Det kan finnas reserestriktioner för Kalifornien med anledning av covid-19.

Solvang

Kom iväg till Solvang! Upplev vingårdarna, det lokala köket och sportevenemangen.

Upplev det promenadvänliga resmålet Solvang: vingårdar, cykelleder, och sevärdheter som Old Mission Santa Ines och Solvang Brewing Company.

Topphotell i Solvang

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna
Hotel Corque
Hotel Corque
4 out of 5
400 Alisal Rd., Solvang, CA
Priset är 1 072 kr per natt

Detta hotell i Solvang ligger nära Solvang Vintage Motorcycle Museum och Solvang Festival Theater. Hans Christian Andersen Museum och Elverhoj Museum of History ...

4.6/5Exceptional! (2,019 recensioner)

"Hotellets service är verkligen i toppklass och sängen urskön. Jag kan inte klaga på något förutom att restaurangen var stängd på måndagskvällen. Jag hittade dock fantastisk mat till bra pris ett par hundra meter bort. Solvang är helt klart ett annorlunda samhälle. Det känns som att ha klivit rakt ..."…"

Recension från 5 mars 2020

Hotel Corque
Wine Valley Inn
Wine Valley Inn
3 out of 5
1564 Copenhagen Dr, Solvang, CA
Priset är 1 269 kr per natt

Detta hotell med spa i Solvang ligger nära Solvang Brewing Company och Solvang Festival Theater. Wildling Museum och Hans Christian Andersen Park ligger också ...

4.1/5Very Good! (1,384 recensioner)
Bra läge men motsvarar inte förväntningarna.

"Bra läge nära härliga vindistrikten norr om Santa Barbara i väldigt turistiga Solvang. Stan är liten och en kopia av Danmark fullt ned kitsch. Hotellet är betydligt enklare och mer slitet än vad som framgår. Frukost ingår, vilket ör ovanligt på amerikanska hotell, men inspirerar inte. Papperstallrikar, ..."…"

Recension från 28 apr. 2019

Wine Valley Inn
Vinland Hotel and Lounge
Vinland Hotel and Lounge
2.5 out of 5
1455 Mission Dr, Solvang, CA
Priset är 1 131 kr per natt

Detta hotell i Solvang ligger nära Hans Christian Andersen Park, Wildling Museum och Solvang Brewing Company. Solvang Festival Theater och Hans Christian Andersen ...

4.6/5Wonderful! (30 recensioner)

"The room was excellent. It was clean and newly renovated"…"

Recension från 29 juli 2020

Vinland Hotel and Lounge

Populära sevärdheter i Solvang

Old Mission Santa Ines
Bild av Old Mission Santa Ines

Old Mission Santa Ines

Solvang har en intressant historia som du kan upptäcka genom att besöka Old Mission Santa Ines. Detta mysiga område är berömt för sina restauranger och sitt vin.

Solvang Brewing Company
Bild av Solvang Brewing Company

Solvang Brewing Company

Se till att passa in ett besök på Solvang Brewing Company under din resa till Solvang. Detta mysiga område är berömt för sina restauranger och sitt vin.

Hans Christian Andersen Park
Bild av Hans Christian Andersen Park

Hans Christian Andersen Park

Ge dig ut i naturen i friluftsområdet Hans Christian Andersen Park i Solvang. Se till att besöka butikerna i detta promenadvänliga område som också är känt för sitt vin.

Lincourt Vineyards
Bild av Lincourt Vineyards

Lincourt Vineyards

Gå på vinprovning eller på en guidad tur på Lincourt Vineyards under din resa till Ballard. Se till att besöka kasinona i detta promenadvänliga område som också är känt för sitt vin.

University of California-Santa Barbara
Bild av University of California-Santa Barbara

University of California-Santa Barbara

Upptäck campus på University of California-Santa Barbara, ett toppuniversitet i Santa Barbara. Stränderna lockar till härliga promenader i området, och du kan aktivera dig ännu mer med lite cykling.

Lake Cachuma
Bild av Lake Cachuma

Lake Cachuma

Bege dig ut i naturen vid Lake Cachuma; en populär plats för friluftsäventyr i Santa Barbara. Stränderna lockar till härliga promenader i detta område som också är känt för sitt vin.

Städer nära Solvang