Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Huddinge

Se alla hyrbilar i Huddinge

Boka hyrbil med Expedia i Huddinge

Hyrbil i Huddinge

Huddinge är en förortskommun strax söder om Stockholm. Kommunen är oerhört naturskön med tretton naturreservat och åtta parker. Den har också ett imponerande antal sjöar, så den lämpar sig bäst för stadsutforskare som även uppskattar naturliv.

Genom att hyra bil i Huddinge har du allt inom räckhåll. Om du bokar en paketresa till Huddinge med flyg till Huddinge som landar på Arlanda och hotell i Huddinge är du bara cirka 45 minuter från hotellsängen efter resan när du har hämtat ut bagaget. Om du inte är vaken nog att köra kan du alltid ta kollektivtrafik eller taxi till ditt hotell, och sedan hämta din hyrbil i Huddinge nästa morgon när du är utvilad.

Biluthyrning i Huddinge

När batterierna är laddade, varför inte utnyttja din hyrbil i Huddinge och ge dig ut på lite fyndshopping? Vill du second hand-shoppa och kanske dricka en kopp kokkaffe med tillhörande småkakor på något av fiken kan du parkera runt Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm och sen flanera omkring till fots bland de många små butiker som gör Södermalm så charmigt. Här hittar du även butiker med nyare saker i äldre stil. Om du är ute efter modernare stilar, styr bilen mot Norrmalm och Gallerian eller kolla in NK.

Lite mat efter all körning

När det är dags för mat, så finns det praktiskt taget obegränsat med restauranger att välja från. Har man hyrbil i Huddinge blir urvalet ännu större. Tack vare Sveriges liberala immigrationspolitik, så har Stockholm blivit en otroligt mångkulturell stad. Utmärkt mat från världens alla hörn finns att hitta här, inkluderande läckerheter från Asien, Mellanöstern, Afrika och därbortom. Vill man ha nordiskt så serverar Kalf & Hansen nordisk mat i en hip atmosfär med läktarlika sittplatser. Andra bra alternativ inkluderar hemgjord glass en bit bort på 18 smaker, och Kafe 44 där du hittar bra mat och levande musik. Om du tar dig norr om Södermalm, så har Gamla Stan också ett antal fantastiska alternativ – och miljön är oslagbar. Gamla Stan är dock främst ett bostadsområde, så många restauranger och de flesta butiker stänger tidigare än vad som är normalt för Stockholm.

En natt på stan, kanske?

Nattlivet runt Huddinge, eller närmare bestämt uppe i Stockholm, är en hel subkultur i sig. Barerna är väldigt uppdelade och lokalborna dras till det som passar dem bäst. En del klubbar är ytterst exklusiva och släpper bara in de gäster som dörrvakten godkänner, medan andra är familjevänliga med inte bara utmärkta drink- och ölsortiment utan även högkvalitativ mat. På natten avstannar trafiken i till och med Stockholms mest centrala delar, så du eller din nyktra förare kan njuta av i stort sett evigt gröna trafikljus och nästan tomma gator i hyrbilen till Huddinge på väg tillbaka till hotellet i Huddinge. Denna förvandling från dagtid till kvällstid är ganska unik och till och med lite bisarr, så det är definitivt värt att planera in i ditt besök.

Upptäck Huddinge

Utforska Huddinge med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!