Reseinformation

Uppmärksamma existerande reseråd om coronaviruset (covid-19) och kontrollera uppdateringar från Världshälsoorganisationen (WHO). På grund av det stora antalet störningar i resetrafiken kan det ta upp till 30 dagar att hantera återbetalningar.

Santa BarbaraUSA

Den amerikanska rivieran erbjuder historiska tegelbyggnader, massor av konstgallerier, vingårdar och vackra stränder.

Santa Barbara är känt för sina exklusiva hotell, stora herrgårdar och trendiga butiker, men här hittar du även vackra stränder och många museer och festivaler som hyllar stadens historia.

Se till att besöka Santa Barbaras pittoreska stränder. Lägg dig på den mjuka sanden och läs en bok eller ta brädan och surfa på vågorna. Här är förhållandena perfekta för nybörjare, men vissa dagar finns det utmärkta vågor för surfare på alla nivåer.

Beundra den fanciskankansk-spanska arkitekturen på Old Santa Barbara Mission. Här hittar du föremål och dokument från gamla missionärer, ett kapell som fortfarande är i bruk och missionens imponerande och välskötta marker. Mer gammal arkitektur får du om besöker Rafael Gonzalez tegelhus eller Santa Barbara County Courthouse. Ta dig uppför klocktornet för att få utmärkta vyer över omgivningarna. Historieintresserade kan kolla in Presidio of Santa Barbara, en spansk fästning från 1780-talet.

Lär dig mer om hur moderna Santa Barbara uppstod medan du vandrar genom utställningarna på stadens historiska museum. Om du vill se hur djur- och naturlivet utvecklats i närområdet kan du tillbringa några timmar på Museum of Natural History.

Konstälskare kommer att få stort nöje av stadens utmärkta instutioner. Santa Barbara Museum of Art har en enorm samling av europeisk, amerikansk och asiatisk konst och anordnar utställningar i världsklass. Om du vill se modernare verk kan du gå bort till Contemporary Arts Forum. Detta galleri sköts och finansieras av konstnärer och fokuserar på att ställa ut regionala verk av högsta kvalitet.

Organisera en tur runt på områdets vingårdar för att njuta av lokalproducerade viner.

Santa Barbara har storstadens sofistikerade charm, men har bevarat småstadens pittoreska, vänliga atmosfär. Lägg till det en fascinerande historia, massor av kulturaktiviteter och utmärkta stränder, så är det inte svårt att se varför besökare vallfärdar hit från hela världen.

Var ska man bo i Santa Barbara?

Montecito, Santa Barbara, Kalifornien, USA

Montecito

Stränderna och det stora restaurangutbudet tillhör det som uppskattas mest av dem som åker till Montecito. Komplettera din resa med att besöka Los Padres National Forest eller Butterfly Beach .

Montecito
Santa Barbara Beach, Santa Barbara, Kalifornien, USA

Santa Barbara Beach

4.5/5Wonderful!(3 områdesrecensioner)

Resenärer som besöker Santa Barbara Beach brukar tala väl om de vackra stränderna. Om du har mer tid att utforska resmålet kan du passa på att besöka Stearns Wharf och Santa Barbara Zoo.

Santa Barbara Beach
East Beach, Santa Barbara, Kalifornien, USA

East Beach

Resenärer som besöker East Beach brukar tala väl om de vackra stränderna. Om du har mer tid att utforska resmålet kan du passa på att besöka Santa Barbara Zoo och Chase Palm Park.

East Beach
The Funk Zone, Santa Barbara, Kalifornien, USA

The Funk Zone

The Funk Zone brukar uppskattas för stränderna, och om du är ute efter mer att se och göra kan du överväga en tur till Santa Barbara Art Foundry eller MOXI, The Wolf Museum of Exploration + Innovation.

The Funk Zone
Upper East, Santa Barbara, Kalifornien, USA

Upper East

Om du ska tillbringa lite tid i Upper East är Mission Santa Barbara och Santa Barbara Natural History Museum några av de främsta sevärdheterna.

Upper East
Lower State, Santa Barbara, Kalifornien, USA

Lower State

När du besöker Lower State måste du passa på att besöka sevärdheter som Moreton Bay Fig Tree och Reagan Ranch Center.

