Saker att göra i Bath

Aktiviteter, attraktioner och turer
Parade Gardens som visar en park, historisk arkitektur och chateau eller palats

Att göra i Bath

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Bath och England har att erbjuda! Planerar du att resa till Bath kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester, en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Bath.

Bath ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Bath och gör det busenkelt för dig att utforska Bath och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Bath som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Bath får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra, lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Bath.

Baths aktiviteter

Bath har någonting för alla, så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern, unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen, så hittar du massor av aktiviteter i Bath som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg, hotell och hyrbil i förväg, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa, så du kan se alla Baths sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Bath, men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur, provsmaka de bästa rätterna från Bath eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Baths attraktioner guida dig till en lyckad resa, oavsätt årstid. Trevlig resa!


Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Populära platser att besöka

1. Thermae Bath Spa

Thermae Bath Spa har både inomhus- och utomhuspooler i en chic och behaglig spamiljö. Tillbringa hela dagen på badhuset och få massage och ansiktsbehandlingar mellan baden i de välgörande varma bassängerna. Poolerna är fyllda med samma mineralrika vatten som kelterna och romarna badade i för 2 000 år sedan.
Läs mer
Thermae Bath Spa som visar skyltar och ett dagsspa

2. Royal Crescent

Royal Crescent anses vara ett av Storbritanniens finaste exempel på georgiansk arkitektur. Med utsikt över den grönskande Royal Victoria Park ligger den här längan av privata bostadshus, ett museum och ett femstjärnigt lyxhotell. Många populära kostymfilmer och tv-serier har filmats här, som till exempel Övertalning och The Duchess.
Läs mer
Royal Crescent som visar historisk arkitektur

3. Theatre Royal Bath

På Theatre Royal i georgiansk stil kan du se en rad olika underhållande föreställningar. Beundra det vackert utsmyckade Main House och den moderna salen Ustinov Studio. Ta med familjen till Egg Theatre, där det finns föreställningar för alla åldrar.
Läs mer
Bath Theatre Royal som visar caféer, historisk arkitektur och en stad

4. Bath Abbey

Mästerverket Bath Abbey med sina gotiska tinnar och torn är Baths religiösa mittpunkt. Hit flockar både stadens kristna invånare och turister, och själva församlingen har hundratals aktiva medlemmar. Gå på gudstjänst, konsert eller föreläsning i den här imponerande andliga byggnaden.
Läs mer
Bath Abbey som visar ett torg, historisk arkitektur och en kyrka eller katedral

5. Jane Austen Centre

Du känner genast igen Jane Austen Centre när du ser det – det står en skyltdocka som föreställer författarinnan själv utanför entrén i stenhuset. Se utställningar om Austens liv och verk och klä ut dig i kläder från gamla tider för ett fotografi. Intag eftermiddagste på Regency Tea Rooms, och följ med på en guidad vandringstur i Bath.
Läs mer
Jane Austen Centre presenterar interiörer

Populära sevärdheter att besöka

Områden i Bath

Städer nära Bath