Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Liseberg

Ikväll 20 apr. - 21 apr.
Till helgen 26 apr. - 28 apr.
Nästa helg 3 maj - 5 maj

Populära hotell nära Liseberg

Se alla 124 boenden i Liseberg

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Gothia Towers
Gothia Towers
4.5 av 5.00,1 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,3/5 (11 036 recensioner)
1 000 kr per natt för 2 gäster

Utsikten från rummet på vån 27. Frukosten på vån 29.

Recension från 12 apr. 2019
Upper House
Upper House
5.0 av 5.091 m från Liseberg
Gratis avbokning
4,8/5 (492 recensioner)
2 590 kr per natt för 2 gäster

Helt fantastiskt. Allt från frukost till sängarna till spa:et var helt fantastiskt. 5/5 Värt varenda krona

Recension från 13 jan. 2019
Hotell Liseberg Heden
Hotell Liseberg Heden
4.0 av 5.00,6 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,1/5 (3 288 recensioner)
915 kr per natt för 2 gäster

Nära till mycket. Rent och fräscht. Hotellet kändes slitet i både rum å restaurang.

Recension från 14 apr. 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Radisson Blu Scandinavia Hotel
4.5 av 5.01,4 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,3/5 (7 362 recensioner)
1 084 kr per natt för 2 gäster

Dåligt bemötande ac personal. Ett plus för god frukost.

Recension från 4 mars 2019
Hotell Onyxen
Hotell Onyxen
3.0 av 5.00,4 km från Liseberg
Gratis avbokning
3,9/5 (890 recensioner)
952 kr per natt för 2 gäster

Ingen värme på rummet! Hissen klaufobisk! Mycket trevlig personal!

Recension från 17 mars 2019
Elite Park Avenue Hotel
Elite Park Avenue Hotel
4.5 av 5.00,6 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,2/5 (4 721 recensioner)
940 kr per natt för 2 gäster

Hade varit trevligt med tv-kanal som visade Frölunda, kanal 12

Recension från 17 apr. 2019
Scandic Opalen
Scandic Opalen
4.0 av 5.00,6 km från Liseberg
Gratis avbokning
3,8/5 (2 100 recensioner)
713 kr per natt för 2 gäster

Närhet till allt i Göteborg . Trevlig service i receptionen . Lite sämre i baren då personalen inte alls verkade tycka om att vara där . Frukosten var jätte gott. Dock hade det kunnat vara lite mer frukt alternativ och liten kakbuffe hade varit bra . Ett kylskåp på rummet hade också varit bra . Annars ...

Recension från 25 mars 2019
Clarion Hotel Post, Gothenburg
Clarion Hotel Post, Gothenburg
4.0 av 5.01,5 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,3/5 (2 332 recensioner)
1 190 kr per natt för 2 gäster

Jätte bra boende med avseende på placering och bekvämligheter på rummet men där i mot va det så kallt på rummet att du fick sova med kläder på och duschmunstycke va sönder så det va som att duscha med en jetmotor ovanför huvet och en vattenstråle som spruta åt alla håll utan det man ville.

Recension från 10 mars 2019
Quality Hotel Panorama
Quality Hotel Panorama
3.0 av 5.00,9 km från Liseberg
Gratis avbokning
3,8/5 (1 181 recensioner)
790 kr per natt för 2 gäster

Väldigt god frukost med allt man kan önska sig. Mycket trevlig personal överallt.

Recension från 25 feb. 2019

Hotell nära Liseberg: Liseberg har under många år utnämnts till Sveriges populäraste besöksmål. Det är knappast förvånande. De ständiga nyheterna och förbättringarna inbjuder till många återbesök. När du bokar hotell nära Liseberg blir det lätt att utnyttja ditt åkpass till fullo, då ditt boende ligger endast en kort promenad från åkattraktionerna.

När du bokar en övernattning nära Liseberg har du ett mycket stort hotellutbud att välja från. Nära Liseberg finns det allt från enklare vandrarhem med egen restaurang till femstjärniga lyxhotell med fullständig spaanläggning och gott om bekvämligheter. Det stora och varierade utbudet gör det enkelt att välja ett boende som ligger både nära Liseberg och nära Göteborgs uteliv, evenemang, shopping och aktiviteter.

Din resa till Liseberg går särskilt smidigt när du reser med kollektivtrafiken. Väl framme på Göteborgs centralstation väntar en kort spårvagnstur på endast sju minuter. När du anländer till Göteborg med flyg stannar flygbussen precis vid Liseberg, tillika ett stenkast från ditt boende.

Var ska man boka hotell nära Liseberg?

Du kommer knappast närmare Liseberg än om du bokar en övernattning på Heden. Här finns ett stort hotellutbud, med allt från enklare konferenshotell till femstjärniga spahotell. Många av hotellen är inriktade på lyx, konferens och familj och ligger nära Lisebergs åkattraktioner, Universeums häpnadsväckande utställningar och närområdets sportevenemang, rockkonserter och musikaler.

Om du vill bo billigt en kort promenad från Liseberg tittar du närmare på boenden i Johanneberg. Hotellen i området har ett imponerande serviceutbud, med restaurang även på enklare vandrarhem och bubbelpool på trestjärniga hotell.

Det är svårt att bo närmare utelivet och shoppingen än i Lorensberg. Dessutom har du promenadavstånd till Liseberg. Större delen av hotellen här är inriktade på affärsresande, men det finns även både enklare billiga hotell och lyxsviter med spa och barnpassning.

Hitta ett billigt boende nära Liseberg

En kort promenad från Liseberg finner du budgetvänliga boenden i Göteborgs ungdomliga studentkvarter, Johanneberg. Man bör dock inte underskatta utbudet – i Johanneberg är serviceutbudet högt, och även enstjärniga vandrarhem har ofta egen restaurang och bar. Prisvärda trestjärniga hotell kan erbjuda lite lyxigare upplevelser, som bubbelpool. Allt detta finner du ett stenkast från åkattraktionerna på Liseberg, pedagogiska upplevelser på Universeum samt shoppingen och utelivet längs Göteborgs paradgata, Avenyn.

En lyxig hotellweekend nära Liseberg

Om det är djup avslappning som lockar mest finner du med största sannolikhet ditt hotell på Heden. Här finns det ljusa och moderna lyxhotell med rymliga rum, flera restauranger och barer, fitnesscenter, bastu, inomhus- och utomhuspool samt spabehandlingar. Mer centralt, nära shopping och uteliv, kan du boka ett lyxhotell med spa i Lorensberg.

Med familjen på hotell nära Liseberg

Det är inte ovanligt att barnfamiljen behöver extra utrymme, så varför inte boka ett lite större familjerum? Dessa finner du framförallt på Heden, där hotellrummen överlag har lite större storlek jämfört med i andra snarlikt centrala områden. Här finns också ofta ett separat sittutrymme, som är perfekt för lek och underhållning när man vistas en lite längre stund på hotellrummet.