Hyrbil i Södertälje

Sök och jämför från bilföretag i Södertälje

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Södertälje

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Södertälje
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Södertälje per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Södertälje börjar på bara , baserat på priserna den senaste veckan. När det är så billigt kan du utan problem hämta ut nycklarna och ge dig av med pengar kvar i semesterbudgeten.
Kan man hyra bil på Stockholm (BMA-Bromma)?
Avis och Budget ligger endast ett par kilometer från Stockholm (BMA-Bromma), så efter att du har landat dröjer det inte lång tid innan du kan ge dig ut på vägarna bakom ratten till din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Södertälje?
Ta det lugnt. Du borde kunna få en fullständig återbetalning om du gör avbokningen sex timmar eller mer innan det är dags att hämta ut bilen. Du kan läsa mer om det här i bokningsbekräftelsen och i vår kundtjänstportal. Återbetalningsrätten gäller dock inte för alla bokningar, så det är en bra idé att kontrollera hyrbilspolicyn.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Södertälje?
Boka en egen hyrbil, ta emot nycklarna och gör dig redo att ta del av allt som Södertälje har att erbjuda. Men glöm inte att även kolla in närområdet, där du hittar lockande besöksmål som de här:

  • Uppsala ligger runt 75 kilometer bort och lockar med en hel del turistmål. Börja med att stanna till vid Museum Gustavianum, som är en av höjdpunkterna i staden.
  • En annan stad som är populär bland semesterfirare är Linköping, runt 140 kilometer bort. Saab Arena är bara en av en mängd anledningar till att så många åker hit.
  • Efter allt körande kan det sitta fint med en avkopplande paus i naturen vid Trollhättefallen. Området ligger cirka 330 kilometer utanför Södertälje.

Varför ska man hyra bil i Södertälje med Expedia?
Det bästa erbjudandet för hyrbilen får du med Expedia. Vare sig du är ute efter en rymlig eller kompakt bil finner du vad du söker hos någon av våra hyrbilsleverantörer i Södertälje. Våra exklusiva erbjudanden och bonusprogram hjälper dig att få så mycket som möjligt för pengarna, och om du vill spara ännu mer kan du slå ihop dina bokningar till en paketresa. Lägg till en bokning av flyg eller boende ovanpå hyrbilen så kan du få förvånansvärt mycket rabatt.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Södertälje?
Du behöver vara 18 år eller äldre för att få lov att hyra en bil i Södertälje. Notera att förare under en viss ålder kanske bara kan hyra vissa fordonstyper, såsom kompakta och medelstora bilar. En högre åldersgräns gäller vanligtvis för specialfordon, till exempel premium- och lyxbilar. En del hyrbilsleverantörer tar dessutom ut en tilläggsavgift för unga förare. Granska policyn i förväg så att du kan planera in alla kostnader i semesterbudgeten.
Vad behöver man för att hyra bil i Södertälje?
Du behöver visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du välja bort hyrbilsbolagets vanliga försäkring? Då måste du sannolikt också bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Villkoren kan skilja sig från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa policyn noga i förväg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Södertälje?
De två lägsta priserna för en hyrbil i Södertälje under veckan som gick var respektive . Det kan man verkligen kalla en riktigt fin affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Södertälje?
Ja, det finns ingen anledning att boka en ny hyrbil halvvägs genom semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och boka en bil som är din under hela semestern.
Var kan jag hyra en bil i Södertälje om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Södertälje eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att läsa igenom uthyrarens villkor för att undvika oförutsedda kostnader vid disken.