Början av huvudsektionen

Simma runt eller slappa vid poolen på dessa boenden med pool


Kolla priser på hotell i Malmö

Ikväll 21 feb. - 22 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell med pool i Malmö

Se alla 118 boenden i Malmö
Scandic Segevång
Scandic Segevång
3.0 av 5.0 Segesvängen, Malmo
Gratis avbokning
3,8/5 (454 recensioner)
763 kr per natt för 2 gäster

Rummet var dåligt städat, annars var allt jätte bra!

Recension från 20 jan. 2019
Hotell Gässlingen
Hotell Gässlingen
3.5 av 5.0 Rådhustorget 6, Skanor
Gratis avbokning
4,7/5 (84 recensioner)
1 362 kr per natt för 2 gäster

Det var en fantastisk vistelse. Tyvärr hans det inte med att utnytja de spa möjligheter som hotellet erbjöd, men skall jag besöka Skanör igen så kommer jag garanterat att åter välja hotell Gässlingen!

Recension från 5 nov. 2018
Karta

Reseguide: Hotell med pool - Malmö

Hotell med pool Malmö: Tycker du att det härligaste som finns är att plaska runt i en pool en varm sommardag? Du kanske är ett stort Zlatan-fan eller har hört om Malmös oslagbara falafel? Oavsett anledning till besöket – ska du till Sveriges tredje största stad och gillar att ta dig ett dopp så bör du ta in på hotell med pool i Malmö. Vi har hotell med närhet till lokala sevärdheter som S:t Petri Kyrka, Lilla torg och Turning Torso.

Bo på hotell med pool i Malmö

Oavsett om det är sommar och du vill fånga lite sol vid en utomhuspool, eller om det är vinter och du vill börja dagen med några längder i en inomhuspool så har vi något för dig! Hotellen ligger på bekvämt avstånd från allt som Malmö kan erbjuda, och många hotell med pool i Malmö erbjuder även bastu och spafaciliteter för den som vill skämma bort sig lite extra. Det finns även hotell utanför centrala Malmö för dig som föredrar öppna landskap och vacker natur framför storstad. Här bor du i lantlig och familjär miljö, och kanske får du poolen helt för dig själv!

Våra hotell i Malmö finns i olika prisklasser så att du kan hitta ett för just dig, oavsett om du reser på en mindre budget eller vill spendera lite mer på boendet. Skulle du tröttna på att slappa vid hotellpoolen i Malmö och är sugen på att ta dig vidare ut i världen åker du lätt över Öresundsbron för en dagstur till Danmarks huvudstad Köpenhamn.