Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Tower Bridge

Ikväll 14 dec - 15 dec
Till helgen 14 dec - 16 dec
Nästa helg 21 dec - 23 dec

Populära hotell nära Tower Bridge

Se alla 7 591 boenden i Tower Bridge
Grange City Hotel
Grange City Hotel
5.0 av 5.00,6 km från Tower Bridge
4,2/5 (1 212 recensioner)
910 kr per nattför 2 gäster

Bra hotell mitt i stan några minuters promenad till tower bridge, restauranger samt tunnelbana. Bra stämmning kändes lyxigt och annorlunda. Hann tyvärr varken prova jacuzzi eller pool. Bra service och trevlig personal

Recension från 18 maj 2018
The Tower Hotel
The Tower Hotel
4.0 av 5.00,1 km från Tower Bridge
Gratis avbokning
4,3/5 (2 895 recensioner)
780 kr per nattför 2 gäster

Lugnt läge men ändå centralt. Fint med rummet mot hamnen.

Recension från 4 aug 2018
Grange Tower Bridge
Grange Tower Bridge
4.5 av 5.00,7 km från Tower Bridge
4,5/5 (1 241 recensioner)
970 kr per nattför 2 gäster

Helt fantastiskt hotel, mycket prisvärt, nära till det mesta med mycket bra faciliter! Dock var maten i baren inte den bästa.

Recension från 25 jan 2018
Cheval Three Quays
Cheval Three Quays
5.0 av 5.00,4 km från Tower Bridge
Gratis avbokning
4,9/5 (528 recensioner)
2 305 kr per nattför 2 gäster

Trevligt hotell. Byggt i bra standard 2014. Hotellet har ingen egen restaurang/frukost, men det finns i samma byggnad 50 meter från ingången. Hotellet ligger på en lugn bakgata, väldigt stilla på kvällarna. Nära tunnelbana. Mycket turister i området på dagarna eftersom Tower of London ligger ...

Recension från 9 jun 2017
Apex City of London Hotel
Apex City of London Hotel
4.0 av 5.00,6 km från Tower Bridge
Gratis avbokning
4,6/5 (2 331 recensioner)
1 023 kr per nattför 2 gäster

Superfint, lyxigt, jättefin frukost. Tyst och lugnt i området.

Recension från 16 nov 2018
Stunning 3BR Apartment Next To Tower Bridge
Stunning 3BR Apartment Next To Tower Bridge
3.5 av 5.00,4 km från Tower Bridge
Hämta priser per nattför 2 gäster
Grange St. Paul's
Grange St. Paul's
5.0 av 5.01,2 km från Tower Bridge
4,3/5 (1 680 recensioner)
1 091 kr per nattför 2 gäster

The best hotel if you want to be near all the main attractions of the city. Everything was at a walking distance of 20 minutes.

Recension från 3 apr 2018
Club Quarters Hotel, Gracechurch
Club Quarters Hotel, Gracechurch
4.0 av 5.00,9 km från Tower Bridge
4,1/5 (2 188 recensioner)
910 kr per nattför 2 gäster

Fräscht, bra läge i finanskvarter, nära till bra restauranger.

Recension från 16 nov 2018
South Point Suites
South Point Suites
4.0 av 5.00,8 km från Tower Bridge
Gratis avbokning
4,6/5 (203 recensioner)
861 kr per nattför 2 gäster

Trevligt ställe med trevliga omgivningar

Recension från 1 jul 2018

Hotell nära Tower Bridge: Tower Bridge må vara snäppet mindre berömd än grannbron London Bridge, som alla förstås känner till på grund av den gamla barnvisan. Trots det finns många som fascineras av den eleganta klaffbron från slutet av 1800-talet. Vill du bo centralt på semestern gör du rätt i att boka flyg till Tower Bridge och vistas intill Themsen. Här har du nära till några av de trevligaste attraktionerna, samtidigt som området är fridfullt. Så checka in på hotell vid Tower Bridge och se fram emot spännande upplevelser i London.

Bo intill en av Londons finaste turistattraktioner

Du som väljer en övernattning vid Tower Bridge gör rätt i att läsa på lite om brons historia. När klaffbron ersatte dåvarande London Bridge 1894 var det nödvändigt för fartyg att ta sig in till stadens centrala delar. Genidraget var att bygga en bro vars ångdrivna klaffar kunde öppnas och stängas när båtar med höga master kom hit. Mycket vatten har dock flutit under broarna sedan dess. Nu för tiden klassas den finurliga arkitekturen som ”English Heritage”, vilket innebär att bron är kulturskyddad. Vill du promenera över den 244 meter långa sevärdheten finns en gångbana mellan de två tornen. Du kan göra dig hemmastadd på något charmigt hotell vid Tower Bridge, njuta av den underbara utsikten, lära dig om ångmaskiner på museet, eller gå på utställning i tornen.

Tower Bridge – Hotell för dig som vill se London ur ett unikt perspektiv

Fundera en stund på din semesterbudget och boka ett hotell vid Tower Bridge i den prisklass du är bekväm med. Du avgör själv om du vill bo på södra eller norra strandsidan av Themsen och det finns sevärdheter på bägge sidor av Tower Bridge. Billiga hotell ligger ofta på flodens södra sida, exempelvis i Peckham. Föredrar du att bo mer centralt är det dock klokt att lägga en extra slant på boende, så kommer du längre till fots och kan spara pengar på att slippa åka kommunalt. Vill du ha många hotellalternativ att välja mellan kan du kasta ett öga på utbudet intill tunnelbanans hållplats Tower Hill, så går det på nolltid att åka till andra stadsdelar. Samtidigt kommer du att ha promenadavstånd till flera spännande attraktioner. Tower Hill ligger på Themsens norrsida och här i krokarna kan du checka in utan att få hål i plånboken. Du lär inte heller behöva någon hyrbil vid Tower Bridge.

Lyxiga hotellrum vid Tower Bridge

Det finns ett antal billiga hotell vid Tower Bridge, men över lag är det en ganska exklusiv stadsdel. 5-stjärnigt lyxboende erbjuds en bit härifrån, men om du väljer en 4-stjärnig inrättning kan du bo nästan precis intill den ikoniska bron. Härifrån har du möjlighet att gå och se broöppningen, som nu för tiden bara sker några gånger i veckan. Många av de lyxiga hotellen skryter med pool, bar och fitnesscenter. Du kommer att ha nära till den brittiska kryssaren HMS Belfast (C35) som numera är ett museifartyg. Från South Bank är det även nära till Londons finaste teatrar och biografer. Du som älskar kultur kommer inte att ångra dig om du bor intill Tower Bridge.