Början av huvudsektionen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.


Populära hotell nära Landvetter flygplats

Se alla 142 hotell i Landvetter
Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel

Flygets Hotellvag, Harryda
4.5 av 5.0
Bokades senast: För 20 timmar sedan
7 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell i Harryda ligger 9,7 km från Landvettersjön och 18,4 km från Vattenpalatset. Universeum och Liseberg ligger också mindre än 25 km härifrån.

1,513 kr

1,513 kr
Landvetter BnB

Landvetter BnB

Brovägen 2, Harryda
3.0 av 5.0

Detta bed and breakfast nära flygplatsen ligger 9,3 km från Landvettersjön och 15,9 km från Vattenpalatset. Universeum och Liseberg ligger också mindre än 25 ...

670 kr

670 kr
Flygplatshotellet

Flygplatshotellet

Prästgärdevägen1, Harryda
3.0 av 5.0

Detta hotell nära flygplatsen ligger 7,8 km från Landvettersjön och mindre än två mil från Vattenpalatset och Mölndals stadsmuseum. Gunnebo slott och trädgårdar ...

830 kr

830 kr
Gothia Towers

Gothia Towers

Mässans Gata 24, Gothenburg
4.5 av 5.0
Bokades senast: För 1 dag sedan
8 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell i nöjesdistriktet i Göteborg ligger nära Svenska mässan, Universeum och Liseberg. Göteborgs konstmuseum och Göteborgs stadsmuseum ligger också 3 ...

957 kr

957 kr
Hällsnäs

Hällsnäs

Långenäs 150, Molnlycke
4.5 av 5.0

Detta hotell ligger vid sjön, mindre än två mil från Svenska mässan, Universeum och Liseberg. Gamla Ullevi ligger 16 km härifrån.

923 kr

923 kr
Wendelsberg STF Hotell

Wendelsberg STF Hotell

Oskar Lundgrens väg 3, Molnlycke
3.5 av 5.0
2 andra ser på detta boende just nu

Detta hotell i centrala Mölnlycke ligger mindre än en mil från Gunnebo slott och trädgårdar, Landvettersjön och Mölndals stadsmuseum. Universeum och Liseberg ...

1,027 kr

1,027 kr
Wendelsberg STF Hostel

Wendelsberg STF Hostel

Oskar Lundgrensväg 3, Molnlycke
2.5 av 5.0

Detta vandrarhem i centrala Mölnlycke ligger mindre än en mil från Gunnebo slott och trädgårdar, Landvettersjön och Mölndals stadsmuseum. Universeum och Liseberg ...

Hämta priser

Hämta priser
Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård

Seatons Allé, Lerum
4.0 av 5.0

Detta hotell vid sjön ligger 3,3 km från Vattenpalatset och mindre än två mil från Nääs slott och Östra sjukhuset. Nostalgicum ligger 19,6 km härifrån.

1,156 kr

1,156 kr
Hotel & Vandrarhem 10 - Hostel

Hotel & Vandrarhem 10 - Hostel

Goteborgsvagen 64, Partille
2.5 av 5.0
1 andra ser på detta boende just nu

Detta vandrarhem i Sävedalen ligger 2,6 km från Östra sjukhuset och 4,3 km från Nostalgicum. Göteborgsoperan och Göteborgs konstmuseum ligger också mindre än ...

Hämta priser

Hämta priser
Best Western Plus Hotel Mektagonen

Best Western Plus Hotel Mektagonen

Falkenbergsgatan 3, Gothenburg
4.5 av 5.0
Bokades senast: För 2 dagar sedan

Detta hotell i Centrum ligger mindre än 2 km från Världskulturmuseet och Universeum. Liseberg och Göteborgs konstmuseum ligger också 3 km härifrån.

767 kr

767 kr

Reseguide: Hotell vid Landvetter

Hotell Landvetter: Den lilla staden Landvetter förknippas främst med den internationella flygplatsen Göteborg Landvetter, och i och med närheten till storstaden Göteborg är det naturligt att stadens besökare söker sin underhållning där. Det finns ett antal hotell i området för den som är ute efter övernattning i Landvetter.

Inkörsport till Göteborg

Landvetter är en perfekt bas för den som vill uppleva allt vad Göteborg har att erbjuda men föredrar att kunna dra sig tillbaka till småstadslugnet när det passar. Från samhället är det bara 20 minuter med bil och cirka 30 med buss in till centrala Göteborg, så det är inte konstigt att befolkningen har växt stadigt under åren.

Börja din tur in till Göteborg med ett besök på Nordens största nöjespark, Liseberg, som ligger praktiskt taget på vägen in från Landvetter. Med sina 37 attraktioner, med allt från radiobilar till hisnande berg- och dalbanor, och sitt fullspäckade underhållningsprogram har Liseberg något för alla smaker och åldrar. Är du ute efter en adrenalinkick är det bara att gå raka vägen till den klassiska berg- och dalbanan Balder eller AtmosFear, Europas högsta fritt fall-torn, medan de lite mindre besökarna kommer älska Farfars Bil och Flygande elefanter. Tänk på att Liseberg inte är öppet året runt, så kolla hemsidan innan du åker dit.

Fina museer och massor med musik

Göteborg bjuder på mängder med museer för den nyfikne. Förkovra dig i konst på Göteborgs Konstmuseum, upptäck djurliv och vetenskap i en spännande blandning på Universeum och lär dig allt om havet på Maritiman och Sjöfartsmuseet Akvariet. Gillar du att njuta av musik lockar Göteborgsoperan med högklassig opera, musikal och dans medan Göteborgssymfonikerna av många anses vara en av Europas främsta symfoniorkestrar.

På grönbete mitt i centrum

På mitten av 1800-talet begåvades Göteborg med sin alldeles egna, centralt belägna park och den skänker lycka och nöje till göteborgarna än i dag. Med sitt läge vid Avenyn erbjuder den avslappning för jäktade storstadsbor och nyfikna turister. Upptäck rosariets 1 900 olika sorters rosor, besök tropikerna i Palmhuset eller slå dig ned på gräsmattan med en god bok. I parken hittar du även Restaurang Trädgår’n, som förutom mat också bjuder på konserter, nattklubb och shower av olika slag.

Shoppa loss i storstaden

Göteborg är en riktig skattkista för den shoppingtokige. Börja med att utforska de många butikerna på Nordstan, som titulerar sig Nordens största köpcentrum, och ta sedan vägen söderut genom mängder av affärer för att slutligen hamna på Avenyn med dess fina utbud av designerbutiker. På vägen får du inte missa att beundra de vackra gamla byggnaderna på Gustav Adolfs torg, med det gamla Rådhuset som juvelen i kronan. Är du ute efter lite unika butiker med en egen stil och ovanligt utbud bör du även passa på att ta en tur till Haga, en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Där hittar du också många av Göteborgs mysigaste kaféer, så unna dig att ta en fika och vila fötterna innan du återvänder till ditt boende i Landvetter.

På Expedia kan du även boka flyg till Landvetter. Du kan få ännu mer rabatt om du bokar någon av våra paketresor till Landvetter, så se till att spara genom att boka hotell och flyg samtidigt.