Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Södertälje

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Södertälje

Om Södertälje

Flyg till Södertälje

Om du vill ta flyget till Södertälje kommer du enkelt att hitta ett stort utbud av flygresor. Södertälje ligger ungefär en timmes resväg ifrån Stockholms flygplatser. Arlanda, Sveriges största flygplats, har årligen fler än 20 miljoner passagerare. Varje år sker drygt 230 000 starter och landningar härifrån. Dygnet runt, under årets alla dagar, avgår och ankommer både nationella och internationella flyg. På Arlanda finns ett brett utbud av butiker och restauranger, så det finns alltid något att roa sig med i väntan på din avresa.

Bromma flygplats har drygt 2 miljoner passagerare varje år och tar främst emot inrikesflyg men även flyg från ett fåtal internationella destinationer. Skavsta flygplats trafikeras av lågprisflyg som ofta erbjuder billigare flygbiljetter – hit kommer också drygt 2 miljoner resenärer varje år.

Så här tar du dig enkelt till och från Södertälje

Oavsett vilken flygplats du väljer att anlända till kommer du lätt och smidigt att kunna ta dig till Södertälje. Vid alla flygplatser har du möjlighet att boka en taxi till fast pris från flygplatsen till Södertälje Syd. Det finns också goda kommunikationer med både tåg och buss. Från Arlanda kan du åka med SJ:s regionaltåg till Södertälje Syd. Med Flygbussarna kan du åka från alla flygplatser till Stockholm och därifrån ta dig vidare till Södertälje med pendeltåg.

När du har anlänt kanske du vill göra din vistelse lite bekvämare och hyra bil i Södertälje. På så sätt blir det enklare att ta dig runt och du slipper passa lokaltrafikens tider.

Bästa tiden för en flygresa till Södertälje

Självklart kan du boka billiga flyg till Södertälje året runt, men allra trevligast blir det förstås om du kommer hit under de varma sommarmånaderna. Södertälje är en tätort med närhet till stora grönområden och vatten. I kommunen finns så många som 23 naturreservat och vill du se om fisken nappar kan du meta i både insjöar och Östersjön. Sommaren är ju lika med sol och bad och runtomkring Södertälje det finns flera badplatser där både barn och vuxna kan ha kul i vattnet.

Bo bekvämt i Södertälje

Oavsett när du vill åka kommer det alltid att finnas billiga resor till Södertälje. Det finns flera olika hotell i Södertälje– lyxhotell för dig som vill ha det bästa och enklare hotell om du hellre vill spendera slantarna på shopping och upplevelser. Du kan också välja att hyra lägenhet eller bo i en stuga, något som barnfamiljer brukar uppskatta.

Flyg med familjen till Södertälje

I Södertälje finns mycket roligt för dig och familjen att hitta på. Ta med barnen till Tom Tits Experiment, ett museum där ni får klämma och känna på det mesta och uppleva intressanta och spännande vetenskapligheter. Vill barnen komma nära djur och natur kan ni besöka Torekällberget, som är ett utomhusmuseum. Här kan ni upptäcka Sörmlands historia, lära er om hur det var att leva på 1800-talet och vid bondgården kan barnen hälsa på bland annat hästar, får och kaniner.

Recensioner från verifierade kunder

Aug 17, 2019

SAS bra som vanligt. Lufthansa har det lilla extra när de bjuder på snack och dryck.

Aug 5, 2019

Godiset var inte gott

Jun 11, 2019

Inget

Apr 30, 2019

Fantastisk service och ombokning trots strejk.

Apr 29, 2019

Inget

Mar 10, 2019

Snygg mjuk landning.Bra gjort kapten!

Dec 23, 2018

Passade tiden

Dec 10, 2018

Ost

Nov 21, 2018

Höll tidsplan. Landade i tid. Mkt nöjd med resan

Oct 8, 2018

lugn och skön flygning