Början av huvudsektionen

Lev livet på dessa lyxboenden


Kolla priser på hotell i Malmö

Ikväll 10 dec - 11 dec
Till helgen 14 dec - 16 dec
Nästa helg 21 dec - 23 dec

Populära lyxiga hotell i Malmö

Se alla 136 boenden i Malmö
MJ's
MJ's
4.5 av 5.0 Master Johansgatan 13, Malmo
Gratis avbokning
4,5/5 (1 260 recensioner)
841 kr per nattför 2 gäster

Jättetrevligt hotell. Men när vi kom var tyvärr personalen lite mer intresserade av att prata om något. Kanske var något viktigt men de kunde sagt välkomna och vänta en minut. Kändes inte så välkomnande. Men sedan var alla väldigt trevliga. Väldigt god mat på kvällen och frukosten var helt underbar. ...

Recension från 18 nov 2018
Grand Hotel - Lund
Grand Hotel - Lund
4.5 av 5.0 Bantorget 1, Lund
Gratis avbokning
4,3/5 (1 040 recensioner)
1 607 kr per nattför 2 gäster

Mindre vattenläckage från tvättstället på golvet. Frukosten hade jättegoda färskpressade juicer, i övrigt medioker.

Recension från 4 nov 2018
Elite Hotel Adlon Malmo
Elite Hotel Adlon Malmo
4.0 av 5.0 Master Johansgatan 15, Norr, Centrum, Malmo
Gratis avbokning
4,5/5 (2 229 recensioner)
796 kr per nattför 2 gäster

Det jag kan klaga på är att frukosten inte var vad den brukar. Hård äggröra = äggkaka gjord på färdigblandat. Sunkig och rutten sallad.

Recension från 4 sep 2018
Radisson Blu Hotel, Malmö
Radisson Blu Hotel, Malmö
4.5 av 5.0 Oestergatan 10, Malmo
Gratis avbokning
4,3/5 (3 047 recensioner)
656 kr per nattför 2 gäster

Trevlig lobby och trevlig personal överlag. Besviken på bemötelsen vid utcheckningen. Ett tack för vistelsen, eller en snabb fråga om vistelsen var bra hade varit trevligt att få. Mycket trevlig person som mötte oss och hjälpte till vid incheckning.

Recension från 2 dec 2018
Karta

Reseguide: Lyxhotell i Malmö

Lyxhotell Malmö: Luftiga rum, gudomligt bekväma sängar och uppassning dygnet runt – det är bara en del av det man tänker på när man hör ordet lyxhotell. I hela Sverige finns bara fem hotell med fem stjärnor, men skillnaden mellan fyr- och femstjärniga hotell är oftast inte särskilt stor. Det finns ett antal fyrstjärniga lyxhotell i Malmö som kan anses vara minst lika exklusiva som femstjärniga hotell. Ingenting är bättre efter en lång resa än att smidigt checka in på hotellet, luta sig tillbaka i bubbelpoolen medan man sippar på en drink, för att sedan slå sig ned vid middagsbordet och njuta av en utsökt måltid. I Malmö har du möjligheten till allt detta och lite mer därtill.

Bo på lyxhotell i Malmö

Det finns ett antal lyxhotell i Malmö som alla uppfyller den standard man förväntar sig av ett lite finare hotell. Några av kriterierna för ett lyxhotell är att receptionen är öppen minst 18 timmar om dygnet, de erbjuder gratis dagstidningar, trådlös internetuppkoppling och har både bar och restaurang på hotellet. Av alla hotell i Malmö finns det ungefär fem stycken som uppfyller dessa kriterier.

Alla lyxhotell i Malmö ligger i stadens centrala delar, ett stenkast från centralstationen. Om du har tur får du även en vacker utsikt över kanalen från ditt lyxiga hotellrum i Malmö. Härifrån har du alltid nära till stadens allra bästa restauranger och allt annat vad Malmös innerstad har att erbjuda. Här hittar du hotell som ligger i anrika, historiska byggnader, modernare hotell samt hotell som även möter barnfamiljers behov.