Skanör

Reseguide
Skanör presenterar en strand
Res till Skanör och ta del av strandlivet, de färgglada badhytterna och den vackra hamnen. Gillar du sol, bad, hav och avkoppling är detta stället för dig.

Stränderna i Skanör är några av Sveriges mest välbesökta under sommarhalvåret. Det beror till stor del på den fina, vita sanden och det kristallklara vattnet. Det är inte för inte som det kallas för Sveriges Riviera. Vill man ha lite mer aktivitet och fart men ändå stanna kvar på stranden kan man alltid testa kitesurfing. I Skanör finns även en väldigt fin stadskärna som alltid är mysig att promenera genom.Skanör ligger på Falsterbonäset och var en egen ort fram till 1960-talet. Då växte orten ihop med Falsterbo och numera brukar man benämna dem som Skanör med Falsterbo eller Skanör Falsterbo. Gränsen mellan orterna utgörs av en tångvall som förr användes istället för gärdsgårdar.Vandra genom Flommens Naturreservat på Kärleksstigen mellan Skanör och Falsterbo och passa på att titta på golfarna på intilliggande Flommens Golfklubb. Strosa i den mysiga småbåtshamnen Skanörs hamn och ät lunch på någon av alla restauranger och kaféer. Efteråt kan ni bada på Skanörs havsbad alldeles bredvid och njuta av den fina sanden och det klara vattnet eller sola på klipporna om ni föredrar det. Upplev ett miljöombyte genom att promenera genom Skanörs stadskärna med sina pittoreska hus som visserligen har renoverats på senare tid men ändå har behållit sin forna skönhet.Skanör beskrivs ofta som ett sommarparadis och passar alla som älskar sol, bad och mysiga omgivningar. Det finns många stigar och vandringsleder som gör det enkelt att ta sig runt i denna Skånepärla. Promenadstråket Kärleksstigen som förbinder tvillingorterna Skanör och Falsterbo är cirka 1,7 km lång och lätt att ta sig fram på.Ta en weekend i Skanör genom att flyga till den internationella flygplatsen Malmö Airport. Sedan är det endast 40 minuter lång resa till Skanör. Väl på plats är det lätt att ta sig dit man vill med hjälp av Skånetrafiken.Förutom målgruppen soldyrkare passar resmålet även hästälskare då den populära Falsterbo Horse Show slår upp portarna en gång om året. Missa inte detta semesterparadis!

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 18, Kastrup, Copenhagen, 2770
Priset är 1 305 kr per natt mellan 20 dec. och 21 dec.
1 305 kr
per natt
20 dec. - 21 dec.
Detta hotell för affärsresenären ligger i Kastrup. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter (öppet dygnet runt). Våra gäster brukar tala ...
4,3/5 Excellent! (2 086 recensioner)
"Nära till FLYGPLATSEN"

Recension från 13 nov. 2022

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Hotell Gässlingen
Hotell Gässlingen
3.5 out of 5
Rådhustorget 6, Skanor, 239 30
Priset är 898 kr per natt mellan 6 dec. och 7 dec.
898 kr
per natt
6 dec. - 7 dec.
Detta hotell med spa har 3,5 stjärnor och ligger i Skanör. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster brukar ...
4,5/5 Wonderful! (254 recensioner)
Trevligt ställe
"Väldigt trevligt ställe rymliga sovrum och fin toalett. Många bra och fina ställen att sitta på både ute och inne. Härligt att själv kunna hämta kaffe med liten kaka och kolsyrat vatten när du själv önskar. Bra frukost förutom äggröran och torra croissanter. Trevligt med räkröra och fina bacon. Använda ..."

Recension från 24 aug. 2022

Hotell Gässlingen
Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Priset är 1 816 kr per natt mellan 20 dec. och 21 dec.
1 816 kr
per natt
20 dec. - 21 dec.
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Kastrup. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fullständigt spa och frukost. Våra gäster brukar tala väl om ...
4,5/5 Wonderful! (2 671 recensioner)
Personalen och läget är kanonbra
"Personalen och Läget är kanon men hotellet i sig något slitet. Mindre kul att behöva gå igenom 40 personer som stod alldeles utanför entrédörren och rökar."

Recension från 27 nov. 2022

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
CABINN Apartments
CABINN Apartments
3 out of 5
Arne Jacobsens Alle 4, Copenhagen, 2300
Detta lägenhetshotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Köpenhamn. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och parkering. Våra gäster brukar ...
3,9/5 Very Good! (193 recensioner)
Simple and easy
"Really good place if your on a bussines trip and dont want to fork out of cash on food and acomedation. You can cook your own food and they have everything just go to the shop and get what you need"

Recension från 12 jan. 2022

CABINN Apartments
NORD Hotel Apartments
NORD Hotel Apartments
3.5 out of 5
Nyrnberggade 31, Copenhagen, Hovedstaden, 2300
Denna lägenhet har 3,5 stjärnor och ligger i Köpenhamn. Här har du tillgång till gratis wi-fi, tvättmöjligheter och conciergetjänster. Våra gäster brukar tala ...
4,4/5 Wonderful! (103 recensioner)
Lovely place!
"Superbra lägenheter med tvättmaskin, diskmaskin osv. Fantastiskt läge när havet, mysigt område med mycket kafeer och dylikt. Vi fick barnstol och barnsäng på förfrågan. Kan inte klaga på något, vi kommer gärna tillbaka!"

Recension från 17 okt. 2022

NORD Hotel Apartments
The More Hotel Västra Hamnen
The More Hotel Västra Hamnen
3.5 out of 5
26 Lilla Varvsgatan, Malmö, Skåne län, 211 19
Detta lägenhetshotell har 3,5 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och terrass. De populära sevärdheterna HSB Turning ...
4,5/5 Wonderful! (74 recensioner)
Hotellvistelse
"Jättebra hotell fint rum och rent enda nackdelen var att man var tvungen gå Ut för att komma till rummet. Bodde på Våning 3."

Recension från 11 okt. 2022

The More Hotel Västra Hamnen
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Städer nära Skanör