Det kan finnas reserestriktioner för Sverige med anledning av covid-19.

Motell i Klippan

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Andra typer av boenden i Klippan

Hillesgården

Hillesgården

2.5 out of 5
Hillesgården 4452, Fastarp, Klippan, Klippan
Priset är 750 kr per natt mellan 30 okt. och 31 okt.
4.1/5Very Good! (30 recensioner)

"Välstädat o rent o fräscht!"…"

Recension från 25 juli 2020

Hillesgården
Mattisgården Bed & Breakfast

Mattisgården Bed & Breakfast

2 out of 5
Bläsinge 4902, Klippan, Skane
Priset är 696 kr per natt mellan 9 nov. och 10 nov.
3.6/5Good! (86 recensioner)
inte prisvärt

"Ett tråkigt och opersonligt mottagande som överraskade oss. Smala och branta trappor upp Till de små men fina rummen. Rent och snyggt och bra sängar. En”gårdagens” frukost med sunkiga mackor var långt ifrån prisvärt. Slutomdöme Aldrig mer"…"

Recension från 29 juli 2020

Mattisgården Bed & Breakfast
Hotell Pausa

Hotell Pausa

3 out of 5
Åbyplan 3, Klippan
Priset är 949 kr per natt mellan 30 okt. och 31 okt.
4.1/5Very Good! (23 recensioner)
Över förväntat!

"Prisvärt boende med mycket trevlig personal och god mat!"…"

Recension från 27 juli 2020

Hotell Pausa
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Vad kan man vänta sig av en motellvistelse i Klippan?
Det du sparar på rumspriset kan du utnyttja för att få ut mer av vad Klippan har att erbjuda. Bland sevärdheter du inte får missa hittar du Vallåsens skidanläggning och Kärnan i närområdet.
Hur är det att bo på ett motell?
Motell erbjuder ofta fri parkering, och många har utomhuspool. Eftersom boenden av motelltyp ofta bara är en eller två våningar höga brukar de utvändigt ha gångar med utsikt över parkeringen eller mot en utomhuspool. På 1950-talet började färggranna neonskyltar lysa upp motellen längs vägarna. Vissa av skyltarna kan du fortfarande se längs den historiska vägen Route 66.
Vilka är de bästa motellen i Klippan?
Här hittar du några av våra kunders mest uppskattade motell i närområdet. Rasta Hallandsåsen ligger 30,6 km från centrala Klippan. Gäster erbjuds en restaurang och kostnadsfria bekvämligheter som gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Fleninge Classic Motel: Under vistelsen har du tillgång till gratis wi-fi och avgiftsfri parkering, och du har även bekvämligheter på rummet som till exempel en terrass. Centrala Klippan ligger 21,2 km bort.
Vad finns det för saker att göra i Klippan?
Vallåsens skidanläggning och Kärnan är två platser som du inte får missa i Klippan med omnejd. I närheten finns ett antal platser där du kan ägna dig åt friluftsaktiviteter, till exempel Söderåsens nationalpark, Råå Vallar och Vikingstrand. Järnvägens Museum Ängelholm, Skånes Djurpark och Smålandet - Markaryds älgsafari är några familjevänliga besöksmål i området. Åby Museum och Sankt Petri kyrka är två andra platser som är värda att besöka.
Hur är vädret i i Klippan?
Dåligt väder kan verkligen förstöra en bilresa. Här är uppgifter om temperaturerna i Klippan för att hjälpa dig boka in din resa. De varmaste månaderna är vanligtvis juli och augusti, med en medeltemperatur på 14 °C. De kallaste månaderna är januari och februari, då medeltemperaturen är 1 °C. Den årliga nederbörden i Klippan är i genomsnitt 720 mm.
Vilka transportalternativ har jag i Klippan om jag bokar ett motell?
Vi har samlat information om lokal transport i Klippan för att underlätta din vistelse: Flyg till Helsingborg (AGH-Ängelholm), 23,4 km från stadskärnan. Om du vill se mer av närområdet kan du ta ett tåg från Klippan station.