Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Liseberg

Ikväll 17 feb. - 18 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära Liseberg

Se alla 121 boenden i Liseberg
Gothia Towers
Gothia Towers
4.5 av 5.00,1 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,3/5 (10 638 recensioner)
1 000 kr per natt för 2 gäster

God frukost. Väldigt kallt på rummet. Badkaret var fullt med hårstrån även efter städning. Hög ljudnivå från störningsljud utifrån .

Recension från 11 feb 2019
Upper House
Upper House
5.0 av 5.091 m från Liseberg
Gratis avbokning
4,8/5 (473 recensioner)
2 759 kr per natt för 2 gäster

Bra service med trevlig personal, fina och rena rum samt väldigt trevligt spa

Recension från 28 okt 2018
Hotell Liseberg Heden
Hotell Liseberg Heden
4.0 av 5.00,6 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,1/5 (3 178 recensioner)
978 kr per natt för 2 gäster

Hotell Heden har ett kanonläge i Gbg. Trevligt bemötande i receptionen, god frukost och bra rum. Inbjudande lobby med brasa, gratis kaffe

Recension från 8 feb 2019
Hôtel Eggers
Hôtel Eggers
4.0 av 5.01,5 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,4/5 (958 recensioner)
1 075 kr per natt för 2 gäster

Mycket proffsig och serviceminded personal. Att hotellet dessutom är fantastiskt inte minst nu i juletid då det dekorerats med känsla gör inte upplevelsen sämre. Återkommer gärna!

Recension från 24 dec 2018
Elite Park Avenue Hotel
Elite Park Avenue Hotel
4.5 av 5.00,6 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,2/5 (4 589 recensioner)
803 kr per natt för 2 gäster

Fick tillgång till rummet redan 11.30 istället för 15.00!

Recension från 28 jan 2019
Fredlig och hög Kvalitet
Fredlig och hög Kvalitet
8,3 km från Liseberg
Hämta priser per natt för 2 gäster
Hotel Poseidon
Hotel Poseidon
3.5 av 5.01 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,2/5 (2 260 recensioner)
799 kr per natt för 2 gäster

Litet mysigt hotell utanför de stora kedjorna. Bor gärna här då det är gångavstånd till det mesta med flertalet bra restauranger i området. Rummen inte särskilt stora men sköna sängar och juste frukost. Återkommer absolut.

Recension från 17 jan 2019
Hotel Lorensberg
Hotel Lorensberg
3.0 av 5.00,4 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,1/5 (1 033 recensioner)
804 kr per natt för 2 gäster

Enda negativa är att det var lite kallt i rummet

Recension från 6 nov 2018
Hotell Onyxen
Hotell Onyxen
3.0 av 5.00,4 km från Liseberg
Gratis avbokning
3,9/5 (865 recensioner)
993 kr per natt för 2 gäster

Bekväm säng men bäddsoffan till barnen var hårda. Men trevligt hotell med bra läge!

Recension från 10 nov 2018

Hotell nära Liseberg: Liseberg har under många år utnämnts till Sveriges populäraste besöksmål. Det är knappast förvånande. De ständiga nyheterna och förbättringarna inbjuder till många återbesök. När du bokar hotell nära Liseberg blir det lätt att utnyttja ditt åkpass till fullo, då ditt boende ligger endast en kort promenad från åkattraktionerna.

När du bokar en övernattning nära Liseberg har du ett mycket stort hotellutbud att välja från. Nära Liseberg finns det allt från enklare vandrarhem med egen restaurang till femstjärniga lyxhotell med fullständig spaanläggning och gott om bekvämligheter. Det stora och varierade utbudet gör det enkelt att välja ett boende som ligger både nära Liseberg och nära Göteborgs uteliv, evenemang, shopping och aktiviteter.

Din resa till Liseberg går särskilt smidigt när du reser med kollektivtrafiken. Väl framme på Göteborgs centralstation väntar en kort spårvagnstur på endast sju minuter. När du anländer till Göteborg med flyg stannar flygbussen precis vid Liseberg, tillika ett stenkast från ditt boende.

Var ska man boka hotell nära Liseberg?

Du kommer knappast närmare Liseberg än om du bokar en övernattning på Heden. Här finns ett stort hotellutbud, med allt från enklare konferenshotell till femstjärniga spahotell. Många av hotellen är inriktade på lyx, konferens och familj och ligger nära Lisebergs åkattraktioner, Universeums häpnadsväckande utställningar och närområdets sportevenemang, rockkonserter och musikaler.

Om du vill bo billigt en kort promenad från Liseberg tittar du närmare på boenden i Johanneberg. Hotellen i området har ett imponerande serviceutbud, med restaurang även på enklare vandrarhem och bubbelpool på trestjärniga hotell.

Det är svårt att bo närmare utelivet och shoppingen än i Lorensberg. Dessutom har du promenadavstånd till Liseberg. Större delen av hotellen här är inriktade på affärsresande, men det finns även både enklare billiga hotell och lyxsviter med spa och barnpassning.

Hitta ett billigt boende nära Liseberg

En kort promenad från Liseberg finner du budgetvänliga boenden i Göteborgs ungdomliga studentkvarter, Johanneberg. Man bör dock inte underskatta utbudet – i Johanneberg är serviceutbudet högt, och även enstjärniga vandrarhem har ofta egen restaurang och bar. Prisvärda trestjärniga hotell kan erbjuda lite lyxigare upplevelser, som bubbelpool. Allt detta finner du ett stenkast från åkattraktionerna på Liseberg, pedagogiska upplevelser på Universeum samt shoppingen och utelivet längs Göteborgs paradgata, Avenyn.

En lyxig hotellweekend nära Liseberg

Om det är djup avslappning som lockar mest finner du med största sannolikhet ditt hotell på Heden. Här finns det ljusa och moderna lyxhotell med rymliga rum, flera restauranger och barer, fitnesscenter, bastu, inomhus- och utomhuspool samt spabehandlingar. Mer centralt, nära shopping och uteliv, kan du boka ett lyxhotell med spa i Lorensberg.

Med familjen på hotell nära Liseberg

Det är inte ovanligt att barnfamiljen behöver extra utrymme, så varför inte boka ett lite större familjerum? Dessa finner du framförallt på Heden, där hotellrummen överlag har lite större storlek jämfört med i andra snarlikt centrala områden. Här finns också ofta ett separat sittutrymme, som är perfekt för lek och underhållning när man vistas en lite längre stund på hotellrummet.