St. Lawrence

Reseguide
Jersey War Tunnels - German Underground Hospital som visar interiörer såväl som en liten grupp av människor
På en weekendresa till Saint Lawrence kan du beundra den enastående St Matthew's Church och utforska gamla krigstunnlar under jord.

Den vackra landsbygden i Saint Lawrence på Jersey pryds av små pittoreska byar. Kusten i söder gränsar mot Saint Aubins bukt, och inlandet domineras av dalar, ängar och jordbruksmark. På de lokala museerna får du chans att lära dig mer om den svåra tiden under andra världskriget.

Jersey War Tunnels är en labyrint av underjordiska tunnlar som grävdes ut av tyskarna som försvar mot de allierades bomber. Ta dig djupt ner i tunnlarna och titta på de informationsrika utställningarna på vägen. En samling foton visar upp effekterna av den fem år långa tyska ockupationen av ön, som lämnades försvarslös av britterna. Du får även se en rekonstruktion av ett typiskt hem från tiden och veta mer om hur ockupationen påverkade matrationerna.

Efter att du utforskat tunnlarna kan du bege dig vidare till Quetivel Mill. Det är öns enda fungerande vattenkvarn och en utmärkt plats för att lära dig mer om processen. Utställningarna belyser även Jerseys historia inom industri, jordbruk och export.

Missa inte heller charmiga Hamptonne Country Life Museum under din weekend i Saint Lawrence. Här kan du bland annat se gamla verktyg och maskiner som användes på gårdarna. Du kan även ta med barnen till lekområdena, där de kan klappa grisar och kor.

Vid Coronation Park står St Matthew's Church, som även är känd som Glass Church tack vare dess konstverk i glas skapade av den franska designern René Lalique. Kyrkan från 1840 pryds av gnistrande glasskärmar och vackra frostade änglar.

Därifrån kan du promenera ner till stranden för att köpa färsk fisk. Går du sedan västerut längs stranden kommer du till Beaumont Tower, som byggdes på 1700-talet.

Området sträcker sig från mitten av ön till Saint Aubins bukt i söder. Du kan resa till Saint Lawrence med flyg och anländer då till Jersey Airport. Därifrån är det endast en tio minuters bilresa till din slutdestination.

I Saint Lawrence får du en bra förståelse för öns fascinerande militära historia och långa jordbrukstradition.

Var kan jag bo i St. Lawrence?

Cristina Hotel
Cristina Hotel
4 out of 5
Mont Felard, St. Aubin's Bay, St. Lawrence, Jersey
Priset är 1 012 kr per natt mellan 2 okt. och 3 okt.
1 012 kr
per natt
2 okt. - 3 okt.
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i St. Lawrence. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och utomhuspool. De populära sevärdheterna ...
9,2/10 Wonderful! (614 recensioner)
Härlig utsikt lugnt och skönt.
"Fantastisk utsikt över havet Läget perfekt låg nära S:t Helier och S:t Aubin"

Recension från 1 aug. 2018

Cristina Hotel
Grand Jersey Hotel & Spa
Grand Jersey Hotel & Spa
5 out of 5
Esplanade, St. Helier, Jersey
Priset är 1 634 kr per natt mellan 15 okt. och 16 okt.
1 634 kr
per natt
15 okt. - 16 okt.
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i St. Helier. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och 2 restauranger. Våra gäster brukar ...
9,2/10 Wonderful! (1 000 recensioner)
Fint hotell med bra service
"Bra hotell med fin utsikt mot Elizabeth Castle."

Recension från 25 juli 2016

Grand Jersey Hotel & Spa
The Royal Yacht
The Royal Yacht
4 out of 5
Weighbridge, St. Helier, Jersey
Full återbetalning
Priset är 1 720 kr per natt mellan 1 okt. och 2 okt.
1 720 kr
per natt
1 okt. - 2 okt.
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i St. Helier. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och 3 restauranger. De populära sevärdheterna ...
8,8/10 Excellent! (1 001 recensioner)
"Allt var bra utom städningen som var slarvig. Internetet var lite långsamt ibland."

Recension från 22 apr. 2023

The Royal Yacht
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
SACO Jersey Merlin House
SACO Jersey Merlin House
4 out of 5
Pier Road, St. Helier, Jersey
Denna lägenhet har 4 stjärnor och ligger i St. Helier. Här har du tillgång till gratis wi-fi, tvättmöjligheter och conciergetjänster. De populära sevärdheterna ...
9,6/10 Exceptional! (88 recensioner)
Fantastiskt
"Fantastiskt! Bra läge. Rent o rymmligt rum med kök i tvätt. Det var bra efter en vecka i bil. Blev erbjuden sen checkout då rummet ändå ej var uthyrt Dan därpå. Det uppskattades. En extra stjärna till värdinnan❤️"

Recension från 22 aug. 2022

SACO Jersey Merlin House
Liberty Wharf Apartments
Liberty Wharf Apartments
4 out of 5
The Esplanade, St. Helier, Jersey
Denna lägenhet för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i St. Helier. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fitnesscenter och reception (öppen dygnet runt). ...
9,2/10 Wonderful! (246 recensioner)
Toppläge & service
"Toppen läge och utmärkt service. Rent och fräscht. Personal i receptionen väldigt hjälpsamma och trevliga. Varmt rekommenderar."

Recension från 3 juli 2017

Liberty Wharf Apartments
The Uplands Serviced Apartments
The Uplands Serviced Apartments
3 out of 5
St. John's Road, Mont à L'abbe Uplands Drive, St. Helier
Denna lägenhet har 3 stjärnor och ligger i St. Helier. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och trädgård. Våra gäster brukar tala väl ...
9,2/10 Wonderful! (59 recensioner)
"Spacious and clean, good kitchen facilities, safe parking outside."

Recension från 2 juni 2023

The Uplands Serviced Apartments
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Städer nära St. Lawrence