Denna lägenhet med familjevänlig profil ligger nära Piazza Navona
Pantheon Luxury Gold Apartment ligger bara en kort promenad från Pantheon och Trevifontänen, och erbjuder ett konstgalleri på plats, ett shoppingcenter på plats och ännu mer. Som gäst kan du hålla dig uppkopplad via gratis wi-fi på rummet.
Du kan även dra nytta av följande förmåner under din vistelse:
Hyrcyklar, parkering (avgift tillkommer) och flygtransfer tur och retur (avgift tillkommer)
Barnpassning (avgift tillkommer), en hiss och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer
Flerspråkig personal och en rökfri anläggning
Om rummen
Samtliga gästrum hos Pantheon Luxury Gold Apartment erbjuder detaljer som luftkonditionering, samt extra bekvämligheter såsom gratis wi-fi och matbord.
Du kan även hitta följande bekvämligheter i alla rum:
denna lägenhet ligger i Rom centrum, ett område i Rom. Piazza Navona och Pantheon är viktiga sevärdheter, och vackra naturupplevelser kan du få i området kring Villa Borghese och Circus Maximus. Sugen på ett evenemang eller en match? Kolla upp vad som är på gång på Foro Italico eller Roms Olympiastadion. Gå till vår reseguide för Rom
Är Pantheon Luxury Gold Apartment husdjursvänligt?
Ja, husdjur är tillåtna på boendet. En avgift på EUR 15.00 per husdjur, per dag tas ut. Assistanshundar är avgiftsbefriade. Vissa begränsningar kan gälla, så kontakta boendet för mer information.
Hur mycket kostar det att bo på Pantheon Luxury Gold Apartment?
Enligt uppgifter från den 29 okt. 2026, startar priserna från 2 522 kr för en natts vistelse för två vuxna på Pantheon Luxury Gold Apartment den 2 nov. 2026, inklusive skatter och avgifter. Priset baseras på det lägsta priset per natt som hittats under det senaste dygnet för vistelser under de 30 kommande dagarna. Priserna kan ändras. Välj datum för att få rätt priser.
Hur mycket kostar det att parkera vid Pantheon Luxury Gold Apartment?
Parkering är tillgänglig för EUR 50 per natt.
Vilka är incheckningstiderna för Pantheon Luxury Gold Apartment?
Checka in från: 16.00. Checka in fram till: 20.00. Tidig incheckning är möjlig mot en avgift på EUR 50 (i mån av tillgång). Sen incheckning är möjlig 20.00–
00.00 mot en avgift på EUR 70.
Vilken utcheckningstid gäller för Pantheon Luxury Gold Apartment?
Ja, transport till/från flygplatsen erbjuds och körs (tillgänglig på begäran). En avgift på EUR 80 per fordon tas ut.
Var ligger Pantheon Luxury Gold Apartment?
Denna familjevänliga lägenhet i Rom ligger i Rom centrum, fem minuters promenad från Palazzo Borghese, Piazza Navona och Via del Corso. Pantheon och Trevifontänen ligger också tio minuter härifrån. Spagna station ligger på 11 minuters gångavstånd och till Arenula-Cairoli spårvagnsstation promenerar du på 13 minuter.
Recensioner
Recensioner för Pantheon Luxury Gold Apartment
7,6
Bra
Alla recensioner som visas är recensioner från verkliga gäster. Endast resenärer som har bokat en vistelse med oss kan publicera en recension. Vi verifierar recensioner i enlighet med våra riktlinjer och publicerar alla recensioner, både positiva och negativa.Mer informationÖppnas i ett nytt fönster
8,8
Renlighet
8,8
Läge
7,8
Personal och service
8,0
Boendets skick och faciliteter
10 - Fantastiskt i betyg. 5 av 14 recensioner
10 - Fantastiskt
5
8 - Bra i betyg. 5 av 14 recensioner
8 - Bra
5
6 - Okej i betyg. 2 av 14 recensioner
6 - Okej
2
4 - Dåligt i betyg. 0 av 14 recensioner
4 - Dåligt
0
2 - Väldigt dåligt i betyg. 2 av 14 recensioner
2 - Väldigt dåligt
2
Recensioner
Verifierad recension
10/10 Utmärkt
Jamie
30 sep. 2024
Gillade: Renlighet, bekvämligheter, rummets bekvämlighet och kommunikation
On time check in, very quaint apartment in an excellent neighborhood. Beautifully decorated. Basic amenities available upon check in as expected, and check out was simple. Will definitely book with this company again!
Bodde här 3 nätter i september 2024
Verifierad recension
8/10 Bra
Miguel A
1 juli 2024
Gillade: Renlighet och kommunikation
Buena ubicación. Bañera muy peligrosa Sugerencia a cambiarla 3er piso con ascensor dañado
Bodde här 7 nätter i juni 2024
Verifierad recension
10/10 Utmärkt
Astrid
26 sep. 2018
Gillade: Renlighet, personal och service, boendets skick och faciliteter och rummets bekvämlighet
Perfekt för ett par eller liten grupp
Otroligt skönt att ha en egen lägenhet i centrum av Rom. Vi lagade ingen mat men det fanns möjlighet till det, det enda som saknades var en diskmaskin. För en 50€ städavgift så tyckte jag att det var lite väl smutsigt i hörnen med damm osv, men utöver det så var allting fräsht och alldeles nyrenoverat. Vi hade en fantastisk vistelse!
Bodde här 4 nätter i september 2018
Verifierad recension
10/10 Utmärkt
Claudia
7 jan. 2023
Gillade: Renlighet, bekvämligheter, boendets skick och faciliteter och kommunikation
Appartamento pulito e centralissimo!
