Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Toppaktiviteter i Colorado

Se alla 61 saker att göra i Colorado

Karta

Discover neighborhoods in Colorado

Centrala Denver

Centrala Denver är kanske framför allt känt för de populära butikerna, och du kan besöka viktiga sevärdheter som till exempel 16th Street Mall och Paramount Theater. Hoppa på tunnelbanan på 16th - California Station eller 16th - Stout Station om du vill se mer av Denver.

ShoppingArkitekturStorstad

Cherry Creek - Glendale

Cherry Creek - Glendale brukar uppskattas för det stora restaurangutbudet och den storslagna utsikten mot floden. Passa på att besöka viktiga sevärdheter som till exempel Cherry Creek shoppingcenter när du ändå utforskar området.

ShoppingRestaurangerFloder

Beaver Creek

Beaver Creek är ett populärt resmål bland annat för de magnifika bergsvyerna, den storslagna utsikten mot floden och de välbesökta skidbackarna. Du får inte missa sevärdheter som Beaver Creek Ski Area och Beaver Creek Nordic Center när du ändå är ute och utforskar området.

SkidåkningFloderBerg

LoDo

Ta dig tid i LoDo för att besöka sevärdheter som Union Station och Larimer Square. Du kommer säkert också att uppskatta det stora restaurangutbudet, och du kan hoppa på tunnelbanan på Union Station-Coors Field-16th St. Mall Station om du vill se mer av staden.

StorstadBarerRestauranger

Stapleton

Krogarna och livemusiken är ett par orsaker till att många besöker Stapleton. Även om området inte är känt för sin sightseeing kan du besöka Northfield Stapleton och Denver Museum of Nature and Science, några av de främsta sevärdheterna i närheten.

ShoppingSportKaféer

Centrala Colorado Springs

Centrala Colorado Springs brukar uppskattas för det stora restaurangutbudet, och om du är ute efter mer att se och göra kan du överväga en tur till Pikes Peak Center eller Colorado Springs Pioneers Museum.

RestaurangerBergTrädgårdar