De bästa erbjudandena för hyrbilen får du med Expedia. Oavsett om du ser fram emot en stor eller liten bil hittar du vad du söker hos en av våra leverantörer i Schiphol. Våra medlemspriser och bonusprogram hjälper dig att få så mycket som möjligt för pengarna, och vill du spara ännu mer kan du kombinera dina bokningar till ett semesterpaket. Lägg till en bokning av flyg eller boende ovanpå hyrbilen så kan du få riktigt bra rabatt.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Schiphol med Expedia?
Expedia hjälper dig att få ett så bra pris som möjligt. Det är bara att jämföra de olika erbjudandena från de ledande varumärkena och välja det alternativ som passar bäst för dig. Vill du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i semesterkassan? Då kan du slå ihop bokningen av hyrbil i Schiphol med din hotell- och flygbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Schiphol?
Förare som är minst 18 år som har ett giltigt körkort kan hyra bil i Schiphol. Somliga hyrbilsbolag debiterar dock en extra avgift för förare under en viss ålder, så du bör undersöka vilka åldrar detta gäller för och hur hög avgiften är innan du genomför bokningen. Det kan dessutom finnas begränsningar rörande vilka sorters fordon som unga förare kan hyra. En annan åldersgräns gäller ofta för exempelvis stadsjeepar och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Schiphol?
Du kommer att behöva åtminstone två saker: ett körkort och ett kreditkort. Hyrbilsfirman erbjuder dig en försäkring som är valfri, och vill du inte använda den kan du också behöva bevisa att du redan har en annan försäkring. Läs igenom avtalet innan du åker för att slippa överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Schiphol?
Baserat på information från den senaste veckan hade du kunnat ge dig ut på vägarna med en egen hyrbil för bara 1,545 kr om dagen. Det näst bästa dagliga priset som erbjöds i Schiphol var 1,604 kr.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Schiphol?
Ja, det finns ingen anledning att boka en ny hyrbil halvvägs genom semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina reseuppgifter och reservera en bil som är din under hela din vistelse.
Var kan jag hyra en bil i Schiphol om jag är under 25?
Vissa företag i Schiphol hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör inte det. Ålderspolicyer skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att läsa på. Vissa uthyrare debiterar ytterligare avgifter för kunder mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Schiphol?
När du har valt vilket fordon du vill ha ska du komma ihåg att läsa igenom hyrbilsleverantörens villkor och regler noga för att hitta all viktig information.