Skanör

Reseguide
Skanör som inkluderar en sandstrand
Res till Skanör och ta del av strandlivet, de färgglada badhytterna och den vackra hamnen. Gillar du sol, bad, hav och avkoppling är detta stället för dig.

Stränderna i Skanör är några av Sveriges mest välbesökta under sommarhalvåret. Det beror till stor del på den fina, vita sanden och det kristallklara vattnet. Det är inte för inte som det kallas för Sveriges Riviera. Vill man ha lite mer aktivitet och fart men ändå stanna kvar på stranden kan man alltid testa kitesurfing. I Skanör finns även en väldigt fin stadskärna som alltid är mysig att promenera genom.Skanör ligger på Falsterbonäset och var en egen ort fram till 1960-talet. Då växte orten ihop med Falsterbo och numera brukar man benämna dem som Skanör med Falsterbo eller Skanör Falsterbo. Gränsen mellan orterna utgörs av en tångvall som förr användes istället för gärdsgårdar.Vandra genom Flommens Naturreservat på Kärleksstigen mellan Skanör och Falsterbo och passa på att titta på golfarna på intilliggande Flommens Golfklubb. Strosa i den mysiga småbåtshamnen Skanörs hamn och ät lunch på någon av alla restauranger och kaféer. Efteråt kan ni bada på Skanörs havsbad alldeles bredvid och njuta av den fina sanden och det klara vattnet eller sola på klipporna om ni föredrar det. Upplev ett miljöombyte genom att promenera genom Skanörs stadskärna med sina pittoreska hus som visserligen har renoverats på senare tid men ändå har behållit sin forna skönhet.Skanör beskrivs ofta som ett sommarparadis och passar alla som älskar sol, bad och mysiga omgivningar. Det finns många stigar och vandringsleder som gör det enkelt att ta sig runt i denna Skånepärla. Promenadstråket Kärleksstigen som förbinder tvillingorterna Skanör och Falsterbo är cirka 1,7 km lång och lätt att ta sig fram på.Ta en weekend i Skanör genom att flyga till den internationella flygplatsen Malmö Airport. Sedan är det endast 40 minuter lång resa till Skanör. Väl på plats är det lätt att ta sig dit man vill med hjälp av Skånetrafiken.Förutom målgruppen soldyrkare passar resmålet även hästälskare då den populära Falsterbo Horse Show slår upp portarna en gång om året. Missa inte detta semesterparadis!

Hotell Gässlingen
Hotell Gässlingen
3.5 out of 5
Rådhustorget 6, Skanör, 239 30
Priset är 1 080 kr per natt mellan 3 apr. och 4 apr.
1 080 kr
per natt
3 apr. - 4 apr.
Detta hotell med spa har 3,5 stjärnor och ligger i Skanör. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster brukar ...
9/10 Wonderful! (271 recensioner)
lever verkligen upp till förväntningarna!
"En mycket trevlig vistelse där vi fick mycket fin service och bemötande samt njöt av anläggningen. Julpyntat mycket fint!"

Recension från 8 dec. 2022

Hotell Gässlingen
Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Priset är 2 157 kr per natt mellan 24 mars och 25 mars
2 157 kr
per natt
24 mars - 25 mars
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Kastrup. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fullständigt spa och frukost. Våra gäster brukar tala väl om ...
9/10 Wonderful! (2 532 recensioner)
Perfekt start på semestern
"Trevliga hotell med bra restaurang. Passar perfekt som start på en resa när du ska passa en morgon flight från Kastrup. Fina rum och väldigt nära till terminal 3. Gott om parkeringsplatser om du kör egen bil."

Recension från 12 mars 2023

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Copenhagen Go Hotel
Copenhagen Go Hotel
2 out of 5
Gemmas Alle 203, Kastrup, 2770
Priset är 824 kr per natt mellan 26 mars och 27 mars
824 kr
per natt
26 mars - 27 mars
Detta hotell ligger i Kastrup. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och frukost. De populära sevärdheterna Tivoli och Field's shoppingcenter ...
8,2/10 Very Good! (2 227 recensioner)
"Knarrig toa"

Recension från 18 mars 2023

Copenhagen Go Hotel
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
The More Hotel
The More Hotel
3 out of 5
Norra Skolgatan 24, Malmö, 214 22
Detta lägenhetshotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och fitnesscenter. Våra gäster ...
8,8/10 Excellent! (1 415 recensioner)
Jättemysigt övernattningsställe
"Incheckningen gick lätt trotts att receptionen var stängd. Fick tydliga instruktioner. Lägenheten var rymlig och hade bra med köksattiraljer. Sängen var bekväm och kuddarna likaså. Frukosten var topp notch! Mysig och trevlig stämning med god mat och upplyftande meddelanden i äggkorgen. Det ända jag ..."

Recension från 9 mars 2023

The More Hotel
CABINN Apartments
CABINN Apartments
3 out of 5
Arne Jacobsens Alle 4, Copenhagen, 2300
Detta lägenhetshotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Köpenhamn. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter (öppet dygnet ...
7,8/10 Good! (204 recensioner)
Simple and easy
"Really good place if your on a bussines trip and dont want to fork out of cash on food and acomedation. You can cook your own food and they have everything just go to the shop and get what you need"

Recension från 12 jan. 2022

CABINN Apartments
NORD Hotel Apartments
NORD Hotel Apartments
3.5 out of 5
Nyrnberggade 31, Copenhagen, Hovedstaden, 2300
Denna lägenhet har 3,5 stjärnor och ligger i Köpenhamn. Här har du tillgång till gratis wi-fi, tvättmöjligheter och conciergetjänster. Våra gäster brukar tala ...
8,8/10 Excellent! (107 recensioner)
Lovely place!
"Superbra lägenheter med tvättmaskin, diskmaskin osv. Fantastiskt läge när havet, mysigt område med mycket kafeer och dylikt. Vi fick barnstol och barnsäng på förfrågan. Kan inte klaga på något, vi kommer gärna tillbaka!"

Recension från 17 okt. 2022

NORD Hotel Apartments
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Städer nära Skanör