Verifierad recension
2/10 Väldigt dåligt
Verifierad resenär
28 dec. 2019
Gillade: Renlighet
Gillade inte: Personal och service
Horrible
Pictures are not accurate! I specifically chose an apartment that showed a dining room table and a loft. I was placed in a completely different apartment that didn't have either. Two of the beds are in the living room, which has decorative spot lights that don't turn off; making it impossible to sleep. They even have a sign that warns against covering them up (as people must be trying to do in order to get the room dark enough to sleep). The only bathroom is in the master bedroom and has a glass door- so it lacks privacy. The street below is very busy and surprisingly noisy until after 3am.
Additionally, the owner is refusing to return our property to us. My brother forgot an item in the room. We realized this within 30 minutes of check-out and immediately messaged the property asking if we could go back to the apartment at any time that day and retrieve it. They replied to us and said that they "thanked us for a good review and would let us know IF we could retrieve our property". I had not made a review yet, but messaged again asking for a time to go back and pick up the item. They never replied back to the message or answered any of my phone calls. I'm assuming that the message meant that they would only give us back our items of we left a positive review; I have waited almost 24 hours to get a response from the property, but haven't heard back (probably because I didn't review yet).
Overall, I would urge caution. Apartment is not comfortable and service is lacking.
Bodde här 1 natt i december 2019
Verifierad recension
10/10 Utmärkt
Nick
15 okt. 2019
Gillade: Renlighet, personal och service, boendets skick och faciliteter och rummets bekvämlighet
A++ stay. Will use again
Room was great! However parking is not provided.
Room was very clean and family friendly. All the breakable items were attached to the surfaces they sat on. Great deal on a simple room
Bodde här 1 natt i oktober 2019
Verifierad recension
6/10 Okej
Verifierad resenär
31 juli 2019
Gillade: Renlighet, personal och service, bekvämligheter och boendets skick och faciliteter
The property had a lot of space but was oddly arranged. Bathroom was out dated and not user friendly. No shower! It was difficult to find and parking was not available. The young girl that met us to check in was very sweet and helpful.
Bodde här 1 natt i juli 2019
Verifierad recension
8/10 Bra
Verifierad resenär
24 juli 2019
Gillade: Renlighet, personal och service, boendets skick och faciliteter och rummets bekvämlighet
Veldig bra beliggenhet i Roma. Trykket i dusjen var dårlig, badet kunne vært bedre. Ellers ingenting å utsette på leiligheten.
Bodde här 4 nätter i juli 2019
Verifierad recension
2/10 Väldigt dåligt
Gina
24 juni 2019
Gillade: Renlighet och personal och service
Gillade inte: Rummets bekvämlighet
Pictures are decieving
Booked room for 5 nights. When we arrived we were given a different room for one night because original booking was not available. We were never told of this situation. Had to cut short our sightseeing the next day to move to original booking at Pantheon Luxury Gold apartment. Although the place was clean it was very small. Pictures made it look very much bigger. Shower/tub is very cramped and dangerous in enter/exit. Air conditioner not effective for entire area. Bathroom smelled like cigarette smoke.
Bodde här 5 nätter i juni 2019
Verifierad recension
8/10 Bra
Verifierad resenär
14 maj 2019
Gillade: Renlighet
Appartement très agréable, le WC séparé aurait été un plus.
L'isolation n'est pas terrible, les italiens parlent très fort le soir dans la rue.
Et pour finir il faut monter 64 marches !!!
L'appartement est très bien situé, 15 on à pied du Vatican.
Bodde här 3 nätter i maj 2019
Verifierad recension
10/10 Utmärkt
Michelle
16 nov. 2018
Gillade: Renlighet, personal och service, boendets skick och faciliteter och rummets bekvämlighet
The apartment was very cute, plenty of towels and linens
Bodde här 2 nätter i november 2018
Verifierad recension
8/10 Bra
Khairul Hisham
1 nov. 2018
Gillade: Renlighet, personal och service, boendets skick och faciliteter och rummets bekvämlighet
Misleading pricing👎
Comes with hidden cost. Cleaning bill is charge saperately, which is misleading as you choose the best price on the web. By the time you discover about the hidden charges, its already too late. The cleaning charge is almost as much as the price of room!
Bodde här 1 natt i oktober 2018
Verifierad recension
8/10 Bra
Verifierad resenär
29 sep. 2018
Gillade: Renlighet och personal och service
Gillade inte: Rummets bekvämlighet
Good apartment with limitations but Great location
This property is managed by a company that has many more apartments. The lady who manages the apartment was very responsive via email and text. This particular apartment is located in an amazing area. Very centrally located for walking to the major attractions. You will not need a car or transport. There is a supermarket and plenty of restaurants nearby. Now for the areas of improvement, (1) Don’t be fooled by the description of a two bedroom apartment. It is actually a very small apartment with one room that has a ladder and a bed on top. This bed was very uncomfortable (springboard mattress) that should be replaced with a memory form, latex or new coil spring mattresses, at the least. (2) The other biggest issue is the bathroom. It is a tiny bathroom with a small bath tub (maybe 3-4 feet long). The worse part is that the tub in addition to being tiny has a raised slope and sitting area in the back. What that means is that there is only a couple of feet of space to stand in the tub. The water pressure in the shower was very poor. Took a long time to finish the shower because. Also, the tub is raised about 2-3 feet from the floor. In short, this makes it very inconvenient if not impossible for small kids or old people to use the apartment.
So if you are ok with these drawbacks, it is an excellent apartment in great area and very reasonable rates. The apartment lady was very helpful and offered to move us into another apartment (when we explained these limitations to her).