Lower State

Topphotell i Santa Barbara

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna
Hotel Corque
Hotel Corque
4 out of 5
400 Alisal Rd., Solvang, CA
1 110 kr
per natt
22 apr. - 23 apr.

Detta hotell i Solvang ligger nära Solvang Vintage Motorcycle Museum och Solvang Festival Theater. Hans Christian Andersen Museum och Elverhoj Museum of History ...

4.6/5Exceptional! (3,124 recensioner)
Great place to stay at in Solvang!

"Lovely hotel, great in every perspective. The jacuzzi-bath we could have early at 8 a.m. in the morning was perfect. Nice rooms with everything you need. Highly recommended!!"…"

Recension från 2 dec. 2019

Hotel Corque
Hilton Santa Barbara Beachfront Resort
Hilton Santa Barbara Beachfront Resort
4 out of 5
633 E Cabrillo Blvd, Santa Barbara, CA
1 851 kr
per natt
9 apr. - 10 apr.

Detta hotell vid stranden ligger i East Beach, 0,9 km från Santa Barbara Zoo och mindre än 5 km från Presidio Santa Barbara och Santa Barbara County Courthouse. ...

4/5Very Good! (2,117 recensioner)
Toppen!

"Toppen!"…"

Recension från 31 okt. 2019

Hilton Santa Barbara Beachfront Resort
Hotel Californian
Hotel Californian
5 out of 5
36 State Street, Santa Barbara, CA
4 388 kr
per natt
20 apr. - 21 apr.

Detta hotell i lyxstil i Santa Barbara Beach ligger tio minuters promenad från MOXI, The Wolf Museum of Exploration + Innovation och Stearns Wharf. Santa Barbara ...

4.7/5Exceptional! (472 recensioner)

"Dyrt! Tillkom en resort fee som vi inte var medvetna om. Annars grymt bra hotell!"…"

Recension från 8 mars 2019

Hotel Californian

Populära sevärdheter i Santa Barbara

University of California-Santa Barbara
Bild av University of California-Santa Barbara

University of California-Santa Barbara

Upptäck campus på University of California-Santa Barbara, ett toppuniversitet i Santa Barbara. Stränderna lockar till härliga promenader i området, och du kan aktivera dig ännu mer med lite cykling.

Carpinteria State Beach
Bild av Carpinteria State Beach

Carpinteria State Beach

Lägg dig att sola och bada på Carpinteria State Beach, en populär strand i Carpinteria. Se till att besöka butikerna i detta familjevänliga område som också är känt för sina restauranger.

Santa Barbara Zoo
Bild av Santa Barbara Zoo

Santa Barbara Zoo

Besök djuren på Santa Barbara Zoo och se varför detta besöksmål är så populärt i Santa Barbara. Stränderna och läget vid havet lockar till härliga promenader i området.

Stearns Wharf
Bild av Stearns Wharf

Stearns Wharf

4/5(1 recension)

Gå ner till hamnen Stearns Wharf och ägna dig åt aktiviteter som cykling i Santa Barbara. Stränderna lockar till härliga promenader i detta område som är känt för sina restauranger.

Goleta Beach
Bild av Goleta Beach

Goleta Beach

Lägg dig att sola och bada på Goleta Beach , en populär strand i Santa Barbara. Se till att besöka djurparken i detta promenadvänliga område som också är känt för sina restauranger.

Lake Cachuma
Bild av Lake Cachuma

Lake Cachuma

Bege dig ut i naturen vid Lake Cachuma; en populär plats för friluftsäventyr i Santa Barbara. Gå på olika sportevenemang eller njut av maten i detta område som är känt för sina restauranger.

Recensioner av Santa Barbara

5

Toppdestination

5 - Fantastiskt
2
5 - Fantastiskt 100%
4 - Bra
0
4 - Bra 0%
3 - Okej
0
3 - Okej 0%
2 - Under förväntan
0
2 - Under förväntan 0%
1 - Väldigt dåligt
0
1 - Väldigt dåligt 0%

5/5 - Fantastiskt

Verifierad resenär

26 apr. 2019

Mysig stad.

Städer som liknar Santa Barbara

San Luis Obispo
Bild av San Luis Obispo
San Luis Obispo
Jacksonville
Bild av Jacksonville
Jacksonville
Sacramento
Bild av Sacramento
Sacramento
St. Augustine
Bild av St. Augustine
St. Augustine