Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Palm SpringsUSA

Välkommen till Palm Springs, en trendig oas i Kalifornien där karga berg skapar en fond mot ståtliga rader med palmer och läcker 50-talsarkitektur.

Palm Springs är en semesterort som ligger i Coachella Valley, endast 90 minuters bilfärd från Los Angeles. Om du reser till Palm Springs kan du tillbringa dagen på golfbanan, cykla eller rida i bergen eller, om du reser på vintern, ge dig ut i skidbackarna vid Big Bear Lake. Strosa i galleriorna och butikerna eller prova på bowling på eftermiddagarna. Passa på att mingla med lokalbefolkningen vid solnedgången på Palm Canyon Drives cocktailbarer, klubbar och restauranger.

Sagan om Palm Springs började med Cahuillafolket, områdets ursprungsbefolkning. De bodde i öknen på vintern och drog sig tillbaka till de svalare bergsravinerna varje sommar. Lär dig både om deras historia och om hur de lever idag på Aqua Caliente Cultural Museum.

Utforska stadens historia djupare på Palm Springs Art Museum. Palm Springs grundades av européer på mitten av 1800-talet. Samhället utvecklades till en trendig kurort, men det var först när Sinatra, Liberace och Elvis byggde sina palatsliknande hus som Palm Springs började växa på allvar. På 50- och 60-talet utgjorde staden själva epicentrum för modernismen. Designälskare från världens alla hörn åker till Palm Springs varje år för att uppleva arkitekturvisningar, filmer och seminarier under modernismveckan.

Palm Springs har dessutom begåvats med vad som i mångas mening är USAs mest dramatiska landskap. Åk med på Palm Springs Aerial Tramway till San Jacinto Peak och förundras av skogsvidder och bergskedjor som sträcker sig från Las Vegas i norr till Saltonhavet i söder.

Du kan följa vandringslederna i Indian Canyon och hålla utkik efter sällsynta fåglar, tjockhornsfår och svartbjörnar. Om du har ont om tid, spenderar du en timme Moortens botaniska trädgård och kaktuspark där öknenfloran har förts till staden.

När dagen lider mot sitt slut kan du slappna av på en bar i ett retrohotell och skåla för Palm Springs perfekta blandning av natur och elegans.

Var ska man bo i Palm Springs?

Downtown Palm Springs, Palm Springs, Kalifornien, USA

Downtown Palm Springs

Downtown Palm Springs är bland annat känt för de populära butikerna. Missa inte att besöka Palm Springs Art Museum och San Jacinto Mountains när du ändå är i stan.

Downtown Palm Springs
Uptown Design District, Palm Springs, Kalifornien, USA

Uptown Design District

Uptown Design District brukar uppskattas för det stora restaurangutbudet, och du kan kolla in San Jacinto Mountains, en av områdets främsta sevärdheter.

Uptown Design District
La Quinta Cove, La Quinta, Kalifornien, USA

La Quinta Cove

Om du ska tillbringa lite tid i La Quinta Cove är San Jacinto Mountains och Old Town La Quinta några av de främsta sevärdheterna.

La Quinta Cove
Tahquitz River Estates, Palm Springs, Kalifornien, USA

Tahquitz River Estates

När du är i Tahquitz River Estates kan du planera in ett besök till Palm Springs Art Museum och Moorten Botanical Garden and Cactarium, några av områdets viktigaste sevärdheter.

Tahquitz River Estates
Warm Sands, Palm Springs, Kalifornien, USA

Warm Sands

Warm Sands kanske inte är känt för sin sightseeing, men Palm Springs Art Museum och Agua Caliente Cultural Museum är två sevärdheter som du kan besöka i närheten.

Warm Sands
Magnesia Falls Cove, Rancho Mirage, Kalifornien, USA

Magnesia Falls Cove

Magnesia Falls Cove kanske inte är känt för sin sightseeing, men Rancho Las Palmas Country Club och The River at Rancho Mirage är två sevärdheter som du kan besöka i närheten.

Magnesia Falls Cove

Topphotell i Palm Springs

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna
Indian Wells Resort Hotel
Indian Wells Resort Hotel
3.5 out of 5
76-661 Highway 111, Indian Wells, CA
Priset är 582 kr per natt

Denna resort med golfbana i Indian Wells ligger 1,2 km från San Jacinto Mountains och 2,7 km från Indian Wells Tennis Garden. Mindre än 15 km härifrån hittar ...

3.7/5Good! (2,769 recensioner)

"Underbart, mysigt historiskt inspirerad hotell med själ."…"

Recension från 9 okt. 2019

Indian Wells Resort Hotel
Hilton Palm Springs Resort
Hilton Palm Springs Resort
4 out of 5
400 E Tahquitz Canyon Way, Palm Springs, CA
Priset är 1 151 kr per natt

Denna resort med spa i Downtown Palm Springs ligger tio minuters promenad från Plaza Theatre och San Jacinto Mountains. Palm Springs Convention Center och Palm ...

4.2/5Very Good! (980 recensioner)

"Bra lägge"…"

Recension från 24 mars 2018

Hilton Palm Springs Resort
Courtyard by Marriott Palm Desert
Courtyard by Marriott Palm Desert
3 out of 5
74895 Frank Sinatra Dr, Palm Desert, CA
Priset är 1 038 kr per natt

Detta hotell i Palm Desert ligger mindre än en mil från The Gardens on El Paseo, The River at Rancho Mirage och Living Desert Zoo and Gardens. Mindre än två ...

4.3/5Excellent! (977 recensioner)

"Bra hotel med en nice pool. Inga folk i den någon av dagarna så vi hade den själv hela tiden. Lungt område. Bra o snabb incheck o allmänt trevlig personal. Låg "vägg-i-vägg" med en Applebees med bra mat."…"

Recension från 21 sep. 2019

Courtyard by Marriott Palm Desert

Populära sevärdheter i Palm Springs

Palm Springs Aerial Tramway
Bild av Palm Springs Aerial Tramway

Palm Springs Aerial Tramway

Sväva över klippor, vilda djur och flera vegetationszoner medan linbanan firar upp glasvagnen över dramtiska bergsväggar.

Palm Springs Convention Center
Bild av Palm Springs Convention Center

Palm Springs Convention Center

Se vad som händer på mässan Palm Springs Convention Center, som ligger i Palm Springs. Besök absolut spaanläggningarna i området, och varför inte prova på lite golf?

Living Desert Zoo and Gardens
Bild av Living Desert Zoo and Gardens

Living Desert Zoo and Gardens

Besök djuren på Living Desert Zoo and Gardens och se varför detta besöksmål är så populärt i Indian Wells. Njut av festivalerna eller gå på olika sportevenemang i detta familjevänliga område.

Indian Canyon
Bild av Indian Canyon

Indian Canyon

Vandra i Cahuillaindianernas fotspår i historiska vandringsleder som går genom Agua Calientes svala, palmbeströdda raviner och tidlösa klippformationer.

Palm Springs Air Museum
Bild av Palm Springs Air Museum

Palm Springs Air Museum

Lätta från marken vid en av världens största flygplanssamlingar från andra världskriget.

Palm Springs Art Museum
Bild av Palm Springs Art Museum

Palm Springs Art Museum

På konstmuseet i Palm Springs berättas historien om västern där berömda historiska ansikten får nytt liv.

Toppaktiviteter i Palm Springs

Palm Springs Aerial Tramway
Bild av Palm Springs Aerial Tramway

Palm Springs Aerial Tramway

245 kr
Per vuxen
90 % av resenärer rekommenderar aktiviteten

Städer nära Palm Springs

Andra platser som Palm Springs