Början av huvudsektionen

Simma runt eller slappa vid poolen på dessa boenden med pool


Kolla priser på hotell i Malmö

Ikväll 16 dec - 17 dec
Till helgen 21 dec - 23 dec
Nästa helg 28 dec - 30 dec

Populära hotell med pool i Malmö

Se alla 136 boenden i Malmö
Scandic Segevång
Scandic Segevång
3.0 av 5.0 Segesvängen, Malmo
Gratis avbokning
3,8/5 (429 recensioner)
696 kr per nattför 2 gäster

Fint hotell nära Öresundsterminalen. Mycket bra frukost!

Recension från 7 nov 2018
Hotell Gässlingen
Hotell Gässlingen
3.5 av 5.0 Rådhustorget 6, Skanor
4,7/5 (79 recensioner)
1 362 kr per nattför 2 gäster

Kanon hotell med ett mycket mysigt spa lugn musik sällskapsrummet med öppen spis stora rum mycket bra frukost nära havet cykel avstånd kan sakna ett litet kylskåp på rummet med kalla drycker annars kanon

Recension från 31 okt 2018

Reseguide: Hotell med pool - Malmö

Hotell med pool Malmö: Tycker du att det härligaste som finns är att plaska runt i en pool en varm sommardag? Du kanske är ett stort Zlatan-fan eller har hört om Malmös oslagbara falafel? Oavsett anledning till besöket – ska du till Sveriges tredje största stad och gillar att ta dig ett dopp så bör du ta in på hotell med pool i Malmö. Vi har hotell med närhet till lokala sevärdheter som S:t Petri Kyrka, Lilla torg och Turning Torso.

Bo på hotell med pool i Malmö

Oavsett om det är sommar och du vill fånga lite sol vid en utomhuspool, eller om det är vinter och du vill börja dagen med några längder i en inomhuspool så har vi något för dig! Hotellen ligger på bekvämt avstånd från allt som Malmö kan erbjuda, och många hotell med pool i Malmö erbjuder även bastu och spafaciliteter för den som vill skämma bort sig lite extra. Det finns även hotell utanför centrala Malmö för dig som föredrar öppna landskap och vacker natur framför storstad. Här bor du i lantlig och familjär miljö, och kanske får du poolen helt för dig själv!

Våra hotell i Malmö finns i olika prisklasser så att du kan hitta ett för just dig, oavsett om du reser på en mindre budget eller vill spendera lite mer på boendet. Skulle du tröttna på att slappa vid hotellpoolen i Malmö och är sugen på att ta dig vidare ut i världen åker du lätt över Öresundsbron för en dagstur till Danmarks huvudstad Köpenhamn.