Flygdestinationer Stockholms län

Populära städer att besöka i Stockholms län

Förslag på billiga flygresor till Stockholms län

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 369 kr för enkelflyg och 762 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Braathens Regional Aviation
Austrian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Brussels Airlines

Boka din resa till Stockholms län

Expedia erbjuder flyg till Stockholms län för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Stockholms län och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Stockholms län på grund av covid-19?
En mängd flygbolag erbjuder nu mer flexibilitet på grund av covid-19. I vår praktiska kundtjänstportal hittar du svaren på de vanligaste frågorna om byte eller avbokning av flyg. Det är också en bra idé att gå igenom flygbolagets villkor – helst innan du har genomfört bokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Stockholms län med flexibel avbokningspolicy?
Vi förstår att planerna plötsligt kan ändras, så att boka ett flexibelt flyg med Expedia är alltid en smart idé. Du behöver bara kryssa i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”, så är ditt billiga flyg till Stockholms län snart inom räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Stockholms län under coronaviruspandemin?
De nya säkerhetsreglerna till följd av coronaviruset har gjort att resandet ser ganska annorlunda ut idag. Här följer lite information som kan vara bra att känna till innan du packar bagaget och ger dig iväg till Stockholms län.

 • Känn till reglerna som gäller både på din avreseort och på din destination. Beroende på de lokala föreskrifterna är det kanske förbjudet att resa, så kom ihåg att läsa på ordentligt i förväg.
 • Ha ett munskydd på dig under säkerhetskontrollen på flygplatsen. Personalen på flygplatsen skulle dock kunna be dig att ta av munskyddet för att bekräfta din identitet.
 • För att minska smittorisken ska du själv placera ditt fysiska eller elektroniska boardingpass på skannern och sedan hålla upp det för inspektion. Lämna inte över boardingpasset till säkerhetspersonalen.
 • En behållare med handsprit tillåts i ditt handbagage. Behållaren får rymma upp till 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska när du går igenom säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla personliga föremål, som mobil och plånbok, ur fickorna och lägg dem i handbagaget istället för i en korg. Då går det fortare genom säkerhetskontrollen.
 • Om du har med dig matvaror på flyget bör du förvara dessa i en genomskinlig plastpåse och lägga upp påsen på brickan när du går igenom säkerhetskontrollen. Då är det inte lika stor risk för att säkerhetspersonalen tar i väskan för att undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till Stockholms län?
Packa dina väskor och boka biljetter med ett av följande flygbolag som trafikerar sträckan till Stockholms län och dess närhet:

 • SAS – 1 174 flyg till Stockholms län eller dess närhet varje månad, inklusive 1 174 flyg till Stockholm (ARN-Arlanda) per månad.
 • Braathens Regional – 901 flyg till Stockholms län eller dess närhet varje månad, inklusive 901 flyg till Stockholm (BMA-Bromma) per månad.
 • Norwegian Air International – 255 flyg till Stockholms län eller dess närhet varje månad, inklusive 255 flyg till Stockholm (ARN-Arlanda) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till Stockholms län?
Du kan alltid få tag i fina erbjudanden på Expedia, men med vår funktion för flexibla datum blir det ännu enklare. Ange vilka datum du vill resa och klicka sedan på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så kan du jämföra priserna för dagarna däromkring. Det billigaste priset för en flygresa till Stockholms län under den senaste veckan var 762 kr.
Vad kostar ett flyg till Stockholms län?
Enkelresor som avgick från Luleå (LLA) såldes för så lite som 369 kr de senaste sju dagarna. Under samma period kostade flyg tur och retur till Stockholms län mellan 762 kr och 1 806 kr. Om du får tag i ett bra erbjudande bör du slå till med en gång, för priset kan fort ändras.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Stockholms län?
Vilken av följande flygplatser du anländer till avgörs framför allt av flygbolaget och var du ska bo någonstans:

 • Stockholm (ARN-Arlanda) – 7452 flyg per månad.
 • Stockholm (BMA-Bromma) – 1264 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Stockholms län?
Den senaste veckan varierade priset på flyg till Stockholms län från 762 kr till 1 806 kr. Hur mycket du får betala beror på flera faktorer, som när flyget avgår, vilken kabinklass du reser i och hur lång tid i förväg du bokar biljetten.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Stockholms län?
För att ro hem en billig resa till Stockholms län bör du boka i April, då biljettpriserna är som lägst. När är biljetterna som dyrast? I Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Hur lång tid tar flyget till Stockholms län?
Resan kan vara lång eller kort, beroende på var du flyger ifrån. För att hjälpa dig att organisera ditt äventyr till Stockholms län följer medelrestiden för ett par av de mest bokade inrikesresvägarna:

 • Luleå (LLA-Kallax) till Stockholm (ARN-Arlanda) – 1 timme och 19 minuter
 • Umeå (UME) till Stockholm (ARN-Arlanda) – 1 timme och 5 minuter
 • Göteborg (GOT-Landvetter) till Stockholm (ARN-Arlanda) – 59 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Stockholms län?

 • Börja din vistelse i Stockholms län i den livliga staden Stockholm. Här finns mycket att se och göra, från välkända sevärdheter som Solvalla Loppis till mat, konst, uteliv och mycket mer.
 • När du ska välja aktiviteter för din semester är det bra att komma ihåg att det råder ett fuktigt kontinentalklimat i Stockholm. För att få en uppfattning om vad du kan vänta dig kan du titta närmare på hur vädret ska vara innan du åker.
 • Runt 15 kilometer nordväst om Stockholm finner du Sollentuna, som också är väl värt ett besök. De välkända sevärdheterna inkluderar Badberget klippbad, som definitivt hör hemma bland reseminnena.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Stockholms län?
Sommaren börjar runt den 20 juni på norra halvklotet, och de varmare månaderna är en perfekt tid att semestra i den populäraste staden i Stockholms län – Stockholm. Medeltemperaturen är mellan 53Fº (12Cº) och 68Fº (20Cº) under denna årstid, och de största folkmassorna stöter du på i .

❓ Kan jag avboka min flygresa till Stockholms län på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Stockholms län.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Stockholms län med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Stockholms län. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Stockholms län.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Stockholms län under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Stockholms län erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.