Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Liseberg

Ikväll 14 dec - 15 dec
Till helgen 14 dec - 16 dec
Nästa helg 21 dec - 23 dec

Populära hotell nära Liseberg

Se alla 126 boenden i Liseberg
Gothia Towers
Gothia Towers
4.5 av 5.00,1 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,3/5 (10 299 recensioner)
857 kr per nattför 2 gäster

Allt var bra utom oväsendet från spårvagnarna på Korsvägen. Det lät som ett stort trumset, som spelade i rummet intill .Sannolikt berodde det på, att rummet på 10:e våningen vette mott Korsvägen.

Recension från 7 dec 2018
Elite Park Avenue Hotel
Elite Park Avenue Hotel
4.5 av 5.00,6 km från Liseberg
Gratis avbokning
4,2/5 (4 451 recensioner)
1 014 kr per nattför 2 gäster

Bra hotell uppe vid Avenyn,nära till allt. Gångavstånd till Liseberg,Universeum och mängder med restauranger och pubar i närheten.

Recension från 13 nov 2018
Hotel Lorensberg
Hotel Lorensberg
3.0 av 5.00,4 km från Liseberg
4,1/5 (980 recensioner)
904 kr per nattför 2 gäster

Bra rum. Ok frukost. Nära till Avenyn.

Recension från 20 aug 2018
Hotel & Ristorante Bellora
Hotel & Ristorante Bellora
4.0 av 5.00,9 km från Liseberg
4,1/5 (3 517 recensioner)
639 kr per nattför 2 gäster

Inspirerande inredning och stil i rummen och goda drinker I restaurang baren

Recension från 5 dec 2018
Hotell Liseberg Heden
Hotell Liseberg Heden
4.0 av 5.00,6 km från Liseberg
4,1/5 (3 055 recensioner)
978 kr per nattför 2 gäster

Centralt läge. Bra rum. Väldigt trevligt stylat inför halloween.

Recension från 1 nov 2018
City Hotel Avenyn
City Hotel Avenyn
2.5 av 5.00,8 km från Liseberg
Gratis avbokning
603 kr per nattför 2 gäster
Hotel Opera
Hotel Opera
4.0 av 5.01,5 km från Liseberg
Gratis avbokning
3,9/5 (4 533 recensioner)
854 kr per nattför 2 gäster

Nöjd! Lalalalalalala :) Bra frukost! Nöjd nöjd!......

Recension från 28 okt 2018
Hotell Onyxen
Hotell Onyxen
3.0 av 5.00,4 km från Liseberg
3,9/5 (839 recensioner)
850 kr per nattför 2 gäster

Bra hotell, inget superflärdigt eller fantastiskt, men bra.

Recension från 7 sep 2018
Upper House
Upper House
5.0 av 5.091 m från Liseberg
Gratis avbokning
4,8/5 (450 recensioner)
2 491 kr per nattför 2 gäster

Fantastiskt fint! Ett hotell utöver det vanliga.

Recension från 8 sep 2018

Hotell nära Liseberg: Liseberg har under många år utnämnts till Sveriges populäraste besöksmål. Det är knappast förvånande. De ständiga nyheterna och förbättringarna inbjuder till många återbesök. När du bokar hotell nära Liseberg blir det lätt att utnyttja ditt åkpass till fullo, då ditt boende ligger endast en kort promenad från åkattraktionerna.

När du bokar en övernattning nära Liseberg har du ett mycket stort hotellutbud att välja från. Nära Liseberg finns det allt från enklare vandrarhem med egen restaurang till femstjärniga lyxhotell med fullständig spaanläggning och gott om bekvämligheter. Det stora och varierade utbudet gör det enkelt att välja ett boende som ligger både nära Liseberg och nära Göteborgs uteliv, evenemang, shopping och aktiviteter.

Din resa till Liseberg går särskilt smidigt när du reser med kollektivtrafiken. Väl framme på Göteborgs centralstation väntar en kort spårvagnstur på endast sju minuter. När du anländer till Göteborg med flyg stannar flygbussen precis vid Liseberg, tillika ett stenkast från ditt boende.

Var ska man boka hotell nära Liseberg?

Du kommer knappast närmare Liseberg än om du bokar en övernattning på Heden. Här finns ett stort hotellutbud, med allt från enklare konferenshotell till femstjärniga spahotell. Många av hotellen är inriktade på lyx, konferens och familj och ligger nära Lisebergs åkattraktioner, Universeums häpnadsväckande utställningar och närområdets sportevenemang, rockkonserter och musikaler.

Om du vill bo billigt en kort promenad från Liseberg tittar du närmare på boenden i Johanneberg. Hotellen i området har ett imponerande serviceutbud, med restaurang även på enklare vandrarhem och bubbelpool på trestjärniga hotell.

Det är svårt att bo närmare utelivet och shoppingen än i Lorensberg. Dessutom har du promenadavstånd till Liseberg. Större delen av hotellen här är inriktade på affärsresande, men det finns även både enklare billiga hotell och lyxsviter med spa och barnpassning.

Hitta ett billigt boende nära Liseberg

En kort promenad från Liseberg finner du budgetvänliga boenden i Göteborgs ungdomliga studentkvarter, Johanneberg. Man bör dock inte underskatta utbudet – i Johanneberg är serviceutbudet högt, och även enstjärniga vandrarhem har ofta egen restaurang och bar. Prisvärda trestjärniga hotell kan erbjuda lite lyxigare upplevelser, som bubbelpool. Allt detta finner du ett stenkast från åkattraktionerna på Liseberg, pedagogiska upplevelser på Universeum samt shoppingen och utelivet längs Göteborgs paradgata, Avenyn.

En lyxig hotellweekend nära Liseberg

Om det är djup avslappning som lockar mest finner du med största sannolikhet ditt hotell på Heden. Här finns det ljusa och moderna lyxhotell med rymliga rum, flera restauranger och barer, fitnesscenter, bastu, inomhus- och utomhuspool samt spabehandlingar. Mer centralt, nära shopping och uteliv, kan du boka ett lyxhotell med spa i Lorensberg.

Med familjen på hotell nära Liseberg

Det är inte ovanligt att barnfamiljen behöver extra utrymme, så varför inte boka ett lite större familjerum? Dessa finner du framförallt på Heden, där hotellrummen överlag har lite större storlek jämfört med i andra snarlikt centrala områden. Här finns också ofta ett separat sittutrymme, som är perfekt för lek och underhållning när man vistas en lite längre stund på hotellrummet.