Hyrbil i Kista

Sök och jämför från bilföretag i Kista

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Kista

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Kista
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Kista?
Vi förstår att även de mest välsmidda av planer kan ändras i sista minuten. Därför har du normalt möjlighet att få en fullständig återbetalning om du avbokar minst sex timmar före upphämtningen. Du finner nog alla uppgifter som behövs i hyrbilskontraktet, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du också gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Kista?
Inte för små och inte för stora – kompakta bilar är toppvalet för en hel del semesterfirare i Kista. Dessa bilar är bränsleeffektiva samt lätta att hantera, vilket gör dem perfekta för att ta sig runt i staden. En kompakt bil erbjuder mer utrymme än en ekonomibil, vilket gör det lite bekvämare att utforska det större området runtomkring. Skulle du föredra något större? Då kan du ta en titt på vårt utbud av mellanstora och stora bilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Kista?
Många är överens om att Kista är ett av de bästa semesterresmålen i området, men du kan hitta en hel del andra otroliga platser att uppleva om du hyr en bil och ger dig ut på upptäcktsfärd. Här är några förslag för din nästa bilutflykt:

  • Du kommer säkert att märka den unika stämningen så fort du är framme i Uppsala. Staden ligger ungefär 50 kilometer utanför Kista och har en mängd intressanta sevärdheter att utforska, till exempel Museum Gustavianum.
  • En annan destination som uppskattas av besökare är Linköping, omkring 170 kilometer bort. Saab Arena är bara en av många anledningar till att så många tar sig hit.
  • Om du skulle behöva komma ut ur staden en stund kan du besöka Tivedens nationalpark, cirka 200 kilometer från Kista. Här kan du verkligen uppleva den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Kista med Expedia?
Det bästa erbjudandet för semesterhyrbilen får du med Expedia. Vare sig du vill ha en stor eller budgetvänlig bil kan du hitta vad du letar efter hos någon av våra leverantörer i Kista. Våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden hjälper dig att få valuta för pengarna, och om du vill spara lite till kan du kombinera dina olika bokningar till en paketresa. Lägg till en flyg- eller hotellbokning ovanpå hyrbilen så kan du få förvånansvärt mycket rabatt.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Kista?
Du behöver vara minst 18 år gammal för att få lov att hyra en bil i Kista. Observera att förare under en viss ålder kanske bara kan hyra vissa fordonsklasser, såsom små till medelstora bilar. Andra åldersgränser gäller normalt för särskilda fordon, till exempel lyxbilar eller stadsjeepar. En hel del hyrbilsbolag debiterar även en tilläggsavgift för unga förare. Läs igenom alla regler och villkor i förväg så att du kan ta hänsyn till alla kostnader i resebudgeten.
Vad behöver man för att hyra bil i Kista?
När du hämtar ut fordonet ska du visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Undersök om hyrbilsleverantören har några fler krav innan du reser, till exempel ett intyg som visar att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Kista?
Vi har tittat på priserna från veckan som gick och dragit slutsatsen att de billigaste hyrbilarna i Kista kostar så lite som per dag. Det näst lägsta hyrbilspriset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Kista?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och välj ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Kista eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Kista om jag är under 25?
Det beror helt på hyrbolagen i Kista, som ofta har olika åldersvillkor. Om du hittar ett företag som hyr till förare under 25 år bör du vara medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Läs på om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar din hyrbil.