Reseinformation

Uppmärksamma existerande reseråd om coronaviruset (covid-19) och kontrollera uppdateringar från Världshälsoorganisationen (WHO). På grund av det stora antalet störningar i resetrafiken kan det ta upp till 30 dagar att hantera återbetalningar.

GoletaUSA

Dags att resa! Upptäck stränderna, det lokala köket och universitetsstämningen i Goleta.

Upptäck det familjevänliga resmålet Goleta: gudomliga stränder, krogar och populära sevärdheter som Los Padres National Forest.

Topphotell i Goleta

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna
Kimpton Goodland
Kimpton Goodland
4 out of 5
5650 Calle Real, Goleta, CA
1 841 kr
per natt
26 apr. - 27 apr.

Detta hotell med golfbana i Goleta ligger 4,4 km från Santa Barbara Orchid Estate och mindre än en mil från Goleta Beach och Glen Annie Golf Club. Mindre än ...

3.9/5Good! (801 recensioner)
Mycket mysigt hotell!

"Vi blev positivt överraskade av kimpton googland! Väldigt mysigt hotell med lite ”surf” känsla, hippt och mysigt med många lampor och öppna spis. Fina rum men lite hård säng, men i övrigt var rummens fräscha och rena. Fint pool område och trädgård, och parkering! Vi kom ganska sent runt 21:30 och ..."…"

Recension från 24 apr. 2019

Kimpton Goodland
The Ritz-Carlton Bacara, Santa Barbara
The Ritz-Carlton Bacara, Santa Barbara
5 out of 5
8301 Hollister Avenue, Goleta, CA
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
2 879 kr
per natt
14 apr. - 15 apr.

Detta hotell vid stranden ståtar med ett läge bredvid en golfbana i Goleta, mindre än 3 km från Sandpiper Golf Club och Goleta Butterfly Grove. Glen Annie Golf ...

4.4/5Excellent! (1,232 recensioner)
Håller inte måttet!

"Trevlig personal, men hotellet håller inte måttet! Bokade bord på olika restauranger tvåfiliga kvällar, och fick trots det vänta 15 resp 30 minuter. I duschen kom i stort sett inget vatten vilket vi påpekade vid två tillfällen, men ingen förbättring skedde och ingen återkoppling fick vi. Spelade ..."…"

Recension från 14 juni 2018

The Ritz-Carlton Bacara, Santa Barbara
Super 8 by Wyndham Santa Barbara/Goleta
Super 8 by Wyndham Santa Barbara/Goleta
2 out of 5
6021 Hollister Ave, Goleta, CA
808 kr
per natt
9 apr. - 10 apr.

Detta motell nära flygplatsen ligger 1,8 km från Center for Urban Agriculture at Fairview Gardens och mindre än 5 km från Los Padres National Forest och Goleta ...

3.5/5Good! (1,081 recensioner)

"Väldigt sparsam frukost, vi blev mätta utan njutning"…"

Recension från 26 sep. 2016

Super 8 by Wyndham Santa Barbara/Goleta

Populära sevärdheter i Goleta

El Capitan State Beach
Bild av El Capitan State Beach

El Capitan State Beach

Tillbringa en lat dag i solen på El Capitan State Beach under din resa till Goleta. Gå på olika sportevenemang eller njut av maten i detta familjevänliga område som är känt för sina restauranger.

University of California-Santa Barbara
Bild av University of California-Santa Barbara

University of California-Santa Barbara

Upptäck campus på University of California-Santa Barbara, ett toppuniversitet i Santa Barbara. Stränderna lockar till härliga promenader i området, och du kan aktivera dig ännu mer med lite cykling.

Carpinteria State Beach
Bild av Carpinteria State Beach

Carpinteria State Beach

Lägg dig att sola och bada på Carpinteria State Beach, en populär strand i Carpinteria. Se till att besöka butikerna i detta familjevänliga område som också är känt för sina restauranger.

Santa Barbara Zoo
Bild av Santa Barbara Zoo

Santa Barbara Zoo

Besök djuren på Santa Barbara Zoo och se varför detta besöksmål är så populärt i Santa Barbara. Stränderna och läget vid havet lockar till härliga promenader i området.

Stearns Wharf
Bild av Stearns Wharf

Stearns Wharf

4/5(1 recension)

Gå ner till hamnen Stearns Wharf och ägna dig åt aktiviteter som cykling i Santa Barbara. Stränderna lockar till härliga promenader i detta område som är känt för sina restauranger.

Goleta Beach
Bild av Goleta Beach

Goleta Beach

Lägg dig att sola och bada på Goleta Beach , en populär strand i Santa Barbara. Se till att besöka djurparken i detta promenadvänliga område som också är känt för sina restauranger.