Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Landvetter

Ikväll 15 dec - 16 dec
Till helgen 21 dec - 23 dec
Nästa helg 28 dec - 30 dec

Populära hotell nära Landvetter flygplats

Se alla 88 boenden i Landvetter
Landvetter Airport Hotel
Landvetter Airport Hotel
4.0 av 5.0 Flygets Hotellvag, Harryda
Gratis avbokning
4,5/5 (1 176 recensioner)
1 513 kr per nattför 2 gäster

Fint hotell nära flygplatsen Landvetter Göteborg Sverige

Recension från 15 nov 2018
Flygplatshotellet
Flygplatshotellet
2.5 av 5.0 Prästgärdevägen1, Harryda
4,2/5 (504 recensioner)
830 kr per nattför 2 gäster

Bra läge för flygresande och bra transportservice och parkering.

Recension från 24 nov 2018
Landvetter BnB
Landvetter BnB
2.5 av 5.0 Brovägen 2, Harryda
4,6/5 (51 recensioner)
732 kr per nattför 2 gäster

Saknade annat frukostbröd. Är för omständigt med bakeoff bröd kl 4.15 på morgonen, annars var det bra. Var ensamma på vår våning. Vet inte hur det varit med toa o dusch om det varit fler rum bokade samtidigt.

Recension från 12 nov 2018
Hällsnäs
Hällsnäs
4.0 av 5.0 Långenäs 150, Molnlycke
4,2/5 (60 recensioner)
923 kr per nattför 2 gäster

Trevligt hotell som ligger väldigt fint vid Rådsjön. Vacker utsikt, bra service och sköna sängar!

Recension från 13 jul 2018
Le Mat Jonsereds Fabriker
Le Mat Jonsereds Fabriker
3.0 av 5.0 William Gibsons väg 1A, Partille
4,4/5 (70 recensioner)
565 kr per nattför 2 gäster

Mycket prisvärt. Sköna sängar. Bra frukost. Lugnt och fridfullt.

Recension från 22 okt 2018
City Hotel Avenyn
City Hotel Avenyn
2.5 av 5.0 Lorensbergsgatan 6, Gothenburg
Gratis avbokning
568 kr per nattför 2 gäster
Gothia Towers
Gothia Towers
4.5 av 5.0 Mässans Gata 24, Gothenburg
Gratis avbokning
4,3/5 (10 304 recensioner)
857 kr per nattför 2 gäster

Allt var bra utom oväsendet från spårvagnarna på Korsvägen. Det lät som ett stort trumset, som spelade i rummet intill .Sannolikt berodde det på, att rummet på 10:e våningen vette mott Korsvägen.

Recension från 7 dec 2018
Wendelsberg STF Hotell
Wendelsberg STF Hotell
3.0 av 5.0 Oskar Lundgrens väg 3, Molnlycke
3,9/5 (81 recensioner)
1 027 kr per nattför 2 gäster

Var i göteborg för att gå på konsert. Behövde ett rum på hotell över en natt. Även fast hotellet låg en sträcka från den pulserade staden så fanns det bussar till stan varje 10min.

Recension från 10 jul 2018
Hotel Mölndals Bro
Hotel Mölndals Bro
3.5 av 5.0 Namndemansgatan 5, Molndal
4,2/5 (498 recensioner)
527 kr per nattför 2 gäster

Ett familjärt hotell nära spårvagn, tåg och buss.

Recension från 10 dec 2018

Reseguide: Hotell vid Landvetter

Hotell Landvetter: Den lilla staden Landvetter förknippas främst med den internationella flygplatsen Göteborg Landvetter, och i och med närheten till storstaden Göteborg är det naturligt att stadens besökare söker sin underhållning där. Det finns ett antal hotell i området för den som är ute efter övernattning i Landvetter.

Inkörsport till Göteborg

Landvetter är en perfekt bas för den som vill uppleva allt vad Göteborg har att erbjuda men föredrar att kunna dra sig tillbaka till småstadslugnet när det passar. Från samhället är det bara 20 minuter med bil och cirka 30 med buss in till centrala Göteborg, så det är inte konstigt att befolkningen har växt stadigt under åren.

Börja din tur in till Göteborg med ett besök på Nordens största nöjespark, Liseberg, som ligger praktiskt taget på vägen in från Landvetter. Med sina 37 attraktioner, med allt från radiobilar till hisnande berg- och dalbanor, och sitt fullspäckade underhållningsprogram har Liseberg något för alla smaker och åldrar. Är du ute efter en adrenalinkick är det bara att gå raka vägen till den klassiska berg- och dalbanan Balder eller AtmosFear, Europas högsta fritt fall-torn, medan de lite mindre besökarna kommer älska Farfars Bil och Flygande elefanter. Tänk på att Liseberg inte är öppet året runt, så kolla hemsidan innan du åker dit.

Fina museer och massor med musik

Göteborg bjuder på mängder med museer för den nyfikne. Förkovra dig i konst på Göteborgs Konstmuseum, upptäck djurliv och vetenskap i en spännande blandning på Universeum och lär dig allt om havet på Maritiman och Sjöfartsmuseet Akvariet. Gillar du att njuta av musik lockar Göteborgsoperan med högklassig opera, musikal och dans medan Göteborgssymfonikerna av många anses vara en av Europas främsta symfoniorkestrar.

På grönbete mitt i centrum

På mitten av 1800-talet begåvades Göteborg med sin alldeles egna, centralt belägna park och den skänker lycka och nöje till göteborgarna än i dag. Med sitt läge vid Avenyn erbjuder den avslappning för jäktade storstadsbor och nyfikna turister. Upptäck rosariets 1 900 olika sorters rosor, besök tropikerna i Palmhuset eller slå dig ned på gräsmattan med en god bok. I parken hittar du även Restaurang Trädgår’n, som förutom mat också bjuder på konserter, nattklubb och shower av olika slag.

Shoppa loss i storstaden

Göteborg är en riktig skattkista för den shoppingtokige. Börja med att utforska de många butikerna på Nordstan, som titulerar sig Nordens största köpcentrum, och ta sedan vägen söderut genom mängder av affärer för att slutligen hamna på Avenyn med dess fina utbud av designerbutiker. På vägen får du inte missa att beundra de vackra gamla byggnaderna på Gustav Adolfs torg, med det gamla Rådhuset som juvelen i kronan. Är du ute efter lite unika butiker med en egen stil och ovanligt utbud bör du även passa på att ta en tur till Haga, en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Där hittar du också många av Göteborgs mysigaste kaféer, så unna dig att ta en fika och vila fötterna innan du återvänder till ditt boende i Landvetter.

På Expedia kan du även boka flyg till Landvetter. Du kan få ännu mer rabatt om du bokar någon av våra paketresor till Landvetter, så se till att spara genom att boka hotell och flyg samtidigt.